- Konu Sahibi balbebekim
-
İnanın ehliyet almasın demiyorum, haset, fesatta değilim yardımcıda oluyorum sınava çalışırken falan, ama bende sizin gibi düşünüyorum işte, dediğim dedik benimde aklıma bu geldi.
her konuda çıkar böyle bir kaçtane.konu ne ben ne diyorum diye düşün önce dimi:) sen ara kız polisi ben bir ihbar yapmıştım zamanında benim karşımdaki restorana hırsız girdi bende balkondayım gece yarısı beni görmüyor aşağıdan aaa baktım adam camı ıırdı plazmayı sökmeye çalşıyor hemen aradım polisi demim böyle böyle ismini almıyorlarki zaten yani senin oldugnu bilmesi imkansız ya komşulardan biriryse
ay yok ben konu sahibini ço haklı gördüm, ne olursa olsun bu durumlar ıcın trafık olmayan bır yerde ogrenebılır, mahalle araları olmaz,
ben de aynı tepkiyi verirdim, korkarak. ama şikayet tabıkı etmezdım, arabanın anahtarını vermezdım, sorarsa da korkuyorum, lütfen çıkma derdim. Sanırım o da kırmazdı. he ınat edıyorsa da ne yapar eder eşimi ikna ettırırdım.
Valla göz göre göre de kazaya izin vermek olmaz gibi. Bilemedim ki yani.
Şimdi sussan bu kadın gidip birine zarar verse senin vicdanın mahveder seni.
Susmasan uyarsan, laftan anlamayacak. Gelin istemiyor olacak.
Şikayet etsen ne olur onu kestiremedim...:44:
evet cemi cümle biliyor ehliyetsiz kullandığını.
Buldum!
Şimdi bir arkadaşınızın yakını ehliyetsiz araç kullanırken kaza yapmış olsun. Birine bir şey olmuş falan deyin. Gözünü korkutun.
Kızım sana diyorum, gelinim sen anla:26: Olmaz mı ki?
aynen öyle, o kadar yardım ediyorum yazılı sınavı geçsin diye. geçenlerde espiri yaptım en salak insan bile anlar espiri olduğunu bak bak gelin milleti işte almayım diye yanıltıyor dedi.
şimdi şöyleeee, var ama yok gibi
Ben bir kere daha uyarmayı deneyeceğim yorumlarınızdan bunu anladım. Ama uyarırsam bundan sonra ihbarda edemem çünkü kabak gibi anlaşılır artık benim yaptığım
He zaten hayattaki tek amacım, gayem senin ehliyet almanı engellemek diyeydin
Hey Allahım bazı insanlar neden dünyayı kendileri etrafında dönüyor zanneder ki yahu!
İşi gücü bırakıp, onla uğraşıyorsun, yetmiyor bir de yapacağı kazanın kaygısına kalıyorsun bir de adın hayırsıza çıkıyor. İyi valla
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.
Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?
Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.
ben demiştim bırak kalp krizi geçirsin diye dinlemiyor ki beni
Rüyamda polise gidip birilerini şikayet ediyordum bende.
Bunu okuyacakmisim demek ki .
Polise gitmenize gerek yok.
155i arayin o cikinca söyleyin.
Yan yatacakmis araba ya hu.
Hem mal hem can kaybi olur.
Hadi kendi tamam, el alemin çocuğuna birşey olursa ?
Bence bunun altindan kalkamazsiniz.
Gerekirse surmeyiversin canim.
Benim canimi ne diye tehlikeye atiyor ?
çoğumuz araç kullanmayı öğrenirken, pratik yaptık. bu pratiğide evin salonunda yapmadık herhalde..tabiki de sokakta çalışacak..
garip bir konu olmuş ben hiç beğenmedim
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.
Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?
Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?