Ehliyetsiz araç kullanan kayınvalide!

Tam tersi olsaydi... esin anneni ihbar etseydi... ne konular acilirdi buraya... esim aileme soguk davraniyor, benimseyemedi vs... millet de yorum yapardi... cek kapiyi cik filan...

bence kayın validenizle konuşun mahallede değil boş arazilerde sürmesini tavsiye edin olabilecekleri anlatın

tamam doğru da trafiğe ana yola çıkmıyor sonuçta abartmışsınız yani sırf kadından hoşlanmıyorsunuz diye sanırım

araç kullanıyor musunuz? Sanıyorum hayır.
Eğer kullansaydınız anlardınız ana yolda kullanmanın ve sokakta kullanmanın farkını, 8 metre genişliğindeki sokaklarda, yola fırlayan çocuklarla inanın çok daha zor oralarda araç kullanmak, onun derdi aralarda polis olmuyor diye dolaşması, kolay olduğundan değil.

canım şikayet etmek çözüm değilki. anladım kadın heves etmiş ama bunun doğru yolu bu değil. bencede eşinle konuş oğlu söylerse dinler belki. ha birde az önce kalpkrizi geçirir belki dediğim espriyi ciddiye alanlar olmuş galiba:) pes diyorum başka bişey demiyorum

Kızlar söylemedim mi sanıyorsunuz, kimseyi sallamıyor. Bide gururla anlatıyor orada gezdim iyiyim artık vs diye. İyiyim dediği gün arabayı deviriyormuş onları hiç söylemiyor ama

Tam tersi olsaydi... esin anneni ihbar etseydi... ne konular acilirdi buraya... esim aileme soguk davraniyor, benimseyemedi vs... millet de yorum yapardi... cek kapiyi cik filan...

bdv demirbaşları mesaiyi açtı kolay gelsin cnm

Son düzenleme:
En güzeli eşinizle konuşun,annesine uygun bir dille anlatsın..
Yaptığının yanlış olduğunu,sokak arasında oynayan çocuklar olduğunu,bir anda yola çocuğun fırlayacağını anlarsın.
Sonrada al başına bela işte..

Aaa ne münasebet yahu!
Trafiğe kapalı alanlar var gitsin orada ne yapıyorsa yapsın.
Mahalle arasında ne olur ki diyenler olmuş bir de...
Mahalle arasında oyun oynayan bir çocuğa çarpıp canına mal olabilir.
O kadar mı sığ düşünceli kayınvalideniz?
Hem aşırı heyecanlı, üzerine de kalp hastası diyorsunuz. Valla belaya davetiye çıkarmak bu olsa gerek.

Aman boşver millet ciddiye almaya yer arıyor.
Biriside bana demiş ki kadından hoşlanmıyorsunuz diye vs :) hayır bu nerden çıktı.

Kendi anneme laf dinletemeseydim onuda ihbar ederdim.
Birine zarar verip hapse girmesindense hem vijdanen hemde kanunen doğru olanı zorla yaptırırdım.

Trafiğe kapalı alanlar var,benbile orada pratik yaptım..

15 senelik şöförüm ben bile hala panik olurum bazen. çünkü sadece kendi arabanı kulanmakla kalmıyorsun önündeki aracı arkandaki aracı da kullanıyorsunç bide yaya faktörü olunca kaç senelik şöför olursan ol bir anlık dikkat dağınıklığı cana malolur.yaşındanmı karakterindenmi bilmem ama birisi engellemeli:26:

Istanbul da yaşadığınızı varsayarak yazıyorum, bu şehirde ehliyetli ve profesyonel olarak bile araba kullanmak zaten zor, bir de acemi birinin ara sokaklarda kullanmasını hiiç önermiyorum.. geçen gün kaldırımda yürürken acemi bir kadın sürücü kaldırıma çıktı resmen ani refleks ile sıyırdım trafiğe kapalı alan mı olur, boş alan mı olur orada kullansın, eşinize söyleyin.. allah korusun birinin burnu kanasa vicdan azabı öldürür insanı..

Usta şoför olmak da önemli değil,bir anlık dalgınlık nelere mal olabiliyor,sadece 2 göz 3 ayna yetmiyor..

İnanın ehliyet almasın demiyorum, haset, fesatta değilim yardımcıda oluyorum sınava çalışırken falan, ama bende sizin gibi düşünüyorum işte, dediğim dedik benimde aklıma bu geldi.

her konuda çıkar böyle bir kaçtane.konu ne ben ne diyorum diye düşün önce dimi:) sen ara kız polisi ben bir ihbar yapmıştım zamanında benim karşımdaki restorana hırsız girdi bende balkondayım gece yarısı beni görmüyor aşağıdan aaa baktım adam camı ıırdı plazmayı sökmeye çalşıyor hemen aradım polisi demim böyle böyle ismini almıyorlarki zaten yani senin oldugnu bilmesi imkansız ya komşulardan biriryse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…