Ehliyetsiz araç kullanan kayınvalide!

Bu daha mantıklı teşekkürler hemde ceza yememiş olur yok yere.

çok edepsizce cevap vermişsin.. tühhh ayıp sana

Ne gelecek... hapise mi? atacaklar
Cezayı yiyip oturcak aşağı. Hoca tutmak için kullanmaya kıyamadığı parasını cezaya verecek akıllanacak. Kanunu da hiçe saymaması gerektiğini bilecek.

Yorumları okumadım, o yüzden soruyorum konuşmayı falan denedin mi?
Çok tehlikeli bişey sonuçta.
Konuşmanla da olmuyorsa şikayet et bence

Ay tam püsküllü bela desene.
Ara gitsin senin için rahat olsun arkadasim.
Vallahi bazen sokakta 2 yasinda bebeler geziyor goremezde onlari yazik olur Allah korusun.
Ben korkarim suremem araba falan hic denemedim de.
Kendimi biliyorum çünkü.
Madem öyle kullanmasin .
Kadina bak hem suçlu hem güçlü.
Çokta düşüncesiz.
Ara polisi lütfen .

Et bacım et git gizliden şikayet et!! Maşallah pek güzel bir aile olmuşsunuz. Ne olursa olsun sen bu insana anne diyorsun . Arkasından böyle bişey yapman hiç hoş olmaz. Git konuş eşinde konuşsun. Boş yerlerde sürsün. Çözüm cok inanın ama sizin gareziniz var ki hemen şikayet . Ehliyetsiz araba kullama cezasını biliyormusunuz. Bu kişi akrabanız artık el değil ki ! öZ ANNEN GİBİ DÜŞÜNECEKSİN. samimiyet, hoşgörü, diyalog , içten sevgi nerede?

nerde yapacak pratiği keleş arkadaşım..araç kullanılabilecek her yer sokak zaten

Direksiyon dersi alınabilecek kursların kullandığı özel yollar var.
Ama orada hoca olmadan kullanamıyorsun yada yanında ehliyetli biri olmadan, mahalle aralarında polis olmuyor diye buraları tercih edip ordaki bebelerin canlarını tehlikeye atmak çok vijdansızca. Bilmiyorum çocuğunuz var mı? kendinizi bi bu konuma sokun öyle düşünün.

Siz değil ama eşiniz annesi ile konuşabilir.Mahalle arasında araba kullanmasının çok tehlikeli olduğunu çocuklara çarpabileceğini söylesin,aslında ehliyet alırken hocalar herşeyin kurs yerinde öğrenilmesini istiyor benim annemde ehliyet aldı yıllar önce daha önce hiç araba koltuğuna oturmamıştı sürmek için ehliyet aldığında da pratik yapmadı kurs yerinde öğrendi herşeyi ehliyetini aldıktan sonrada yine hoca tuttu onunla öğrendi.
Peki bende birşeyi merak ettim eğer ehliyetiniz araba öğrenen kendi anneniz olsaydı şikayet etmeyi düşünürmüydünüz eğer cevabınız hayır ise o zaman kayınvalidenizi şikayet etmeyin,yada eşiniz sizin annenizi şikayet etse sizin düşünceleriniz ne olurdu.

Ne gelecek... hapise mi? atacaklar
Cezayı yiyip oturcak aşağı. Hoca tutmak için kullanmaya kıyamadığı parasını cezaya verecek akıllanacak. Kanunu da hiçe saymaması gerektiğini bilecek.

Hapse mi atınca senin için büyük bir olay olacak.Ben ne yazmışım sen ne cevap vermişsin.O KADININ ÖZBE ÖZ OĞLUNUN KARISI OLARAK,SOYADLARINI TAŞIYAN GELİN OLARAK KENDİ KAYINVALİDENİ GİDİP POLİSE ŞİKAYET ETMEK sana göre çok yerindeyse,başka çaren hiç bir çıkar yolun kalmadıysa buyur git şikayet et.

Ooo kayınvalideyi savunanlar varmış
Ben de ehliyet aldım fakat asla sokakta araba kullanmadım. Paşa paşa 15 ders aldım kursta, ekstradan para ödeyerek bikaç ders daha aldım bana yetti.
Paraya kıysın hoca tutsun ya da kursa söylesin ek ders alsın zor bişey değil.
Sokakta talim yapan varsa onca insanın canını ve kendi canını tehlikeye attığının farkındadır heralde.
Araba kullanmayı evin salonunda öğrenmedik doğru ama sokak aralarında da öğrenmedik.

Diğer yorumları okursanız uyarımı dikkate almayan annemde olsa şikayet ederdim dedim zaten.
Garezimin olduğunu nerden anladınız pes diyorum. kendinize güldürmeyin bari ya.
Muhtemelen sizde aynı şeyi yapıyorsunuz ki normal görüyorsunuz.
Çok şükür sizin zihniyetinizde olmayan insanlar çok bu devirde.
Aile olmak demek her yaptıkları yanlışta arkasında olmak demekse ben yokum o ailede.

Acemiler için sokak uygunmu sizce?
Yola fırlayan bir çocuk olsa,çocuğa çarpsa ne olacak..
Aman boşver mi desin...

işi o buyuta getirmeyelim..ama çok çok genel ve yaygın bir durum bu..eleştirene kadar ve tutup da burda bunu millete konuşturana kadar annesine yardımcı olsun..mesela kadının hevesine ortak olsun o an için annesinin trafik polisi oluversin bir sıkıntıda cıkmasın..söyle bir konu açsaydı 'kayınvalidem ehliyetsiz araç kullanırken bir cana zarar verdi' Allah açtırmasın öyle konuda, biz burdan kadının arabasını altından mı alacagız sanki Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…