N
narinnarin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi narinnarin
- #41
o laf sanaydı cnm be hatta cewap bile werdin :roflol: onuda hatırlmaıosunkaydirigubbakcemile3
karakter analizim sanamı kaldı haddini bil..
ben zaten normal bi şekilde sordum ama o sıra diğer konularına baktım we gördüm senle paylaştım we sende hemen başladın peşpeşe yazmaya, nie okadar zoruna gitti sana sormak lazım..![]()
kime yazıp yazmayazcğım senin bileceğin iş değil ben karar weririm..
geçen konuna yardımcı olmam amaçlı yazdım ama sonu kötü oldu, bundada benim sölemediğim lafları sölemiş gibi yansıttığın için tabiki bana cwp werme hakkıı düşer..
cwp yazmamı gerektircek şeyler yazma bende girmim işin içine ozaman..
sadece seninle konuşmadık orda üstüne neden alınıyosun .ben isim vermişmiyim?ayrıca haddini bilmesi gereken sensin.bana o kadar imalı bir şekilde sorarsan elbette kendimi savunma ihtiyacı hisseder ve açıklama yaparım.çok asabigördüm seni.ama ben laf kavgalarıyla yetiştirilmedim.yapıma uygun değil.sevmem mahalle kavgalarını..daha fazla konuşup kırıcı olmak istemiyorum.annem hep sana taş atana gülle git derdi.onun için sna da sevgilerimi yolluyorum.ister kabul et ister etme.yazdığın hiçbirşeye cevap vermiycem.çünkü ben senin yazdıklarını ve yazacaklarını haketmiyorum.