Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada nerdesin kızlarrrrr??yoksa gezmeğe mi gittiniz bakimmmm??bu arada benim bi arkadaşım istanbul tüp bebeği bana önerdi hakkında bilgisi olan varmııı sanmıyorum ama sorayım dedim yineee...topikde açıcam zaten bu kouyla ilgili....

bu arada fundacımmm kolye için teşekkür ederimmm.....hiç inci kolyem olmamıştıııı...

nerdesiniz kızlarrrr??hadi belgin ütü yapıyo fundacım sen nerdesinnn??bu arada ütü demişkenn belgincim kendininkileri bitirdikten sonra bana da uğrasan diyorummm......::))benimnde vardaaa:)
getir canım ütüler tabii ne demek...:hulya:

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın laf yetiştiriyodum akşamki yazdıklarınıza...

canımm geçmiş olsun bal ye bogazını rahatlatır..bu havalar tam hastalık havası bi güneş bi soguk dengesiz ondan...

bal hiçççç sevmemm...ama nane limon olabilir...eşim yeni gripti o iyileşti ben hasta oldummm...gerçi bende grip yok....ıhlamur yaptım biraz boğazım rahatlasın diyeee

kendine dikkat et canım benim..

önceden hep grip olurdum şimdi öle olmuyo allaha şükürler olsunnn....dolaptan soğuk soğuk meyve felan yedim soğuk suda içdimm ondan oldu galibaaa...bide millet sen kesin dondurma yemişsindir diyooo halbuki alakası yok yemedimmm....çok severim dondurmayıdaaa:))

Back
X