- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Benim bölümüm her üniversitede yok aslında hukuk tıp gibi her yerde olan bir bölüm değilBurs alabilirsin özel kurumlardan falan. Part time çalışabilirsin. Daha ucuz yurtlar araştırabilirsin. Tek kişilik odalar pahalı olur, 2-4 kişilik oda bakabilirsin. Evinin olduğu şehirde kontenjan açılmadıysa size yakın bir şehir de mi açılmadı, öyle de yapabilirdin yatay geçiş işini.
Aslında tek kişilikte kalmamı isteyen annem babam. Bu sene yaşadıklarımı gördükten sonra kesinlikle izin vermiyorlar haklı olarak. Burası en uygunu aslında çünkü kıbrısta 12.000 den ucuza yurt yok ama bana indirim yapıldı 10.000 e indirdiler. Mesele bu da değil. Mesele babama nasıl açıklayacağım.sen de biraz lüksten fedakarlık et
3-4 kişilik odalara bak mesela
Bu sene çift kişilikte kaldım ve yaşadıklarım yüzünden annem babam izin vermiyorlar. Stresten hastanelik oldum hapis hayatı yaşadım aç kaldım vsNeden tek kişilik oda madem böyle maddi sıkıntınız var 3 kişiliklere bakın.masrafları azaltırsın biraz.
Normalde bölüm 4 yıllık ben ikinci sınıfa başladım ama bu sene bitince önlisansa çevirtip yurtdışına gitme durumum varkaç senen kaldı?
Babam hep böyle benim. Söz verir tutmaz özellikle maddi konularda. Kızı için yaptıkları ağır geliyor çünkü. Mesela ortaokuldayken en büyük hayalim Fransız lisesine gitmekti. Üç sene göndereceğim göndereceğim dedi, bütün Fransız liselerini kazandım göndermiyorum param yok dedi. Diyebilirsiniz ki gerçekten yoktur ama var. Parası olmayan bir insan lüksten kaçınarak yaşar. Başka bir liseye gittim annem babam bölüşerek ödediler liseyi, fakat babam nafakayı vermeyip okul parasına çevirmiş.Babanız maddi seyleri problem edecektiyse en basta neden sizi oraya gonderdi ya da siz habersiz falan mı yazdınız kıbrısı? Ona gore yorumum degisecek çünkü.
Bu sene çift kişilikte kaldım ve yaşadıklarım yüzünden annem babam izin vermiyorlar. Stresten hastanelik oldum hapis hayatı yaşadım aç kaldım vs
8 kişilik odada kalmıştım üni. 1. sınıftayken. Hiç böyle şeyler yaşamadım, korkunç bir şey ya!Bu sene çift kişilikte kaldım ve yaşadıklarım yüzünden annem babam izin vermiyorlar. Stresten hastanelik oldum hapis hayatı yaşadım aç kaldım vs
Kendini gestapo sanan bi oda arkadaşım vardı. Eski konularımda yazıyor.Orası nasıl bir yurt? Hapis hayatı, açlık? Zindanda mı kaldınız?
Web sayfasında 8000 yazıyordu fakat bana 10.000 dedi yurt müdürüSiz babanıza ne kadar demiştiniz?
Üstünü anneniz tamamlayamaz mı?
Web sayfasında 8000 yazıyordu fakat bana 10.000 dedi yurt müdürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?