Eğitime giden sevgili...

Benim sevgilim gizli gizli sokmuştu çılgın:) allahtan yakalanmadı :) intibak eğitimi var 15 20 gun ondan sonra rahat edersiniz telefon belli saatlerde serbest olur.
Şu anda ankesörlü falan da mı kullanamıyorlar? Bir haber almak istiyorum sadece. Beklerim yine. Ama şu anda haber alamamak da çok kötü.

Benim oglum jandarma astsubay okulu ankarada.3 ay bitti.yasak diyorlardi aciklamada...akilli telefon yasak.esmi model sadece konusulan mesaj atilan telefon goturdu hani su samsung olani.ama gittigine butun ogrencilerde akilli telefon varmis.1 ay sonra yemin torenine gittigimizde istedi ..kullaniliyor simdi.komutanlarin gozu onunde konusmadiktan sonra sorun yok demis komutanlari.

Sorarsanız ve beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Ankesörlü varmış ama heryerde yokmuş 2 3 tane varmış o da kalabalık olduğu icin sıkıntılıymis. Onun dışında intibak eğitimi bitince yasak değilmiş ama ders saatlerinde üzerlerinde olmamak koşulu ve ozelliksiz telefon kullanmak şartıyla serbest mis

Yani intibak eğitimi bittikten sonra ancak kullanabilecek öyle mi? Özelliksiz telefonu yoktu ki yanında. 'Alıyorlar telefonları' diye mesaj attı. Bir daha konuşamadık. 2 gün oldu.

İşte sevgilimin akıllı telefonu vardı yanında . Onu da aldıklarını söylemişler. Diğer telefonlardan yoktu. İnşAllah en kısa zamanda onun da eline geçer.

Bir de izinleri nasıl oluyor? İntibak eğitiminiz ne kadar sürdü?

Bir de izinleri nasıl oluyor? İntibak eğitiminiz ne kadar sürdü?
Intibak 1 ay diyorlardi 25 gun kadar surdu.hafta sonu cumartesi pazar tatil.bulundugu sehirde aileden bir erkek yakini varsa gidip imza atip evci cikarabiliyor iki gun icin.oglum harita muhendisligi okudu 3 yil calisti.gitti j.astsubay oldu.ama seviyor bunu

Evet var babasının çocukluk arkadaşı. Ben bunu da merak ediyordum. En azından hafta sonları gidebilirim. Erkek arkadaşım da çok istedi ama beklemek çok zormuş. Gizli sokmayı denemedi bile.

Evet var babasının çocukluk arkadaşı. Ben bunu da merak ediyordum. En azından hafta sonları gidebilirim. Erkek arkadaşım da çok istedi ama beklemek çok zormuş. Gizli sokmayı denemedi bile.
baba veya baba yoksa kan bagi olan yakını olacak biliyorum o cıkarabilirmis.ayrica intibak egitimi sirasinda disari cikamaz cikartmazlar yasak.intibaktan sonra hafta sonlari cikar.evci cikamazsa hafta sonu sadece sabah cikar aksam 4 gibi doner okula.birsey daha var ogrenciler ceza alirsa hafta sonunun bir gununu disarida geciremiyorlar.ceza alacak ogrenciler sali gunu haberdar ediliyor.mesela en basiti postalinin boyasi kotu olursa veya yatagini duzgun toplamamissa ceza alir.

Benimde esim uzman onbasi egitimden yeni geldi govreve basladi cok sukur. Egitimleri yorucu geciyo sadece ama telefon sikintisi hic olmadi cunku rutbeleri oldugu icin karismadilar cok. Cok stresli olsada gorusmelerimiz iyiydi en azindan istedigim zaman ulasabiliyodum oyle :)

Kayıt yeri Işıklar Hava Lisesi sanırım. Yani ismi yanlış yazmamışsam oraya gitti.
Çok kıyıda köşede biryer değil orası. Neredeyse şehir merkezinin içinde sayılır. İzin günlerinde istediği herhangi bir imkana ulaşmak zor olmaz erkek arkadaşınız için. Siz gittiğiniz de de şehir içinde birlikte vakit geçirmek için bolca alternatifiniz olur. Gittiğinizde mavi dükkanda iskender yiyin benim için, bir de kozahan'da kahve için.

Buarada Ortaokuldayken tanıtım günlerine götürürlerdi bizi Işıklar'ın fiziksel ortamı özel okul kalitesindeydi o zamanlar. Şimdi ne durumdadır bilmiyorum tabi.

Bir kavuşalım da hayırlısıyla, konuşalım da görüşünce dediğiniz yere gideriz inşAllah birlikte. :)

Telefonu alınmış işte. Hiç haber alamadım 18inden beri. Bakalım. En kısa zamanda konuşabiliriz inşAllah. Dua edin siz de. Size de hayırlı olsun. :)

Benim yakinim iste exim gitmisti. Telefonu almislardi, ama bazen veriyolardi gizli gizli konusuyoduk ama cok SIki bir donem simdiden hazirlan. Ve psikolojisi tamamen degisecek, karakteri degisecek hayata bakis acisi anlami...

Benim yakinim iste exim gitmisti. Telefonu almislardi, ama bazen veriyolardi gizli gizli konusuyoduk ama cok SIki bir donem simdiden hazirlan. Ve psikolojisi tamamen degisecek, karakteri degisecek hayata bakis acisi anlami...

Ben bunlara hazırım. İstiyorum ki konuşalım, destek olabileyim... Haftasonları mı veriyorlar telefonu acaba? İntibak eğitiminde şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…