- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
Herkese iyi geceler. Geçen gün ' Ayrılmalı mıyım?' diye konu açmıştım. Sevgilim jandarma astsubay olacak. Eğitime gidecekti. O gün ki sıkıntımdan sonra biz gece konuştuk. Bana 'Eğer seni birgün kaybedersem ömrüm boyunca çok pişman olacağım' dedi. Neyse gece biz baya konuştuk. Yoldaydı zaten, teslim olmaya gidiyordu. Sabah uyurken mesaj atmış 'Geldim ben teslim olacağım' diye. Telefonunu alacaklarını söylemiş. Dün sabahtan sonra hiç konuşamadık. Merak ediyorum. Çok özledim. Rüyamda gördüm tüm gece. Yakını eğitime giden var mı? İletişim, izin günleri nasıl? En kısa zamanda gitmeyi istiyorum.
Bugün aradı. 5 günden sonra konuştuk. Sesi kısılmış bağırmaktan. :) Sesini duyunca o kadar mutlu oldum ki, bunun tarifi cidden yoktu. Yarın telefonunu alacakmış. Belli saatlerde kullanabileceklermiş. Şubat'ta, yemin töreninden sonra Ankara' da eğitimlerine devam edeceklermiş. Çok mutluyum. Yorum yazan, yardım eden herkese çok teşekkürler. :)
Bugün aradı. 5 günden sonra konuştuk. Sesi kısılmış bağırmaktan. :) Sesini duyunca o kadar mutlu oldum ki, bunun tarifi cidden yoktu. Yarın telefonunu alacakmış. Belli saatlerde kullanabileceklermiş. Şubat'ta, yemin töreninden sonra Ankara' da eğitimlerine devam edeceklermiş. Çok mutluyum. Yorum yazan, yardım eden herkese çok teşekkürler. :)
Son düzenleyen: Moderatör: