Eim Arkadalk sitesine ye olmu..

Bu iğrenç bişey yaa
büyük konuşmak istemem ama ben olsam boşanırdım
ne olursa olsun başka kadınla konuşmamalı

bu durum nedir ya böle bu erkek milletinin pişkinide son derece mide almaz oluo...
valla bence böle bi durumu eşini azcık bağlılığı olan her kadın kaldıramaz aklını sıyırır
bi kadın istedi mi herşeyi yapar böle bi konuda süründersen nolcak affedecen gayet yumuşak bi yüzle sonra nolcak...tarih tekerrürden ibaret bak daha öncede girişimleride bulunmuş,bi an önce kendi ayaklarının üstünde sapasağlam durmaya bak,hiç bi şekilde eşine minnet etme,boşanamıosan bile duruşun bu olsunnn

ay sadık adam kalmamışmı ya her konu başlığının aldtından aldatılma çıkıyor.ya fiili ya duygusal yada böyle arkdaşlık sitesi yok face eski sevgili muhabbeti.kadınlar ne ister diye sormasınlar erkekler neden böyle yapar diye sorulsun ya.

hakkaten hayat nereye gidiyo ya
insanlarne kadar doyumsuz olmuş
sanal yada gerçek bi bayanla konuşma amacı ne olabilir
biz kadınlar yapsak o.... derler
ama erkektir gözü dışarda olur hep
bence burnunu iyice sürt
ama daha öncede yaptı diyosun o yüzden allah yrd olsun demekten başka çaremiz yok

sende o siteye üye ol. tabi ki başka bir isim ve fotoyla daha sonra ona arkadaşlık teklif et. kabul ederse işte o zaman hamleni yap. ne hamlesi yapayım diye soracak olursan iki kumfu tekniği uygula. şaka tabi. valla ney apılabilir tam kestiremedim şimdi :1closedeyes:

mantıklı düşün ve kararını öyle uygula canım

anlık kararlar verme sakın ,kendini düşün önceÇok üzgünüm çoook

Kesinlikle katılmıyorum.Nasıl her kadın aynı değilse her erkek de aynı olmak zorunda değildir...!

Konu sahibi arkadaşa gelince,
Eşinin o kişiyi arayıp,ben seninle sevgili olalım demesi kendini haklamasıyla alakalı bir durum...Çünkü köşeye sıkışmış,eline yüzüne bulaştırmış ve kendini kurtaracak bir delik arıyor...Böyle bir şeye yeltenmiş olması bile çok yanlış....

ne boşan ne eşinden soğu.ortada elle tutulur bişey yok.sadece vakit geçirmek ya da özenti gibi geliyo bana.kafaya takılıp üzülücek bişey değil.
yalnız tepkini ver ve süründür biraz.bi daha yapmaya cesaret edemesin.eğer sürekli şüpheyle yaklaşırsan böyle şeylere eğilimiş artar.önemsemiyomuşsun gibi davran.herşey yoluna gircektir

Su lanet olası interneti yaklasık 10 yıla yakındır kullanırım son 6-7 yılıdırda evimde var bekarım karısanım yok görüsenim yok..Daha birkere merak edipte ne br chat yaptım nede arkadaslık sitesine üye oldum bu nedir ya...Ellerine ne geçiyor merak ediyorum..Yazık karına çoluğuna çocuğuna yazık be adam...ALLAH hakkında hayırlısını versin arkadasım...

eşin ne kadar inkar etse de herşey ortada,

iyi tamam nette sohbet ettin. buna bile niye gerek duyarlar anlamıyorum.
kadının tel. numrasını niye almış, yok kameralar açılmış, yok kadının bulunduğu şehre buluşmaya gidecekmiş falan peki bunları ne maksatla yapmış veya yapacakmış. madem eski eşini tanıyormuş, çocuklarını göstersin diye ikna etmeye çalışıyormuş peki evli olduğunu niye saklıyor kadından. ne gibi bir beklentisi var.
burada kim doğru kim yalan söylüyor bilmiyorum ama sanırım eşin doğru söylemiyor gibi geliyor ve bence adam birtakım heyacanlar peşine düşmüş. ona ciddi ciddi seni kaybedebileceği korkusunu yaşat. eğer seni gerçekten seviyorsa bu tür saçmalıklardan vazgeçer, eğer vazgeçmiyorsa karar senin arkadaşım. yani biz sana ne desek boş.

