kızlar günaydın;
sabah sabah bütün sinirim tepeme çıktı yine. ben büyük ve kurumsal bir firrmada departman asistanı olarak çalışıyorum.
Şirket şirket değil sanki İngiliz kraliyet ailesi :)..
bir yönetici asistanımız var ego tavanda üzülüyorum onun için aslında yazık burnu o kadar havada ki önünü göremiyor. anlayabilmeniz için yazıyorum;
bütün gün ayşe ne giymiş ayyy fatmanın iğrençliğine bakarmısın, atıyorum Fatma önünden geçer arkasından laf atar bugün çok iğrençsin göya bana söylüyor... daha neler neler bildiğin çocukça şeyler yani.
burda zararın kimden nasıl geleceğini bilmiyorsun heran tetikte olmaktan işine odaklanman çok zor.
sinir olduğum konuya geleyim sabah ki mesajlaşmamız iş başı 8:30 ben 8:50 de mesaj atıyorum;
ben : nerdesin bacım
o : metrobüste 8 de kalktım
ben: salla kimse yok zaten herkez yeni yeni geliyor
o: ben herkez değilim ben mükemmelim
ben : şokkk
şimdi ben nasıl davranayım gün içinde birçok kırıcı lafı oluyor bazılarına tepkimi sert koyuyorum hemen çevir kazı yanmasın yapıyor bazılarına sessiz kalıyorum ama çok yoruldum işten çıkmayı defalarca düşündüm ama çıkamam çok borcum var çalışmak zorundayım.
bir yardımcı olun lütfen
Ona her zaman cevabını ver hatta daha sert ol haddini bilsin bende sinir olurum öyle tiplere.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.