- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi balbebekim
-
aynen yahu bu iş için ayrılmış yolar var. git orada yap.sonra gider birnin ocağını yakarlar istediğin kadar pişman olsan ne olur.sorumsuzca bence.birşey olmaz mantıgı
Öff ya bilemedim işte kızlar :)
Benimde evladım var,
55 yaşında kalp hastası yeni ehliyet almak için uğraşan, hatta 15 yıldır araç kullanan insanların arabasına bindiğinde korkudan çığıran (ortada sebep yokken)
birinin gelip evladımı öldürdüğünü düşünemiyorum, kim ne derse desin. Parası var tutsun hoca o şekilde öğrensin, kıyamıyorda paraya, haketmiyormu sizce.
tamam doğru da trafiğe ana yola çıkmıyor sonuçta abartmışsınız yani sırf kadından hoşlanmıyorsunuz diye sanırım
Öff ya bilemedim işte kızlar :)
Benimde evladım var,
55 yaşında kalp hastası yeni ehliyet almak için uğraşan, hatta 15 yıldır araç kullanan insanların arabasına bindiğinde korkudan çığıran (ortada sebep yokken)
birinin gelip evladımı öldürdüğünü düşünemiyorum, kim ne derse desin. Parası var tutsun hoca o şekilde öğrensin, kıyamıyorda paraya, haketmiyormu sizce.
eşin babasına söylesin. bak bir şey olur annem hapise girer. ehliyet alana kadar kullandırma arabayı baba desin
. eşinize sadece şunu deyin. .bak annenin yolunu bir trafik polisi keser,ehliyet ister. bu iş belli olmaz hiç. yok derse al başına belayı. lütfen izin vermeyin kullanmasına babanada söyle deyin. kadın resmen mahalle arasında trafik canavarı gibi. baksana elleri falan titriyormuş. bir panikler birine çarpabilir.
Tam tersi olsaydi... esin anneni ihbar etseydi... ne konular acilirdi buraya... esim aileme soguk davraniyor, benimseyemedi vs... millet de yorum yapardi... cek kapiyi cik filan...
bdv demirbaşları mesaiyi açtı kolay gelsin cnm
Kızlar söylemedim mi sanıyorsunuz, kimseyi sallamıyor. Bide gururla anlatıyor orada gezdim iyiyim artık vs diye. İyiyim dediği gün arabayı deviriyormuş onları hiç söylemiyor ama
canım şikayet etmek çözüm değilki. anladım kadın heves etmiş ama bunun doğru yolu bu değil. bencede eşinle konuş oğlu söylerse dinler belki. ha birde az önce kalpkrizi geçirir belki dediğim espriyi ciddiye alanlar olmuş galiba:) pes diyorum başka bişey demiyorum
Trafiğe kapalı alanlar var,benbile orada pratik yaptım..
Tam tersi olsaydi... esin anneni ihbar etseydi... ne konular acilirdi buraya... esim aileme soguk davraniyor, benimseyemedi vs... millet de yorum yapardi... cek kapiyi cik filan...
15 senelik şöförüm ben bile hala panik olurum bazen. çünkü sadece kendi arabanı kulanmakla kalmıyorsun önündeki aracı arkandaki aracı da kullanıyorsunç bide yaya faktörü olunca kaç senelik şöför olursan ol bir anlık dikkat dağınıklığı cana malolur.yaşındanmı karakterindenmi bilmem ama birisi engellemeli:26:
K.pederiniz varmı,duruma el atsa..
Aaa ne münasebet yahu!
Trafiğe kapalı alanlar var gitsin orada ne yapıyorsa yapsın.
Mahalle arasında ne olur ki diyenler olmuş bir de...
Mahalle arasında oyun oynayan bir çocuğa çarpıp canına mal olabilir.
O kadar mı sığ düşünceli kayınvalideniz?
Hem aşırı heyecanlı, üzerine de kalp hastası diyorsunuz. Valla belaya davetiye çıkarmak bu olsa gerek.
Aman boşver millet ciddiye almaya yer arıyor.
Biriside bana demiş ki kadından hoşlanmıyorsunuz diye vs :) hayır bu nerden çıktı.
Kendi anneme laf dinletemeseydim onuda ihbar ederdim.
Birine zarar verip hapse girmesindense hem vijdanen hemde kanunen doğru olanı zorla yaptırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?