- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar .... İş yerinde ki ik dan bahsetmiştim önceki konumda leş gibi kokan gerizekalıca şakalar yapan terbiyesizin tekiydi... bugün şirketin katılacağı bir ihale vardı dün son dk verdiler teklifi o yüzden hata yapmamak için eve götürdüm ihale dosyasını evde kontrol ettim çok küçük ama çok önemli bir hata vardı.. hem benim hem ik nın hem de muhasebecinin gözünden kaçmış... bende sabah geldim patron ne yaptın dedi şöyle bir hata vardı onu düzelttim sadece dedim. o da gitmiş muhasebeciyle ik ya şakayla karısık nasıl kontrol ettiniz demiş... velhasıl kelam adamı ihaleye yolladık.. bende bir çay içeyim diye mutfağa giderken ik bana bir bakar mısın dedi. muhasebecinin odasındaydı.bende buyrun dedim. sen patrona hatayı bulduğunu söyledinde geldi bize kızdı muhasebeciye neler neler söyledi yani bu tarz şeyler aramızda kalmalı dedi bende çok üzüldüm gerçekten bunu sizleri kötülemek için yapmadım çok özür dilerim x bey hiç öyle bir amaç güderek konusmadım bu hatam tekrarlanmaz dedim muhasebecide güldü geçti yok ya sorun değil vs. dedi. ik başladı sert sert olmaz aa böyle olmazki sen kendini ön planamı atmaya çalışıyosun bu tarz şeyler bizim aramızda kalmalı diye hala devam etti. bende dedimki sizin öyle bir yapınız var demekki kendinizi ön plana atmak gibi bana da böyle söylüyorsunuz bu yüzden dedim. anladım söylediniz tekrarlanmayacak dedim hala sert sert tavır koydu bende çektim odama geldim. sonra bu odasına geçti muhasebecinin yanına gidip kusura bakmayın tekrar dedim o da bana ya olur mu öyle şey tabiki olur böyle şeyler ik çok tepki verdi farkındayım o da öyle biri işte vs dedi..... inanın moralim okadar bozulduki bes gün oldu sigarayı bırakalı bir tane içsem kendime gelirim diyorum sonra kendimi zor tutuyorum üç kurusluk adam için emeklerine yazık diye... size sorum şu : ben gidip bu adamın yanına bir kere söylediniz bu bir hataydı bende özür diledim eğer ikincide tekrarlasaydım siz bu tarz tepki vermekte haklıydınız ama bugün bu tepkiyi hak etmedimmi desem yoksa buradan çıksammı.... ben aralıksız çalışıyorum ama iş yerindeki problemlerden atıyorum marttan eylüle kadar bir yerdeydim eylülden şimdiye kadar burdayım şimdi çıkarsam baska yere girersem yıllık iznim falan olmaz... ne yapayım sizce?