ehliyet kalabalığı

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
ta aralıkta sertifikamı aldım, ehliyetimi alıcam. stajyer ehliyet olmasın diye millet akın etmişti, o kalabalıktansa ocakta alırım dedim, şimdi de internetteki randevu sistemi üzerinden 1 tane bile boş yer bulamıyorum ankara emniyetlerinde, pazartesi gitsem randevum olmadıgı için gönderirler mi?
sinirim bozuldu.

Randevusuz tabiki ilgilenmezler , 5 dakikalık iş degil ki .
Gece 12 gibi kontrol edin sayfayı , randevusunu iptal eden olabiliyor ve yeni randevu günü açıklanıyor

Randevusuz tabiki ilgilenmezler , 5 dakikalık iş degil ki .
Gece 12 gibi kontrol edin sayfayı , randevusunu iptal eden olabiliyor ve yeni randevu günü açıklanıyor

zor iş.. burdan sıra bekleyeceksek ohooo

İLK 6 AY İCİNDEKİ RANDEVULARDA YER YOK BU ARADA?

bende stajere katıldım şubatta sınavım var bu ehliyet için randevuyu ne zaman almak zorundayız bana hic bahsetmediler

sertifikanı aldıktan sonra

Hanimlar bir şey bilen yeni ehliyet alan kimsecikler yok mu?

Bende yer bulamamıştım geçen seneydi ama gittim öğle arasına yakın rica ettim halletiler işim gereği hem araç kullanmam hemde şehir dışına çıkmam gerekiyordu acil durumu anlattım yaptılar

kucuk ilcelerden birine sabahin en erken saatinde gidin hemen halkolur isibiz. ornegin kazan emniyeti ve saat 8

kucuk ilcelerden birine sabahin en erken saatinde gidin hemen halkolur isibiz. ornegin kazan emniyeti ve saat 8
kazan mı :)) canım sabah 8de nasıl kazana gideyim.. otobüs mü var o saatte sabah 5te felan cıkmam gerekir evden. bakalım, ödemeleri yapıp yarın bir emniyete ilçeye gideceğim. hayırlısı olsun

Bende yer bulamamıştım geçen seneydi ama gittim öğle arasına yakın rica ettim halletiler işim gereği hem araç kullanmam hemde şehir dışına çıkmam gerekiyordu acil durumu anlattım yaptılar
inşallah ben de iyi insanlara denk gelirim öyle :)

Sertifikanı aralık ayında almissin 2016 da ehliyet almak isteyenlere sanırım stajyer uygulaması. .yani sizi bağlamiyor 1,2 ay daha bekleyin

Evet canim kazan kaldir totonu sihhiyenin altindan otobus var saat basi sanirim 7 de binsen 8 de orda olursun. Gecen sene cok ugrasmistik en son boyle bir cozum bulmustuk, bizimle beraber 4 kisiye vermislerdi sonra gelenleri geri gonderdiler. Aklinda bulunsun halledemezsen son care :)

inşallah ben de iyi insanlara denk gelirim öyle :)
mart ayında ehliyetimi aldım
Randevu felan almadım zaten orda sıra numarası alınıyor sıranız gelince giriyorsunuz sabah erken giderseniz öğlen tatilini beklemezsiniz
Adli sicil. Kaydını Ordan çıkartıyorlar
Resim parmak izi veriyorsunuz harcı vezneye yatırıyorsunuz bukadar en fazla 2 saate bitiyor

Birde kan

bende stajere katıldım şubatta sınavım var bu ehliyet için randevuyu ne zaman almak zorundayız bana hic bahsetmediler
bende 13 şubattaki sınava gireceğimde sınav yerleri hakkında bilgin var mı kurstan hiç ses seda yok

ben 6 sene önce ehliyeti almak için 3 gün üstüste gittim zar zor aldım. Allah kolaylık versin

Canim bende ayni yerden ehliyetimi yeni aldim. O kalabalik hep var. Randevusuz gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…