- Konu Sahibi balbebekim
-
yada şunu söyleyin,mahalleden bir kaç kişiden duydum. isim vermeyim. yemin ettirdiler,
birileri senin araba kullandığıunı görmüş. şikayet etmeyi düşünüyorlarmış. mahallede çocuklarımız tehlikede. diye aman anne ehliyet alana kadar kullanma. valla pusuda bekliyorlar. başına dert alırsın. ehliyette alamazsın bir daha deyin.
çoğumuz araç kullanmayı öğrenirken, pratik yaptık. bu pratiğide evin salonunda yapmadık herhalde..tabiki de sokakta çalışacak..
garip bir konu olmuş ben hiç beğenmedim
Hanfendi b...kun üstüne konan bunca sinek yanılıyor olamaz o zaman dimi.... Herkes yapıyor diye doğru kabul edilmemeli.
Örneğin sizin yaptığınızı ben yapmadım, çünkü neden ortada zarara uğradığında hayatları sönecek olan canlar var.
Çok doğru bişey yapmışsınız yani, bide beğenmemişsiniz konuyu, rica ediyorum zaten sizin zihniyetiniz beğenmesin konumu.
Ehliyetsiz araç kullnamasına tepkini anlarım da,aileden biri olarak kendi kayınvalideni şikayet etmeyi çözüm görmeni anlayamam.Şikayet ettiğinde kadının başına gelevek olanların da farkındasındır.Bunun başka bir çözümü yok mu?
çok rice edecem,sokakta pratik yapmanın nesi meşru söylermisiniz?
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.
Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?
Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.
çok edepsizce cevap vermişsin..tühhh ayıp sana
yemin ederim eşim 15 yıdlır kullanıyor araç yanımızdan tır geçiyor normal ilerliyor kayınvalidem çığırıyor ay ayyyy üstüme yıkılcak vs diye.
ben araç kullanırken falan binmiyor kullandığım arabaya 3 yıldır kullanıyorum, ona fesat demiyoruz biz, ama ben ona anne dikkat et desem bak bak istemiyor deniyor.
çok edepsizce cevap vermişsin..tühhh ayıp sana
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.
Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?
Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.
şoka girdim. herkes böyle yapsa yollar cesetlerle dolardı.çok rice edecem,sokakta pratik yapmanın nesi meşru söylermisiniz?
nerde yapacak pratiği keleş arkadaşım..araç kullanılabilecek her yer sokak zaten
şoka girdim. herkes böyle yapsa yollar cesetlerle dolardı.
edepsizce değil biraz kabaca olmuş.
Ama en nihayetinde sert de olsa meşru olan bir şeyi dile getirmiş
nerde yapacak pratiği keleş arkadaşım..araç kullanılabilecek her yer sokak zaten
Ne gelecek... hapise mi? atacaklar
Cezayı yiyip oturcak aşağı. Hoca tutmak için kullanmaya kıyamadığı parasını cezaya verecek akıllanacak. Kanunu da hiçe saymaması gerektiğini bilecek.
Et bacım et git gizliden şikayet et!! Maşallah pek güzel bir aile olmuşsunuz. Ne olursa olsun sen bu insana anne diyorsun . Arkasından böyle bişey yapman hiç hoş olmaz. Git konuş eşinde konuşsun. Boş yerlerde sürsün. Çözüm cok inanın ama sizin gareziniz var ki hemen şikayet . Ehliyetsiz araba kullama cezasını biliyormusunuz. Bu kişi akrabanız artık el değil ki ! öZ ANNEN GİBİ DÜŞÜNECEKSİN. samimiyet, hoşgörü, diyalog , içten sevgi nerede?
Acemiler için sokak uygunmu sizce?
Yola fırlayan bir çocuk olsa,çocuğa çarpsa ne olacak..
Aman boşver mi desin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?