Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben onda kalıyorum desem daha dogru olur canım evlendiğnmden beri malesef birlikte kalıyoruz...

bende zaten arada fırsat buldukça giriyorum canım öglen yemegine felanda geliyolar bugün yemek varda ondan bu saatte burdayım genelde öglenden sonra musait oluyorum..

belgincim kaynananla oturuyomuşsun ama anlaşıyomuşsun daa.....ne güzel birlikte oturup anlaşıyorsunuzz....ama yinede ayrı oturmak istiyomuşsun buda senin en doğal hakkındır diye düşünüyorumm...inş bi gün kendi evin olurrr ve orda eşinle çocuğunla birlikte yaşarsın canım.....

fundacım canım blastokist trasferini bencede dr.unla konuş....acaba her merkezde yapılıyomu?yapılıyosa neden bizim haberimiz yokk....bide anladığım kadarıyla bu embryonun kalitesi iyi olması gerekiyoo ....ve bide çok embryo koyulmuyo felan demişsin...arkadaşım bana 5 tane koyulduda ne oldu...bana 2 koysaydılar şimdi dondurulmuşlarım olucaktıı...neyse uzatmıyımm.....ve tutma şansıda yüksekmişşş bende istiyorummmm blastokist embryo.....:))

artvinli canım hala eşinin midesi ağrıyomuu??ben eşime söledim yapmaması lazım mide ağrısı dedi....ve eşimde mide ağrısı yok canımmm....bugün 2.günümüzzzz...akşam 3 ü içecekkk inşşş...

Back
X