• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim devaml uyuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi narinnarin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

narinnarin

Ziyaretçi
benim bir kocişim var 5 senelik evliyiz ama evlendiğimiz günden beri her akşam yatar erkenden uyur.erken diyorum çünkü 8 de uyur bazen hafta sonu ise öğlen bile uyur.ama hergün.çoook nadir geç saatlere kaldığı olur.hatta oturduğu yerde gözleri gider bazen tv izlerken.80 yaşında dedeler gibi oysaki kendisi henüz 32 yaşında.işide çok yoğun değil.yorulmuyor yani.yoksa uyku hastalığı diye bişey varda benimmi haberim yok :uhm:

tek derdin bu olsun canım ....
uykuya meyilli bir yapıda demek ki...
seninle daha az ilgileniyor olması canını sıkıyor olabilir ,
sende uyumasına fırsat vermemeye çalış :jeyyar:

uykuyu sevio demekki adamcaazz

sanada bölesi düşmüş:delphin:

depresyon olabilir bir psikolağa görünmeli...

maç falan izler mi spor yapar mı?

kötü bi durum cidden yaa...insan akşam oturup bi çay içmek ister paylaşmda bulunmak ister :teselli:

al karşına konuş bu yaşlara bi daha gelemiycez,şimdiden yaşlı moduna geçmiyelim vs...

bugün dışarı çıkalım hava alalım de,ne bilim degişik bi şeylerle aksiyon kat :kedi:

aslında önemli bir sorun değil gibi görünüyor ama hakkaten insan sinirleniyor devamlı karşında uyuyan birini görünce:)çıkalım dolaşalım desem dolaşır bir yere gidelim desem gider.ama yalnız kalınca evde insan iki çift sohbet ister ya işte bunda o yok devamlı ya uyku yada haber vs

çok uyuyunca şnsan daha da uyumak istiyor..kahve falan içse yada bişilerle uğraşsada uyumasa..bende çok uyurdum şimdi uyku saatimi düşürdüm ,her dakka uykum gelmiyor.))alıştım

ılerde uyumaya daha cok zamanı olcakdır..
bence guzel gunlerın tadını cıkartınız
akşamları fılım fılan alıp bırlıkde ızleyın ama romantık degıl uyku kacırıcı olmalıdır..
bıde stres e de baglı olabılır..
sadece ısının yogun olması degıldır nedenı..
yanı psılojık bı sorunu var ıse bunye kendını uyutur..
henuz basında ıken alınız onlemınızı derım..
cunku bı sekılde devam etmesı demek gercekdende bagımlılık olur..
uyucag yoksa bıle o saatte gozlerıne agırlık coker..

canım bu normal bişey değil ya :1shok:,
yani sabahları çok mu erken kalkıyor,
mesela benim kayınpederim 70 yaşında kışın 6-7 arası yazın da 8-9 civarı yatar uyur yani hava karardımı adamın uykusu geliyor ve sabah da 5 ya da en geç 6 da ayakta adam.
ama o 70 yaşında senin eşin se 32 yaşında ve akşamları , karşılıklı çay kahve içerek paylaşacağınız çok şey olması lazım.
bir psikologdan yardım alın bence, depresyon falan da olabilir.
uyku hastalığı diye birşey de duymuştum ben, birtane sinek ısırınca oluyormuş sanırım,çeçe sineği mi neydi ama öyle bişey olsa eşin bunu farkederdi, farklı belirtileri de vardır o hastalığın mutlaka. ay umarım düzelir ya, daha gençsiniz gezip tozacaksınız ne uykusu bu böyle erkenden.
sen onu sürekli uyandır, uykusunu aç, koyu bir kahve yap, sürekli bişeyler anlat belki açılır ve vazgeçer uyumaktan vereliniortak