Bana inanmayan arkadaşlar kocanıza çok güveniyorsanız sıkı takipe alın madem, hoşlanmadığınız karşı cins ilişkileri bulacaksınız. Eğer ki bulamazsanız eşiniz küçük bir azınlığın içindedir öpüp başınıza koyun ve diğer kötü huylarını görmezden gelin. Bu konuda yoğun araştırmalarım oldu ve malesef bu böyle. Her zaman kötü niyetli olmasalar da karşıo cinsle sohbeti seviyorlar. :teselli:

Konusahibinin eşine gelince, buluşma talebi kamera açma falan artık internette sohbeti geçmiş, internette aldatma ve aldatmaya doğru yol almış. Ama eğer ki bırakıyorum der de bırakamazsa ilerde eşi daha rahat davranacaktır. Çok dikkatli adım atmak lazım.

Kocama güvenmiyorsam sıkı takibe alırım;ama sonuna kadar güveniyorum canım...Takibe almayı da hiç düşünmedim..Her insan aynı değildir.Herkese ve herşeye böyle paranoyak yaklaşmak da insanı bunalıma iter...

Son düzenleyen: Moderatör:
deli gibi güvendiğim eski nişanlım beni çok uzun zamandır aldatıyormuş gram şüpelenmedim hayatımın şoklarını yaşıyorum.bence herkeste biraz şüphe olmalı artık kimseye tam güvenerek yaklaşmam ASLA ...

ayrıldınmı canım

canım öyle yaptım zaten nikini buldum ve ben de üye olup ona arkadaşlık teklif ettim ama sanırım anladı ben olabileceğimi kabul etmedi ama profil sayfasında bir arkadaşları arasında 20 yaşında bir bayan var nikinden belli seviyesiz bir kız olduğu onunla arkadaşlık kurmuş bilmem ne derecede..görüştüler mi bilmiyorum..bir de biz küçük bir ülkede yaşıyoruz..ve o site bu ülkenin türkçe sitesi yani orda tanıştığı kişilerle görüşme ihtimali yüksek..

evet canım aynen öyle oldu önce ayrılacağımı söyledim konuşmadım sonra da inanmış gibi davrandım söylediklerine şimdi de surat yapıyorum ama gene de yanındayım..ve şimdi gene bişey olmadı diye düşünecek ve devam edecek diye korkuyorum..ya çekip gidecektim ya da hiç ortaya çıkarmayacaktım..ama hiç bişey olmamış gibi de davranamazdım ki gördükten sonra..

bu olaydan sonra sen zaten sıkı bir takibe almalı göz açtırmamalıydın.baksana ilk değilmiş

Arkadaşlar bu internet takibini nasıl yapıyorsunuz, yani nasıl buldunuz arkaaşlık sitesine kayıt olduğunu.Çok merak ettim,bizede öğretinde takip edelim bizimkileride.

ne gerek var böyle şeylere...neden ihtiyaç duyuluyo..ortaya çıkıncada neden bu kadar eşlerinin
peşinde sürüngene dönüp dolanıyolar bu erkekler...
şimdi arkadaşım;sen bunu diyelim affettin emin ol için almayacak..
hayal kırıklığın,güveninin sarsılması,hislerinde eksilmeler olacaktır mutlaka..
acabalarla şüphelerle dolanıp duracaksın peşinde..ya yine yapıyosa diyeceksin..hep tetikte,
hep şüphede olacaksın..
belki burda bazı arkadaşlar kızacak bu olumsuzlukları yazdığım için..ama olacak olanlar bunlar..
o yüzden tercihini iyi yap..

böyle bir durum başıma gelse kapıyı çeker çıkarım, gerçekten. belkı gerçekten gidemem ama onu adam etmeden asla dönmem. yolları ayırırım, eger duzelecegıne ınanırsam dönerım. ama dönmem öyle kolay olmaz en az 8 ay sakınleşmem ve yuzunu görmemem lazım. hadsiz sitelere üye olmak neymiş.ölümlü dunya hakkını yıyor, çıkar ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…