Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimsecikler yine uğramamış burayaaa......ama sorun var diye heralde.....fundda canım görüşemedik dünden berii....belgin sen nasılsın heralde yalnızlığın tadını çıkartıyorsundur:)))beni sorarsanız bende iyiyim merkez araştırıyorummm.....tüp bölümünde medikal ve ist tüp merkezi arasında bi yeri tercih edicem diye topik açtım..funda suha beyin hastası var ordaa transferi olucakmış tyakında çok memnunum diyor..genelde herkesin ikiz bebekleri oluyo orda yazmışş..bide doğumu dahi suha beyde yapanlar var diyo kız....ben medikal parkdan vazgeçtim yaaa....parasal açıdan daha pahalı..oraya gideceğime süha beye giderim daha iyi....

günaydın canlarım çok mutluyu.cumhuriyet bayramı tatılınde boludan ablam ve minik kuzenim geldi allahım çok tatalıydı maşallah allahım nazardan saklasın ve bizlerede nasip etsin ondan giremedim kaç gündür ...

kzlar eşim hormon testi yaptırdı fsh düşmüş 044 bugün kaan hocayı arıyacagız bakalım ne diyecek hayırlısı allahtan...

kızlar merhaba özledim sizlerin neler yapıyorsunuz belgincigim inşallah iyi haberler alırsın canım hilalcigim çok sevindim arkadaşım gelinde konuşalım yaaaaaaaaaa

kürler başladım bende bu arada hem çakşır hemde keçiboynuzuna bakalım hayırlısı görecegiz inşallah işe yarar duva edin kızlar inşallah sizinkiler de tabi rabbim hepimizin eşlerin şifa versin

belgin canımmm gözün aydınnn kardeşinn gelmiş......dediğin gibi sorun vardı sitede ondan giremedikk......

canlarım geldim yoksunuz ,fundacım kürlere başlamışsın allahım şifa versin tatlım...

Back
X