• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitime giden sevgili...

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Herkese iyi geceler. Geçen gün ' Ayrılmalı mıyım?' diye konu açmıştım. Sevgilim jandarma astsubay olacak. Eğitime gidecekti. O gün ki sıkıntımdan sonra biz gece konuştuk. Bana 'Eğer seni birgün kaybedersem ömrüm boyunca çok pişman olacağım' dedi. Neyse gece biz baya konuştuk. Yoldaydı zaten, teslim olmaya gidiyordu. Sabah uyurken mesaj atmış 'Geldim ben teslim olacağım' diye. Telefonunu alacaklarını söylemiş. Dün sabahtan sonra hiç konuşamadık. Merak ediyorum. Çok özledim. Rüyamda gördüm tüm gece. Yakını eğitime giden var mı? İletişim, izin günleri nasıl? En kısa zamanda gitmeyi istiyorum.

Bugün aradı. 5 günden sonra konuştuk. Sesi kısılmış bağırmaktan. :) Sesini duyunca o kadar mutlu oldum ki, bunun tarifi cidden yoktu. Yarın telefonunu alacakmış. Belli saatlerde kullanabileceklermiş. Şubat'ta, yemin töreninden sonra Ankara' da eğitimlerine devam edeceklermiş. Çok mutluyum. Yorum yazan, yardım eden herkese çok teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Asker yolu beklemek diyeyim ben buna biraz karisik bir duygu sevinc huzun gurur hepsini bir yasiyorsun :) onun icinde kendin icinde bu durumu cekilmez hale getirmek yerine eglenceli tarafindan bak ve gun saymaya basla :) benim eski sevgilim hakkaride askerlik yapiyordu telefon kullaniyordu onun yatis saatine kalkis saatine gore yasiyordum cok degisikti :) allah kavustursun biran once

Asker yolu beklemek diyeyim ben buna biraz karisik bir duygu sevinc huzun gurur hepsini bir yasiyorsun :) onun icinde kendin icinde bu durumu cekilmez hale getirmek yerine eglenceli tarafindan bak ve gun saymaya basla :) benim eski sevgilim hakkaride askerlik yapiyordu telefon kullaniyordu onun yatis saatine kalkis saatine gore yasiyordum cok degisikti :) allah kavustursun biran once

Şimdi o da ne kadar eğitim alacaklarını bilmeden gitti. Ve telefonu alırlar mı almazlar mı bilmiyorduk. Dün sabah 'Telefonları alıyorlarmış, teslim oluyorum' dedi. Son mesajı buydu. Neredeyse 48 saat olacak hiç konuşamadık. Nasıl özlüyorum. Bir yanım eksik. Amiin. Çok sağolun. En bğyük duam şu anda ona kavuşabilmek...

Ben 11 aydır asker yolu bekliyorum, çok şükür 1 ayımız kaldı. 11 ayın içinde konuşamadığımız vakitler çok oldu, bazen çok zor geçti günler. Ama çok gurur verici bir şey. Şimdi kalmak istese hiç düşünmeden desteklerim. Daha yeni teslim olduğu için henüz oraya yerleşme aşamasında, mutlaka seni oradan arayacaktır. Ki onların eğitimleri normal erlerin eğitimlerinden çok daha zor..Her müsait olduğunda mutlaka seni arar, için rahat olsun. Arayamadığında da üzülme hiç, sebebi belli.. Kolay değil onun için de şimdi.

Bende aynı durumdayım eğitim değil ama doğuda asker. Ben uyuyorum o uyanıyor ben kalkıyorum o uyuyor. Günde 10 dk belki sesli konuşuyoruz yasak olmadığı halde. Emniyetli bir yerdeyse korkma alışmaya bak başka şeylerle oyalan.

Ben 11 aydır asker yolu bekliyorum, çok şükür 1 ayımız kaldı. 11 ayın içinde konuşamadığımız vakitler çok oldu, bazen çok zor geçti günler. Ama çok gurur verici bir şey. Şimdi kalmak istese hiç düşünmeden desteklerim. Daha yeni teslim olduğu için henüz oraya yerleşme aşamasında, mutlaka seni oradan arayacaktır. Ki onların eğitimleri normal erlerin eğitimlerinden çok daha zor..Her müsait olduğunda mutlaka seni arar, için rahat olsun. Arayamadığında da üzülme hiç, sebebi belli.. Kolay değil onun için de şimdi.

