merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 yıldır çocukluğumdan beri bu hastalıkla beraberim ve kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim ve bi süre önce ilaç kullanmayı tamamen bıraktım ilk önce saç diplerimde olan yaralar kaşlarıma ve yüzüme yayılmaya başladı tesadüf eseri gittiğim bir yerden aldığım bir sabunu kullandım ve düzenliği kullandığımda özellikle ben yüzüme kullandım egzamamı azalttı ve kontrol altında tutmaya yaradı (ki bunu kaç çeşit ve marka doğal zeytinyağlı sabun kullanan deneyen biri olarak söylüyorum) sizinde bildiğiniz gibi bu hastalığın tedavisi yok ve tamamen geçse bile zamanla tekrar çıkıyor önemli olan onu kontrol altında tutabilmektir..
kullandığım sabuna burdan bakabilirsiniz;
ben birkaç yıl önce almıştım bursa iznikten ama istanbulda oturduğumdan burda bulamadım ve ambalajı değiştiği için internetten uzun araştırmalar sonucu tekrar buldum şuan yukarıda yazdığım link güncel olanıdır ve bende kullanmaktayım.
NOT: saçınıza saf sızma zeytinyağı sürüp en az 4-5 saat bekletip yıkarsanız arada bu da egzamaya iyi gelmektedir.Doktorumun tavsiyesiyle yıllardır zeytinyağı sürüyorum ve fazydasını gördüm.
kullandığım sabuna burdan bakabilirsiniz;
ben birkaç yıl önce almıştım bursa iznikten ama istanbulda oturduğumdan burda bulamadım ve ambalajı değiştiği için internetten uzun araştırmalar sonucu tekrar buldum şuan yukarıda yazdığım link güncel olanıdır ve bende kullanmaktayım.
NOT: saçınıza saf sızma zeytinyağı sürüp en az 4-5 saat bekletip yıkarsanız arada bu da egzamaya iyi gelmektedir.Doktorumun tavsiyesiyle yıllardır zeytinyağı sürüyorum ve fazydasını gördüm.
Son düzenleyen: Moderatör: