- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Asker yolu beklemek diyeyim ben buna biraz karisik bir duygu sevinc huzun gurur hepsini bir yasiyorsun :) onun icinde kendin icinde bu durumu cekilmez hale getirmek yerine eglenceli tarafindan bak ve gun saymaya basla :) benim eski sevgilim hakkaride askerlik yapiyordu telefon kullaniyordu onun yatis saatine kalkis saatine gore yasiyordum cok degisikti :) allah kavustursun biran once
Ben 11 aydır asker yolu bekliyorum, çok şükür 1 ayımız kaldı. 11 ayın içinde konuşamadığımız vakitler çok oldu, bazen çok zor geçti günler. Ama çok gurur verici bir şey. Şimdi kalmak istese hiç düşünmeden desteklerim. Daha yeni teslim olduğu için henüz oraya yerleşme aşamasında, mutlaka seni oradan arayacaktır. Ki onların eğitimleri normal erlerin eğitimlerinden çok daha zor..Her müsait olduğunda mutlaka seni arar, için rahat olsun. Arayamadığında da üzülme hiç, sebebi belli.. Kolay değil onun için de şimdi.
Bende aynı durumdayım eğitim değil ama doğuda asker. Ben uyuyorum o uyanıyor ben kalkıyorum o uyuyor. Günde 10 dk belki sesli konuşuyoruz yasak olmadığı halde. Emniyetli bir yerdeyse korkma alışmaya bak başka şeylerle oyalan.
Bursa'da. Onlara neden telefon kullanmak yasak ben anlamıyorum sadece. 1 dakikacık da olsa konuşsam vallahi yeter.
Ben Bursalıyım, Bursa’da yaşıyorum aynı zamanda. Neresinde asker? Osmangazi mi?
Bilmiyorum ki benimkine kamerasız telefon serbestti eğitimdeyken. Sürekli telefondan yoksun bırakamazlar ya ankesörlü falan vardır fırsat bulunca arar illaki oda seni özlemiştirBursa'da. Onlara neden telefon kullanmak yasak ben anlamıyorum sadece. 1 dakikacık da olsa konuşsam vallahi yeter.
Bilmiyorum ki benimkine kamerasız telefon serbestti eğitimdeyken. Sürekli telefondan yoksun bırakamazlar ya ankesörlü falan vardır fırsat bulunca arar illaki oda seni özlemiştir
Daha iki gün olmuş o da çekiniyordur şimdi orada biraz almışsın serbestse falan bulur illaki.Kamerasız telefonu yokki. O da bilmeden gitti. Arar inşAllah bir an önce.
Konuyu görünce yaram deşildi resmenbana da akıl verin kızlar.
Bir sürü sıkıntı var olduğu yerde.Biraz yalnız kalmak istiyorum bir sürü şeyle uğraşıyorum bazı şeyleri düşünecek vaktim yok dedi bana . Anlayış gösterdim birşey demedim saygı duyarım dedim o kadar sorunu varken benle uğraşmasın dedim ama bu süreçte nasıl davranacağım bilmiyorum. Onun aramasını mı bekleyeyim mesaj falan atmayayım mı hiç . Atmazsam umarsamadığımı düşünür mü acaba yoksa mutlu mu olur kendi haline bıraktım diye.
Daha iki gün olmuş o da çekiniyordur şimdi orada biraz almışsın serbestse falan bulur illaki.
Ne kadardır asker? Son vakitler şafak sıkıştırıyor çünkü.
Yok daha yeni usta birliğinde 2. Ayında altı ayı var dahaNe kadardır asker? Son vakitler şafak sıkıştırıyor çünkü.
Diğer konunuza baktımda imkan varsa lütfen ayrılın o adamcağızdanda hayatı kurtulsun. Belliki siz çok zor bir insansınız.
Yok ayrılmayacaksanızda adama hayatı zehir etmeyin, zaten onun hayatı fazlasıyla zor.
alın şapkanızı önünüze düşünün. Sadece bu süreç için değil, ömürlük bir şekilde kendinize çeki düzen verin.
Şimdi biliyorum siz bu yoruma çok sinirleceksiniz ama ister inanın ister inanmayın çok samimi bir şekilde tavsiye amaçlı yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?