Randevusuz tabiki ilgilenmezler , 5 dakikalık iş degil ki .
Gece 12 gibi kontrol edin sayfayı , randevusunu iptal eden olabiliyor ve yeni randevu günü açıklanıyor
ta aralıkta sertifikamı aldım, ehliyetimi alıcam. stajyer ehliyet olmasın diye millet akın etmişti, o kalabalıktansa ocakta alırım dedim, şimdi de internetteki randevu sistemi üzerinden 1 tane bile boş yer bulamıyorum ankara emniyetlerinde, pazartesi gitsem randevum olmadıgı için gönderirler mi?
sinirim bozuldu.
kazan mı :)) canım sabah 8de nasıl kazana gideyim.. otobüs mü var o saatte sabah 5te felan cıkmam gerekir evden. bakalım, ödemeleri yapıp yarın bir emniyete ilçeye gideceğim. hayırlısı olsunkucuk ilcelerden birine sabahin en erken saatinde gidin hemen halkolur isibiz. ornegin kazan emniyeti ve saat 8
inşallah ben de iyi insanlara denk gelirim öyle :)Bende yer bulamamıştım geçen seneydi ama gittim öğle arasına yakın rica ettim halletiler işim gereği hem araç kullanmam hemde şehir dışına çıkmam gerekiyordu acil durumu anlattım yaptılar
mart ayında ehliyetimi aldıminşallah ben de iyi insanlara denk gelirim öyle :)
inşallah ben de iyi insanlara denk gelirim öyle :)[/QUOTE
Birde kan grubunuzu istıyorlar
Vezneye parayı yatırmadan önce ehliyet için sıra numarası alırsanız siz parayı yatırırken sıranız yaklaşmış olur
bende 13 şubattaki sınava gireceğimde sınav yerleri hakkında bilgin var mı kurstan hiç ses seda yokbende stajere katıldım şubatta sınavım var bu ehliyet için randevuyu ne zaman almak zorundayız bana hic bahsetmediler
Sertifikanı aralık ayında almissin 2016 da ehliyet almak isteyenlere sanırım stajyer uygulaması. .yani sizi bağlamiyor 1,2 ay daha bekleyin
bende 13 şubattaki sınava gireceğimde sınav yerleri hakkında bilgin var mı kurstan hiç ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?