Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım istiyorum eşimle heran daha yakın olabilmek istediğim konuyu rahatça konuşabilmek için ya sen iyiysen herkes iyidir canım dimi ..:jeyyar:belgincim kaynananla oturuyomuşsun ama anlaşıyomuşsun daa.....ne güzel birlikte oturup anlaşıyorsunuzz....ama yinede ayrı oturmak istiyomuşsun buda senin en doğal hakkındır diye düşünüyorumm...inş bi gün kendi evin olurrr ve orda eşinle çocuğunla birlikte yaşarsın canım.....
fundamm canımmm...bugün zaten çook pozitif bi günümdeydimmm...seninle konuşmak zaten iyi geliyo arkadaşımm bide üstüne akşam eşim geldiğinde çok güzel bişey söledi ......süha sönmezde tüp yaptıralımmı dediii...bennde balıklama atladım tabi isterim dedimmm.....merkez araştırdığınamı seviniyimm yoksaa medikanayı seçmesinemi bilemedim yani.....gerçi sonra ben ölesine dedim dedi amaa...araştırması bile çook güzelll....bugün konuştuk seninle bu konuları üstüne böle sölemesi ne bilimmm çoook sevindimm...oda merkez araştırıyooooorr...inşşş güzel bi merkez bizim için hayırlı olacak merkezi buluruzz....medakanaya gidersem gelirsin dimi yanıma arkadaşımmm??gerçi ortada fol yok yumurta yok amaa olsunn...eşim böle dediğine göre üstüne giderim ben bu konunun...bide mail atalımı dedi süha sönmez durumumuzu anlatalım dedi....galiba ciddi dimi??
evet esinlikle katılıyorum arkadaşım sen iyisen herkez iyievet canım istiyorum eşimle heran daha yakın olabilmek istediğim konuyu rahatça konuşabilmek için ya sen iyiysen herkes iyidir canım dimi ..:jeyyar: