Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sonucuda eylülün başında aldım.....evlilik yıl dönümüde 2 eylüldü o günlerde beklemedeydik canım....onuda anlatıyım....ilk pozitif sonuç aldım...sonra değerim az yükseldi ve 1 hafta bekleme zarfı verdi dr.....2 eylül o bekleme sürecindeydi.....ve 1 hafta sonrada kötü sonuç değer 6 olmuş...oda pozitif bi sonuçmuş...3 gün sonra yine gittim bu seferde bebek düşmüştü...

:( rabbimden hayırlısı arkadaşım inşallah bir dahaki sefer bu sıkıntıları yaşamadan hemencik tutunur sana bebişleri ve seni bırakmaz ama ne yapıyruz uzülmek yok güçlü olup sonunda başaracagız inşallah

:( rabbimden hayırlısı arkadaşım inşallah bir dahaki sefer bu sıkıntıları yaşamadan hemencik tutunur sana bebişleri ve seni bırakmaz ama ne yapıyruz uzülmek yok güçlü olup sonunda başaracagız inşallah

aynen öle üzülmek yok....kesinlikle yola devam edicez.....inş dediğin gibi daha sorunla karşılaşmam...zaten gideceğim dr.a anlatıcam yaşadıklarımı....inş hamileliklerimizide birbirimize anlatırız....o günleride görürüz...

uğur böceği beni arkadaş olarak eklemişsin heralde.....bende bişeyler yaptım ama inş kabul etmişimdir...

benimde yok....12 yumurta alındı,9 tanesine işlem yapılmış,8 tane dönlenmiş,5 tane 1.sınıf embryom vardı hepside koyuldu canım...eşimin spermi az hareketlimiş ondan dolayı çok koydular....normalde benim yaşımdakilere 2 veya 3 tane koyuyolarmış....senin kaç tane yumurtan vardı canım

benim 9 tane toplandı yumurtala iyi kalıitede ama sayısı az dı 4 enbriyo elde edildi ama düşük kalitede spermler bizdede az ve yavaş hareketliydi dr kalitesi düşük ama şansımızı deniyelim dedi zaten sonucu biliyorsun

aynen öle üzülmek yok....kesinlikle yola devam edicez.....inş dediğin gibi daha sorunla karşılaşmam...zaten gideceğim dr.a anlatıcam yaşadıklarımı....inş hamileliklerimizide birbirimize anlatırız....o günleride görürüz...

inşallah arkadaşım birbirimize anlatırız tüp kardeşler olurlar bakarsın :)

peki 2.tedavi için ne diyo.....1.cide şans düşükse ve 2.denemendede o sprmle yapıcaksan aynı sonuç olmazmı?ya benim kafamı karıştırıyolar.....eşimin hareketsiz diyo çok koyuyolar....o zaman ameliayt edip daha iyi sperm bulamazlarmı?veyada başka şeyler yapsak ne bilim ya...

peki 2.tedavi için ne diyo.....1.cide şans düşükse ve 2.denemendede o sprmle yapıcaksan aynı sonuç olmazmı?ya benim kafamı karıştırıyolar.....eşimin hareketsiz diyo çok koyuyolar....o zaman ameliayt edip daha iyi sperm bulamazlarmı?veyada başka şeyler yapsak ne bilim ya...

haklısın arkadaşım kafası allak bullak oluyor insanın ben ilk olarak ürolaok ilaç tedavisi önermişti ona başlayacımı bu hafta birde bitki kürlerin denemeyi düşünüyorum ve havuca devam tesa mesa pesa gibi ameliyet yöntemleri denemiyecegim çok zorunlu kalmazsam ürolok bunu da erkek için zaralı oldugun oranı yumuşak doku oldugun ve çabuk hasar gördügün söylemişti banada mantıklı geldi açıkcası bakalım tedavi nasıl yönlenecek sanada anlatırım arkadaşım

2.tedavi için aslında gel görüşelim dedi ben ramazandan dolayı gitmedim nasılsa 3 ay bekleme süresi var diye salladım ama bu ay gidecegim suha beye bakalım ne diyecek

hoşbulduk arkadaşım ben sizi okuyordum ben şimdi nöbetçiyim hastanede uykum gelsede yatamıyorum hastalar izin vermiyorki tam yatiyim diyorum hasta geliyor kalkıyorum baktım olmadı ben de size takıldım

anlat tabi arkadaşım.....benim eşime çapadan ameliayt için kesin bişey sölememişlerdi....fakat erdem kesinlikle olmana gerek yok demişti.....ve heralde bundan sonrada gerekmez.....bide eşim o kadar kendine baktıkiii..belki kürleri felan yapmadık ama diğer türlü herşeyi yedi....kendine özel ballı karışım dahi aldı...her sabah keçi boynuzu pekmezi yedi...bal hindistan cevizi...ya bunları yediği halde yükselmedi sperm....tedaviye başlamadan öncede 1 milyondu....yumurtalarım alındığı gün örnek alındı ondan o günde aynıydı....bu ilerin bu kadar zor olduğunu içine girmeden anlamıyosun...ama çok zormuş çokkkkkkkkkk....

hoşbulduk arkadaşım ben sizi okuyordum ben şimdi nöbetçiyim hastanede uykum gelsede yatamıyorum hastalar izin vermiyorki tam yatiyim diyorum hasta geliyor kalkıyorum baktım olmadı ben de size takıldım

iyi yaptın canım...kolay gelsin sana....iyi nöbetler....bizde evin nöbetini yapıyoruz))))

sağolun arkadaşlar ben laborantım yani tam da bizimle ilgili konularla da ilgileniyorum ama bizde ileri tetkikler yapılamıyor ben kanımı kendim alıyorum hormonlarıma bazı tahlillerime kendim bakıyorum ama tedavi için 5-6 saatlik yol gidiyorum anlayacağınız bende kolayı da var zoruda

anlat tabi arkadaşım.....benim eşime çapadan ameliayt için kesin bişey sölememişlerdi....fakat erdem kesinlikle olmana gerek yok demişti.....ve heralde bundan sonrada gerekmez.....bide eşim o kadar kendine baktıkiii..belki kürleri felan yapmadık ama diğer türlü herşeyi yedi....kendine özel ballı karışım dahi aldı...her sabah keçi boynuzu pekmezi yedi...bal hindistan cevizi...ya bunları yediği halde yükselmedi sperm....tedaviye başlamadan öncede 1 milyondu....yumurtalarım alındığı gün örnek alındı ondan o günde aynıydı....bu ilerin bu kadar zor olduğunu içine girmeden anlamıyosun...ama çok zormuş çokkkkkkkkkk....

vallahi eşine maşallah benim eşşim ben ne verdiysem zorla yedi yada yemedi bile bizim 10 adet anca çıkıyor içindende 1 yda 2 yavaş hareketli anca düşün bizim durumda şansımız ne kadar az ama genede yemedi ama bu sefer kanpa alacagım istiyorsa oda biraz ugraşmalı değilmi sadece beni ugraşmamla olmazki

Back
X