- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Cikmis sorulari çöz ben ole grdim tek seferde geçtim sknti yapma kendine çok kolay ve benzer hatta bi kaç yilin kini çöz hepsi ayni cikiyiçalıştığım için derslere gidemiyorum nereden ve nasıl çalışabilirim kızlar son zamanlarda giren varsa yardımcı olabilir mi taktik verir misiniz tekrar para vermek istemiyorum(
Valla canım bende derslere gitmedim oturdum eski yıldan çıkan testlere baktım üçündende geçtim 5 senedir ehliyetim var Allah'a şükür yatıyor cepteçalıştığım için derslere gidemiyorum nereden ve nasıl çalışabilirim kızlar son zamanlarda giren varsa yardımcı olabilir mi taktik verir misiniz tekrar para vermek istemiyorum(
İnternetten son yıllarda çıkmış sorulara bak ve kurşun hazırladığı kitapçıklar da konuş onu testler var onlara bak oralardan çıkıyo zaten panik yapma cnm basıp sorular cikıyo 4 5 gun baksan sorulara gecersinçalıştığım için derslere gidemiyorum nereden ve nasıl çalışabilirim kızlar son zamanlarda giren varsa yardımcı olabilir mi taktik verir misiniz tekrar para vermek istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?