tatlım eşin şişman mı ve aşırı bi horlama durumu söz konusumu ?
canım sana alakasız gelebilir ama
şöyle açıklayım sana benim dayımda aynı problem vardı çok uykuya düşkündü oturduğu yerde 2 dk da uyurdu
hatta bi gün köprüde sağa çekip uyuduğunu bile biliriz delikafadulden
bu horlayan insanlar uykularıunı tam olarak alamazmışş :1closedeyes:
ondan kaynaklı olabilir yani tatlım
eğer varsa
dra gitmesi şart tedavi olmalı başka türlü geçmiyorr çünkü şekercim :1no2:
allah kolaylık versin sanada :delphin:

canım bu yaşta bu kadar uyumak normal değil bak işide ağır değilmiş sen bi doktora götür.a.s

ahhh ahh bu erkeklerin uyuması bize neden batıyor allahım...her akşam bu sefer kızmıcam bu sefer kızmıcam diyorum.ama yine de kızıyorum.bazen çalışıo üstüne gitmiim diyorum bazen de uyumasın işte bana ne diyorum.erkeklerin çoğunda var bu.eve gelir, yemek yer, tv izler biraz muhabbet, eder yatar uyur.bu eh işte diyebileceklerimiz.bazılarıda var daha kötüsü eve gelir, yemek yer, tv karsısına kurulur, muhabbet bile etmeden horlamaya başlar:))) bazısı da var (hayallerimizdeki) eve gelir, yemeğe yardım eder,yemek yer,senle beraber mutfakta olur,biraz tv izler,onu kapatır yine senle ilgilenir muhabbet eder.hiç olmasa 11 e kadar durur sonra yatar:))).

arkadaşlar ben artık kafamda bu durumu sorun olmaktan çıkarmıştım o kadar alışmıştım yani.ama sizin yazdıklarınızdan anladımki bu gerçekten bir sorun.evet onu uyutmamalaıyım.ama her yola başvurdum olmadı.ne kahveler ne çaylar ne komedi filmleri.bu adam sinemada bile uydu ya bangır bangır :roflol: neyse ortak karar : bu yaşta normal değil ve dr a gitmesi lazım.hemen araştırıyorum.hepinize teşekkürler.hayallerimdeki sohbet eden ve geç uyuyan erkeke kavuşabilecekmiyim acaba? kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım şansına galiba :teselli:
Dert etme kendine. Yada bir doktora görünsün enerji içecekleri falan içir duramasın yerinde :teytey:

valla canım bende eşin gibiyim, herkes işimin yorucu olmadığını söyler, ama akşama kadar pc başında olmak insanın kafasını çok yoruyor...
Televizyona bakarken bile gözlerimin ağırdığını hissediyorum, eşin ne iş yapar bilmiyorum ama beyin yoruluyorsa vücutta kendini çok ağır hissediyor...

bende geçen sene öyleydim.sabahları geç uyanıp biraz durup sonra gündüz saatlerce uyuyordum.öyle kahveyle filmle geçicek bişey değil ne yazık ki.öyle şiddetli bi uyku bastırıyo ki dayanamıyo insan.sırf uyumak için kaç defa arkadaşlarımı bile ektim.öyle bi süre devam etti sonra geçti benimki.
o ara araştırmıştım narkolepsi diye bi hastalık varmış.sürekli şiddetli uyuma isteği duymaya neden olan genetik bir hastalık.ondan olabilir eşinde.

Bende eşiniz gibiyim
İşten eve gidince gözüm yatağımda olur , hemen uyumak isterim..
9 gibide uyurum , kahve çay içmekten de nefret ederim
Depresyon da olabilir demişler ama sanmıyorum
Bünye , alışkanlık olabilir..

vallahi benimkide tam tersi hiç uyumaz. gece 3-4 e kadar oturur sabahta 7 de kalkar işe gider. yarasa adam taktım ben adını. ilk zamanlar ayak uydurayım diyordum olmuyor anacım sabah işe gidemiyorum o zaman -tatlicadiarzu-
bende kendi haline bıraktım, adamla beraber uyumayı özledim ya bende -tatlicadiarzu- canım çok uykusu gelen insanlarda kansızlık problemi olabiliyormuş, bende bir zamanlar vardı çok uyku ve halsizlik yapıyor. bir an önce kan testi yaptırın bence

sende uyumasını istemediğin akşamlar özel şeyler yap.....

Back
X