arkadaşlar evli erkeklerde bayanlarla sıkı fıkı arkadaş olmayan + aldatmayan + internet yoluyla aldatmayan kategorileri dışında geriye pek fazla insan kalmaz. Kocalarınızı sütten çıkmış ak kaşık zannetmeyin. Acı ama gerçek
hepimiz benim eşim yapmaz diyoruz ama bi bakıyoruz samimi samimi konuşuyor kızlarla.klava:
internette sitelere üye olmuşlmaz:
ya da direk aldatmış ( ki bu en çekilmezi mafoldumben )
Hiç birini yapmıyorsa, okey oynarken elin kadınlarıyla muhabbet ediyodur.
O yüzden direk ayrıl, aldatıldın vs. demektense bir daha yapamayacağı şekilde cezalandırsın daha mantıklı olur. Zira adam sevgili olalım dememiş gerçekten!
Bana inanmayan arkadaşlar kocanıza çok güveniyorsanız sıkı takipe alın madem, hoşlanmadığınız karşı cins ilişkileri bulacaksınız. Eğer ki bulamazsanız eşiniz küçük bir azınlığın içindedir öpüp başınıza koyun ve diğer kötü huylarını görmezden gelin. Bu konuda yoğun araştırmalarım olduve malesef bu böyle. Her zaman kötü niyetli olmasalar da karşıo cinsle sohbeti seviyorlar. :teselli:
Konusahibinin eşine gelince, buluşma talebi kamera açma falan artık internette sohbeti geçmiş, internette aldatma ve aldatmaya doğru yol almış. Ama eğer ki bırakıyorum der de bırakamazsa ilerde eşi daha rahat davranacaktır. Çok dikkatli adım atmak lazım.
deli gibi güvendiğim eski nişanlım beni çok uzun zamandır aldatıyormuş gram şüpelenmedim hayatımın şoklarını yaşıyorum.bence herkeste biraz şüphe olmalı artık kimseye tam güvenerek yaklaşmam ASLA ...
sende o siteye üye ol. tabi ki başka bir isim ve fotoyla daha sonra ona arkadaşlık teklif et. kabul ederse işte o zaman hamleni yap. ne hamlesi yapayım diye soracak olursan iki kumfu tekniği uygula. şaka tabi. valla ney apılabilir tam kestiremedim şimdi :1closedeyes:
Bana inanmayan arkadaşlar kocanıza çok güveniyorsanız sıkı takipe alın madem, hoşlanmadığınız karşı cins ilişkileri bulacaksınız. Eğer ki bulamazsanız eşiniz küçük bir azınlığın içindedir öpüp başınıza koyun ve diğer kötü huylarını görmezden gelin. Bu konuda yoğun araştırmalarım olduve malesef bu böyle. Her zaman kötü niyetli olmasalar da karşıo cinsle sohbeti seviyorlar. :teselli:
Konusahibinin eşine gelince, buluşma talebi kamera açma falan artık internette sohbeti geçmiş, internette aldatma ve aldatmaya doğru yol almış. Ama eğer ki bırakıyorum der de bırakamazsa ilerde eşi daha rahat davranacaktır. Çok dikkatli adım atmak lazım.
bundan sonra güvenmeyeceğim..bundan önce de güvenmiyordum..çünkü daha önce bu tip hatta daha ileri girişimleri oldu ve yine inkar etti..ilişki o kadar sarsıldı ki ben bundan sonra yapmayacağına emin olamıyorum..her an tetikteyim..ama sanki o cesareti bulamıyorum kendimde..ne zaman onsuz bir hayata hazır olduğumu hissedersem ve kendi ayaklarım üzerinde duruu ve kendime güvenimi yeniden kazanırsam o zaman onun yüzünü dahi görmek istemeyeceğime eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?