Ablalar günaydın iyi bayramlar.
Benim için pek bayram değil ama.
Bu sene memleketime yatay geçiş yapmayı planlamıştım. Fakat istediğim üniversite kontenjan açmadı dolayısıyla kıbrısa geri dönmem gerekiyor en azından bir sene daha. Sonraki sene zaten yurtdışına gitme durumum var.
Neyse babam maddi konularda sıkıntı yapıyor. Diyeceksiniz ki adam haklı orası pahalı, durumu olmadığını iddia ediyor fakat çok lüks bir yerde oturuyor hani parası olmayanın oturamayacağı bir yerde. Keza gittiği yerler yaptığı şeyler de durumu olduğunu ispatlıyor. Erkek arkadaşımın da önerisiyle kaldığı yurtta tek kişilik oda bulmaya çalıştık. Yurt müdürü günlerce yurda gelmediğinden ve araya bayram girdiğinden erkek arkadaşım yurt müdürüyle konuşamadı. Yurdun internet sitesinde düşük bir fiyat yazıyor. Ben de bu linki babama attım ve güç bela kabul ettirdim oraya dönmeyi fakat dün akşam yurt müdürüne ulaştım ve yurt müdürü daha yüksek bir fiyat söyledi (Web sayfasındaki fiyatlar güncel değilmiş.) ve aslında o söylediğinden de yüksekmiş o oda, yurt müdürü erkek arkadaşım ve annesiyle tanışık onların hatrı için indirim yapmış.
Ben ne yapacağım şimdi? Babama durumu açmam lazım ama kabul etmeyecek hayır diyecek ve eğitimim yarıda kalacak diye çok korkuyorum

benzer bir durum yaşayan oldu mu ? Nasıl ikna edeceğim?