ehliyet sınavı :(

motor konularını aşmak istiyorsan önerim şudur..EZBER..Çıkmış sorulardan 30 tane çözün..hangileri yanlış..hemen onların doğru cevabını öğrenin bi daha çöz aynı sınavı sonra başka çıkmış sorulara bak..sonra sonra derken,göreceksin ki aynı sorular gelmeye başlıcak test sorularında..bizim burda 3 çocuk annesi komşumuz girdi ona tavsiye ettim..kadın geçti sınavı kitap mitap hikaye..şahsıma öyle geçtim bende :KK48:

çalıştım ama motoru pek anlamıyorum bide sorular çok kafa karıştırıcıydı tabi en çok kendime kızıyorum keşke daha çok çalışsaydım..şimdi herkes dalga geçicek
Yahu ne dalga geçecekler kendilerine baksın dalga geçenler ben zamanında ilk yardımdan kalmıştım milletin hiç çalışmadan 90 aldım dediği dersti.motor ve trafiği ilk sınavda 95 üstüyle kapatmıştım.nazar boncuğu deyip takmadım bir daha girdim her sınavdan düşük not alma ihtimaliniz vardır çalışır geçersiniz.bol bol çıkmış soruları çözün.kendinizi sıktığınıza değmez.boşverin milleti :)

arkadaşlar merhaba ctesi ehliyet sınavına girdim..
bugün sorular ve cevaplar açıklandı sanırım kalmışım..:KK43:
kendimi aptal gibi hissediyorum 63 netim var hatırladığım kadarıyla bu sınavı geçmemek aşağılayıcı bi durummu ay zaten iş yerinde huzurum yok şimdi de bunu kafaya takıyorum ...
gerçi motor sorularım hep yanlışş ondan da pek anlamıyorum
belki yalnış hatırlamışsındır umarım gecmişsinizdir bugün açıkladı sonuçlar

Üzülmeyin bir dahakine geçersiniz
Çıkmış soruları çözmediniz mi
Ona baksaniz bile olur hep ayni şeyler soruluyor çünkü
Link atılıyorsa yazayım o siteden çözünce yanlışlarınızı gösteriyor

Back
X