Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimsenin uğramaya niyeti yok heralde arkadaşımmm....aslen benimde ders çalışmam lazımm...üniversiteyi kazanmak içinnn...ama ben buralara girmekten derse vakit ayıramıyorumm.....eşim dün ne zaman ders çalışmaya başlıyacaksın dedi...bende sadece sustummm....

fundacım dünden beri zaten kimsenin geldiği yokkk...bugün belginde uğramadı...unuttular bizi arkadaşımmmm:))))

ya unuturmuyum canım bugün evde temizlik felan yaptım yoruldum ama ugramadan duramadım yine nasılsınız bakalım...

belgincim kaynananla oturuyomuşsun ama anlaşıyomuşsun daa.....ne güzel birlikte oturup anlaşıyorsunuzz....ama yinede ayrı oturmak istiyomuşsun buda senin en doğal hakkındır diye düşünüyorumm...inş bi gün kendi evin olurrr ve orda eşinle çocuğunla birlikte yaşarsın canım.....
evet canım istiyorum eşimle heran daha yakın olabilmek istediğim konuyu rahatça konuşabilmek için ya sen iyiysen herkes iyidir canım dimi ..:jeyyar:

fundamm canımmm...bugün zaten çook pozitif bi günümdeydimmm...seninle konuşmak zaten iyi geliyo arkadaşımm bide üstüne akşam eşim geldiğinde çok güzel bişey söledi ......süha sönmezde tüp yaptıralımmı dediii...bennde balıklama atladım tabi isterim dedimmm.....merkez araştırdığınamı seviniyimm yoksaa medikanayı seçmesinemi bilemedim yani.....gerçi sonra ben ölesine dedim dedi amaa...araştırması bile çook güzelll....bugün konuştuk seninle bu konuları üstüne böle sölemesi ne bilimmm çoook sevindimm...oda merkez araştırıyooooorr...inşşş güzel bi merkez bizim için hayırlı olacak merkezi buluruzz....medakanaya gidersem gelirsin dimi yanıma arkadaşımmm??gerçi ortada fol yok yumurta yok amaa olsunn...eşim böle dediğine göre üstüne giderim ben bu konunun...bide mail atalımı dedi süha sönmez durumumuzu anlatalım dedi....galiba ciddi dimi??

fundamm canımmm...bugün zaten çook pozitif bi günümdeydimmm...seninle konuşmak zaten iyi geliyo arkadaşımm bide üstüne akşam eşim geldiğinde çok güzel bişey söledi ......süha sönmezde tüp yaptıralımmı dediii...bennde balıklama atladım tabi isterim dedimmm.....merkez araştırdığınamı seviniyimm yoksaa medikanayı seçmesinemi bilemedim yani.....gerçi sonra ben ölesine dedim dedi amaa...araştırması bile çook güzelll....bugün konuştuk seninle bu konuları üstüne böle sölemesi ne bilimmm çoook sevindimm...oda merkez araştırıyooooorr...inşşş güzel bi merkez bizim için hayırlı olacak merkezi buluruzz....medakanaya gidersem gelirsin dimi yanıma arkadaşımmm??gerçi ortada fol yok yumurta yok amaa olsunn...eşim böle dediğine göre üstüne giderim ben bu konunun...bide mail atalımı dedi süha sönmez durumumuzu anlatalım dedi....galiba ciddi dimi??

süper bir haber arkadaşım bu tabi seninle gelirim ne demek hayırlısı olur inşallah çok sevindim ama eşinin konuya yakın olması araştrmasıda süper gerçekten güzel bir gün oldu bu gün kaydirigubbakcemile5

evet gerçekten öleee...ama bi kapıdan girince söledi bunu dahada konuşmadık bı konuyla ilgilii..zaten uyuyodu şimdi uyandıı...çay içiyozz biraz geç oldu ama siz çayı da içmişsinizdir ilakii

hımmmmm....sağol canımmm...bizde hergün içmeyiz...çay içmesek neskafe içeriz.....yani illa bişey içerizz......

Back
X