Ehliyetim var amaa..

Prensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
595
9
118
Kızlar dediğim gibi ehliyetim var hemen hemen alalı bir sene olucak fakat otomatik vites kullanmayı bilmiyorum bilen varsa kısaca anlatabilir mi??

otomatik viteste bişi yok ki :)
otomatiğe alıyorsun gaza basıyorsun gidiyor :)

Kızlar dediğim gibi ehliyetim var hemen hemen alalı bir sene olucak fakat otomatik vites kullanmayı bilmiyorum bilen varsa kısaca anlatabilir mi??

vallahi çok kolay P de çalıştırıyosun D ye tak tam gaz ileri R ye tak geri işte bu kadar

kırmızı ışıkta P ye al muhabbet et :)

biz burda anlatana kadar hazır youtube açılmışken nimetlerinden faydalansana canım:26:.
Bız ne kadar anlatacagız ki? Görerek öğren

Araba park halinde iken P dedir vites.
Kontağı sağa çevirin ,göstergeler yanacaktır,onlar sönünce tekrar çevirin ve arabayı çalıştırın.
Sağ ayağınız frene basılı şekilde (sağdaki pedal gaz,soldaki fren) arabanın vitesini P den D ye geçirin ,ayağınızı frenden çekip hafifçe gaza basın(fren ve gaza aynı ayakla basmazsanız karışır,ikisi içinde sağ ayağınızı kullanın) ve artık gidiyorsunuz.
Geri gitmek için aynı şekilde ayağınız frende iken R ye getirin freni.
Arabayı park ettiğinizde ise vitesi tekrar P konumuna getirip bırakın.

geriye gitmek için ...................................R

ileri gitmek için.............................. ........D

çalışır halde durmak için(ışıklarda vs.) ..........N

durduğunda ................................................ P

yokuş inerken........................................... 2 bukadarcık

bide kesinlikle sol ayak yok

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir anlatım :)

Teşekkürler neden sol ayak yok ben solağımda :)

ne güzel özetlemişsin

Teşekkürler neden sol ayak yok ben solağımda :)

solak olanlar sol ayağıdamı kullanamıyor:26: normal viteste debriyajı hep solla kullanıyorduk ama otomatikte debriyaj olmayınca sol ayağı saklamak zorundayız yoksa karışa biliyor iki ayağı birden kullanınca.

Hımm şimdi anladım haklısınız karışması muhtemel bu dediğinizi uygulayacağım :)

Ayyy geliyim nerdeysen bi öğretiyim kocam(uyuz)sattı güzelim otomatık arabami manuel aldı.simdi onuda kullaniyom ama nerde otomatık rahatliği

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…