Egoist İk

Madem öyle yapmış ben olsam şikayet ederim yasaklı alanda sigara içiyor diye şikayet için bile geç kalmışsınız.

Sakın tekrar ozur dilebe hatta trip at muhattap olman gereken kadar ol.kendilerini firmanin sahibi zannediyorlar bu ik lar. hemen bu sebeple işten mi cikilir oooo daha dur.

Valla elime verseler de bi paralasam onu. Benim de stresli bi işim var inanın kendimi zor tutuyorum ama ben sizin kadar sabırlı dğeilim

Siz patrona "şöyle küçük bir hata vardı hem benim hem de diğer arkadaşların gözünden kaçmış" dediniz mi ? Bunu sordum çünkü adama biraz takmışssınız gibi geliyor.

Sakın tekrar ozur dilebe hatta trip at muhattap olman gereken kadar ol.kendilerini firmanin sahibi zannediyorlar bu ik lar. hemen bu sebeple işten mi cikilir oooo daha dur.
bu adamdan nefret ettiğim için...yoksa sebep çok basit elbette ama adamdan iğreniyorum resmen....hem kokuyor hem sigara ağzından düşmüyor hem egoist hem durmadan kendini övüp hava atıyor ayyy bide iğrenç espirileri var. kokmak ve sigara dışında adeta bir burhan altıntop

Siz patrona "şöyle küçük bir hata vardı hem benim hem de diğer arkadaşların gözünden kaçmış" dediniz mi ? Bunu sordum çünkü adama biraz takmışssınız gibi geliyor.
bana ne yaptın dediğinde sadece küçük bir hata yapmışım onu düzelttim onun dışında bir problem yok dedim. yani diğer arkadaşlar falan katmadım hiç..

bu muhabbetten dolayi istenmu cikilir dalga falanmi geciyosun. daha neler. alis bile seylere is hayatinda. o kadar cit kirildim olma canm

bu muhabbetten dolayi istenmu cikilir dalga falanmi geciyosun. daha neler. alis bile seylere is hayatinda. o kadar cit kirildim olma canm
inanın normalde bukadar takılmazdım ama adamdan okadar nefret ettimki huzur falan kalmadı. her gün bir laf sokma kendini övme ölse de kurtulsam diyorum okadar nefret ettim.

benimki sabır değil resmen eziklik.. neyin ezikliğiyse onu bile anlamıyorumm
Eğer işini kaybedecek dahi olsan hiçbir şey sağlığından ve huzurundan önemli değil. Ben kaç gün gözlerim şiş geldim eve ağlamaktan artık bıkmıştım. Onu temiz dövüp çantamı alıp gidecektim. En sonunda yetkiliye anlattım her şeyi ama hıçkıra hıçkıra. Halledildi işim sende ezdirme kendin. elimde olsa ben gelip halledicem işini

inanın normalde bukadar takılmazdım ama adamdan okadar nefret ettimki huzur falan kalmadı. her gün bir laf sokma kendini övme ölse de kurtulsam diyorum okadar nefret ettim.
sana bunu ust duzey bi kurumda senelerce calismis biri olarak soluyorum. her iste bu tiplerden var. onurunu gururunu zedeleyen bi durum olmadikca kafaya herseyi takma

hahahah vallahi bütün kk yı toplayıp gelin şunu bir temiz dövelim

bende en son çare patrona anlatacağım terbiyesiz şakaları ve tehditkar (ben aldım ben çıkarırım) konusmalarını herseyi anlatacağım artık.....

böyle bir densiz için düzeninizi niye bozuyorsunuz ki.Belli ki o ik sizi ya cekemiyor yada gercekten karakteri kötu bir ınsan.Ya kısasa kısas yapın daha cok altan alttan işinizi götürün kendinizi ön plana atın,yada hiç sallamayın bile

adamı umursamamak daha cazip geliyor aslında öbür türlü kendini iyice birşey sanacak yoksa.... mütevazi insanların gözünü seveyim ya

adamı umursamamak daha cazip geliyor aslında öbür türlü kendini iyice birşey sanacak yoksa.... mütevazi insanların gözünü seveyim ya

Benim eski iş yerimde de vardı böyle bir uyuz.Ben onu sallamadıkça salağa yattıkça nasıl gıcık oluyodu :) :) :)
Hakediyolar valla, hiç kafanıza takıp da başınızı ağrıtmayın tabiki ön plana çıkmaya çalışıcaksınız .İş dünyası rekabet gerektiren bişey,tabiki herkes patonun bir numara adamı olmak ister.
hiiiiiiiiç sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…