Eim Arkadalk sitesine ye olmu..

ben blmiyorum nasıl tepki vereceğimi şimdilik kabullenmiş ve inanmış göründüm yoksa kapıyı çekip çıkacaktım

Peki sizce Sizinki fırtına öncesi sessizlikmiiii ???
yoksa sonuna kadar böyle bekleyişmi . .
Bence bi Yol seçin. siz Eşiinize bundan sonra güvenebilecekmisiniz.
Onun sevgisini her daim sorgulamıcakmısınız
her sölediği sözün altında yalan ihtimalini düşünmicekmisiniz . .
ve hayat böyle şüpheyle geçermi sizce . . .
yada geçse bile psikolojiniz ne durumda olur

Off offf ne bu erkeklerin derdi anlamadım ki!Büyük konuşmayayım ama eşim öyle bişey yapsa çarkına tüü..rürüm!Boşanmak da dediğiniz gibi kolay değil aldatmak sadece cinsel birliktelik olunca olan bişey değil ki!Valla canım iyi düşün...Hata da diyip geçebilirsin ama eşeledikçe senin yaran kanıcak canın acıcak bunlara hazırlıklıysan elinden geleni yap!Bi yakınımzda böyle bi duruma düşmüştü psikoloğa gitti doktor eşinizin olumlu ve olumsuz yönlerini bi kağıda yazın demiş hangisi çoksa ona göre karar verin

Hakkaten sınır bozucu cnm
pekı ne dıyo eŞın
tepkısı ne
bıde ıÇıp gelmıŞ hayret bıŞey yaaa

arkadaşlar evli erkeklerde bayanlarla sıkı fıkı arkadaş olmayan + aldatmayan + internet yoluyla aldatmayan kategorileri dışında geriye pek fazla insan kalmaz. Kocalarınızı sütten çıkmış ak kaşık zannetmeyin. Acı ama gerçek

haklısın cnm bence bunu herkez bılıyor ama kabullenmek bizraz zorr

böyle durumda olan bır kadın eger calısmıyorsa veya kendıne guvenı yoksa susup oturyor acı ama gercekk

kaç kişi var şu türkiye de bu durum da olan :çok üzgünüm: ve susmayı tercıh edenn

hepimiz benim eşim yapmaz diyoruz ama bi bakıyoruz samimi samimi konuşuyor kızlarla. klava:
internette sitelere üye olmuş lmaz:
ya da direk aldatmış ( ki bu en çekilmezi mafoldumben )
Hiç birini yapmıyorsa, okey oynarken elin kadınlarıyla muhabbet ediyodur.
O yüzden direk ayrıl, aldatıldın vs. demektense bir daha yapamayacağı şekilde cezalandırsın daha mantıklı olur. Zira adam sevgili olalım dememiş gerçekten!

sizi kandırmaya çalışmış inkarla ve güzel sözlerle ama belliki eşim deyip çok sevdiği insandan gizli işler çevirecek kadarda basitmiş sevgisi ve dürüstlüğü. 1 senedir bu ilk değildir emin ol daha öncede karıştırmıştır işler ama sen denk gelmemişsindir. Yazıklar olsun onun gibisinekötükedihüso bence devamı gelebilir bunun. Onun gözünü iyice korkutmadan ve süründürmeden bırakma işin peşini.Bi daha cesaret edemesin böyle şeylere. Canım yaa çok daha dikkatli ol artık.

bundan sonra güvenmeyeceğim..bundan önce de güvenmiyordum..çünkü daha önce bu tip hatta daha ileri girişimleri oldu ve yine inkar etti..ilişki o kadar sarsıldı ki ben bundan sonra yapmayacağına emin olamıyorum..her an tetikteyim..ama sanki o cesareti bulamıyorum kendimde..ne zaman onsuz bir hayata hazır olduğumu hissedersem ve kendi ayaklarım üzerinde duruu ve kendime güvenimi yeniden kazanırsam o zaman onun yüzünü dahi görmek istemeyeceğime eminim..

Erkeklerin neden böyle sitelere üye olup, bu tür şeyler yaptıklarını anlamam.
Diyecek söz yok bu konuda, adam öyle yada böyle aldatmış, karşısındakiyle sevgili olup olmaması olayı değiştirmiyor önemli olan evliyken tutup bir başkasıyla hemde internetten görüşmüş olması.

heyecan peşinde bir erkek daha, aldatmayan erkek internet kullanmayan erkekle sınırlı belkide..

aldatılmışsın...neyi sorguluyorsun anlayamadım...bize boşanıp boşanmayacağını mı soruyorsun?
çünkü bu işin 2 alternatifi var ya boşanacaksın yada kabullenip susacaksın.

boşanmayacaksan olursan ısıtıp ısıtıp bu konuyu temcit pilavı gibi eşinin önüne getirirsende pilavın tadı kaçacağı gibi evliliğinizin zaten kaçmış olan tadı iyice kaçar...bu sebepten susup unutmaya çalışmalısın eğer boşanacak gücün yok ise...tabiki çaktırmadan takip ederek.

olmaz ya pes doğrusu klava:
istedikleri haltı yiyip sonrada sensiz yaşayamam demekle kurtaracaklarını sanıolar galiba:umursamaz:
yapacağın şey kesinlikle üzgün perişan durumda olduğunu ona hissettirmemek, güçlü olduğunu ispatla, o sana "sensiz yaşayamam(!)" derken senin onsuz çok rahat yaşayabilceğini görsün, bunu bişekilde hissettir ona sonuçta eşini bilen sensin. emin ol önemsiz biri olduğunu warlığı yokluğu arasında bi fark olmadığını hissettirmek 10kere boşanmaktan daha fazla acı werir.. tabi eğer boşanma gibi bi düşünce yoksa kafanda tüm bu sölediklerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
boşanacak maddi gücünüz varsa boşanın
yoksa boşanıyormuş gibi yapıp süründürünüz,iknaları sonunda inanmış gibi yapın ki
nasıl olsa daha önce aldattım ve kabul etti diyerek ilerde de aynısını yapmasın

Nekadar eminsiniz bütün erkeklerin böyle boş şeylerle ilgilendiğine:1closedeyes:

Evet sizi çok seviyor belli ortada yani size vakit ayırmaktansa elin kadınlarıyla muhabette hoş sohbette..
Artık eşinize güvenicekmisiniz onun eve geç geldiği saatlerde sakin olup işi vardır deyip bekliyecekmisiniz. Eşiniz pişman görünüyor ama sizce son pişmanlık işe yararmı..:uhm:

tatlım sonucu ne yaptın onu merak ettim
arkadaşlarım gerekenleri söylemişler
sen hangi yoldan gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…