Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben buralardayım canım da fundacım yokk.....belki bi yere gitmiştir....yada eşiyle aynı pc ı kullanmaya başlamışş belki eşinden ona vakit kalmıyodurr....yarında girmezse ararımm fundayıııı.....

canım buradayım arkadaşım dün anlam geldi anneme bende oradaydımm bu gün edirneye gitti döndüm ve hemen siteye koştum tabbi kise yok herkez konuşmuş ve gitmiş yarın buluşuruz inşallah

bugün kimsecikler uğramamış burayaaa..heralde herkes gezmeğe gitmiş.....funda eşim suha sönmeze mail atmışşş...test sonuçlarımızı ilk tüp bebeğimizi tutup düştüğünü felan herşeyi yazmışşş....raporumuzun olduğunu felann da yazmışş....dr.da cevaben bizim hastanemizde ilaçlar dahil 1.500 demiş.....heralde medikanaya gidicezz...nasip olursa bi değişiklik olmazsaa....

çok sevindim canım inşallah beraber başlarız

fundacımmm karşılaşamadıkkk.....inşş birlikte yaparız tedavier,imizii...gerçi yinede daha kesin bişey yokkk...eşim yarın alman hastanesi ve bahçeci kliniğini arıyacakk bakalım uyacakmı bizee....

sevgi dolu canımm inş ddiğin gibi hayırlı olur bizde diğer denemelerimizde çocuklarımıza kavuşuruzz.....

Back
X