- Konu Sahibi balbebekim
-
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.
Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?
Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.
Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.
En yakın karakola plaka numarası verilip nezarete atılması ön görülür
ufak hasarlarla can kaybı olmadan kaza yapacağını bilsek bırak yapsın dicem:) belki kalp krıizi geçirir sende kurtulursuntabii kv ni sevmiyorsan.
İyide hoca tutsun o şekilde öğrensin, neden kendi başına çıkıp mahalle aralarında öğreniyor....
bende araç kullanıyorum, ama ehliyetim yokken bir kere binmedim bile.
Mahallae arasında da araba sürüşü yapılmaz ki yani..
ufak hasarlarla can kaybı olmadan kaza yapacağını bilsek bırak yapsın dicem:) belki kalp krıizi geçirir sende kurtulursuntabii kv ni sevmiyorsan.
tamam doğru da trafiğe ana yola çıkmıyor sonuçta abartmışsınız yani sırf kadından hoşlanmıyorsunuz diye sanırım
aman ne komikminiz siz öyle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?