Abim var. Henüz askere gitmedi. Nisanda gidecek o. Sevgilim askerliğini ben onun hayatına girmeden önce yapmış. Sevinmiştim hatta ilk tanıştığımızda. :) Şimdi tekrar gitti ve eğitim için. Çok zormuş bu. Ne kadar süreceğini bile bilmiyorum. O kadar çok özledim ki. Bir arasa. 'Haftada 1 konuşabiliriz ancak' dese bile yeter.

Bende aynı durumdayım eğitim değil ama doğuda asker. Ben uyuyorum o uyanıyor ben kalkıyorum o uyuyor. Günde 10 dk belki sesli konuşuyoruz yasak olmadığı halde. Emniyetli bir yerdeyse korkma alışmaya bak başka şeylerle oyalan.

Bursa'da. Onlara neden telefon kullanmak yasak ben anlamıyorum sadece. 1 dakikacık da olsa konuşsam vallahi yeter.

Konuyu görünce yaram deşildi resmen :( bana da akıl verin kızlar.

Bir sürü sıkıntı var olduğu yerde.Biraz yalnız kalmak istiyorum bir sürü şeyle uğraşıyorum bazı şeyleri düşünecek vaktim yok dedi bana . Anlayış gösterdim birşey demedim saygı duyarım dedim o kadar sorunu varken benle uğraşmasın dedim ama bu süreçte nasıl davranacağım bilmiyorum. Onun aramasını mı bekleyeyim mesaj falan atmayayım mı hiç . Atmazsam umarsamadığımı düşünür mü acaba yoksa mutlu mu olur kendi haline bıraktım diye. :110:

Bursa'da. Onlara neden telefon kullanmak yasak ben anlamıyorum sadece. 1 dakikacık da olsa konuşsam vallahi yeter.
Bilmiyorum ki benimkine kamerasız telefon serbestti eğitimdeyken. Sürekli telefondan yoksun bırakamazlar ya ankesörlü falan vardır fırsat bulunca arar illaki oda seni özlemiştir

Konuyu görünce yaram deşildi resmen :KK43: bana da akıl verin kızlar.

Bir sürü sıkıntı var olduğu yerde.Biraz yalnız kalmak istiyorum bir sürü şeyle uğraşıyorum bazı şeyleri düşünecek vaktim yok dedi bana . Anlayış gösterdim birşey demedim saygı duyarım dedim o kadar sorunu varken benle uğraşmasın dedim ama bu süreçte nasıl davranacağım bilmiyorum. Onun aramasını mı bekleyeyim mesaj falan atmayayım mı hiç . Atmazsam umarsamadığımı düşünür mü acaba yoksa mutlu mu olur kendi haline bıraktım diye. :110:

Ne kadardır asker? Son vakitler şafak sıkıştırıyor çünkü.

Diğer konunuza baktımda imkan varsa lütfen ayrılın o adamcağızdanda hayatı kurtulsun. Belliki siz çok zor bir insansınız.
Yok ayrılmayacaksanızda adama hayatı zehir etmeyin, zaten onun hayatı fazlasıyla zor.
alın şapkanızı önünüze düşünün. Sadece bu süreç için değil, ömürlük bir şekilde kendinize çeki düzen verin.
Şimdi biliyorum siz bu yoruma çok sinirleceksiniz ama ister inanın ister inanmayın çok samimi bir şekilde tavsiye amaçlı yazdım.

Diğer konunuza baktımda imkan varsa lütfen ayrılın o adamcağızdanda hayatı kurtulsun. Belliki siz çok zor bir insansınız.
Yok ayrılmayacaksanızda adama hayatı zehir etmeyin, zaten onun hayatı fazlasıyla zor.
alın şapkanızı önünüze düşünün. Sadece bu süreç için değil, ömürlük bir şekilde kendinize çeki düzen verin.
Şimdi biliyorum siz bu yoruma çok sinirleceksiniz ama ister inanın ister inanmayın çok samimi bir şekilde tavsiye amaçlı yazdım.

Hayır aslında tam tersi o çok zor bir insan. Ben ona göre daha uyumluyumdur. Diğer konumda anlattığım gibi zaten beni rahatsız eden şeyleri konuştuk. Ayrıca konu şu anda o bu değil. Benim sorunum başka.

Benim sevgilim gizli gizli sokmuştu çılgın:) allahtan yakalanmadı :) intibak eğitimi var 15 20 gun ondan sonra rahat edersiniz telefon belli saatlerde serbest olur.

Back
X