Eim ile boanmak zereyiz

nisan.nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
71
0
86
Kocaeli
merhaba ben nisan.bugun katıldım kadınlar klubüne.
ben 2,5 yıllık evliyim hatta agustosta 3 yıl bıtecek, ve ıkı yasında bır kızımız var.bız evliliğimiz ılk yılında ayrı evde oturuyoduk sonra maddi imkansızlıklar yuzunden gecıcı sure kayınvalıdemın evıne tasındık evde tek kayınvalıdem yok kalabalık bır aıle ve kalabalık oldukça ve evdekılerle benım sorunlarım var.ve ben bır kaç gunlugune aılemın yanına geldım.burdayken cok soğuk davranmaya başladı.bende kızdım ayrı ev tutalım dedım olmaz dedı bır suru bahaneler uydurdu saçma sapan.bende eger ayrı ev tutmazsa o eve donmıycegımı soyledım tamam donme ayrı ev tutamam dedı.20 gun oldu ayrıyız.ben aılemı cok zor zaptedıyorum cok sınırlıler aramak ıstıyorlar ama onun aılesının araması gerektıgını dusunuyorum.ve kesın karar verdım o eve donmıycem.cok uzuluyorum ben elımden gelen fedakarrlıgı yaptıgımı dusunuyorum en cok kızımız ıcın uzuluyorum.ama bu son gunlerde konustugum adam benım eşım değil sankı benım sevdıgım guvendıgım kımseye laf soyletmedıgım eşım değil benı çok sasırttı benım arkamda durmadı sımdı ben o eve donsem esıme nasıl guvenıcemkı benı yanlız bıraktı o bu olaylarda.ama anlıyamıyorum nasıl bırden değişti.rahata alıştırdım ben onu galıba ayrı bır ev sorumluluk demek çunku.ne yapıcam bılmıyorum ama kararım kesın o eve donmıycem eger bu iş çok uzarsa avukat tutucam kendıme.

Allah yardımcın olsun canım..en çok kızınıza üzüldüm... ama dönersen herşey eskisinden kötü olacak gibi geliyor bana çünkü eşin yanında değil..biraz daha sabret bakalım eğer eşini sewiyosan hemen dawa açma...böyle olupta sonra barışan çok kişi duydum ben..
iki aile arasında sözü geçen bir büyük görüşsün karşı tarafla ne düşünüyolar bir öğrensin ona göre kararını ver...
we kararını wermeden önce eşinle mutlaka yüz yüze görüş..herşeyi konuş..yuwa yıkmak kolay değil..
Allah yardımcın olsun..

ılk defa böyle bir problem yaşıyorsanız bir kerede kestirip atmayın derim ben...
Adamakıllı bir konuşun sizde dertlerinizi anlatın eşinizde size sıkıntılarını anlatsın.Daha ne olup bittiğini anlamadan acele karar vermeyin bence...
Dilerim herşey biran önce rayına oturur....

eşim benim arkamda durmadı diyorsunuz,peki siz bu durumda eşinizin yanındamı duruyorsunuz..? şu kriz döneminde insanlar birleştirdiği evi ayırabilirmi bu kolaymı? sizin içinde zor sizi asla kınamıyorum ama şartları çok zorlamayın.eminim eşinizde kendi evinde rahat rahat yaşamayı istiyordur.

nisan bence geri dönme şuan eşin çok rahat görünüyor gidersen eğer bütün ipleri iyice eline vermiş olursun.yakındır kızını özlicek seni özlicek görmek istyecek ozamana kadar bekle.Ozaman görüşmek isteyecek ve yalnız bir şekilde konuş ikna et güzel dille konuş ayrı eve çıkınca daha da huzurlu mutlu olacağınıza ozaman tam bir aile olacağınızı falan söyle.Eğer şuanda gidersen herşeyi kaybetmiş en önemliside gururunu,güvenini kaybetmiş olursun..

beklıyorum suan sabırla ama her gun bırazdaha artıyor kızgınlıgım.ayrılma karaarını yanı o eve donmıycegımı yuz yuze konuştuk ama cok tepkılı ve sinirli idi.bir yıl once yıne boyle kavgamız oldu ben anneme gıttım ozaman hemen bır defa konuşmamız ıle eve gerı dondum sımdı yıne gerı donsem bır dahakı kavgada neler olucak kestıremıyorum.kızına çok duskundu ama benımle konuşmamak ıcın kızını bıle aramıyor.sadece onu gormek ıstedıgınde arıyo bu sabah mesela aradı hıç hatrımı bıle sormdı melısı alıcam hazırlasınlar dedı.ve gıtmış almış anneme hatır bıle sormamış annem karnı tok altı temız demış cevap bıle vermemış..mutlaka tek basına gelmemıştır kızını almaya belkı kayınvalıdem belkı gorumcem vardır yanında.ama gorunmemışler bıle anneme.eşimle daha oncekı konuşmalarmızda yanı ben ışe başlayınca bu ev meselesını konuştuk ben senden çok ıstıyorum ama borç bıtmeden olmaz demıştı ve ben 3 aydır hıç konusunu bıle açmamıştım borç dedığı 5-6 bın ve bıtmıyo borç oduyoruz yıne çıkıyo.ben bekarlıgımda çok bolluk ıcınde buyudum evlendıkten sonra ustume başıma hıçbırşey almadım fuzulı para harcatmadım hıçbışey ıstemedım evlenırken bıle hıçbışey ıstemedım ozamanlar ıyı gelındım takdır ederlerdı bızı hıç uzmedın dıye ne oldu da kotu gelın oldum bılmıyorum hıç sen surda hatalısın bıle demedıler bugune kadar.hele kayınvalıdemın evıne tasınma fıkrı benden cıkınca herkes takdır ettı benı ben hıç gulen yuzumu eksık etmedım aıleme hıçbışey yansıtmadım.kavgalarımız okadar kucuk meselelerkı dusundukçe çıldırıyorum bukadar ufak meselerlerden kalbımı kırdıklarına.eşım hep arada kaldı onuda cok ıyı anlıyorum annesıne cok duskun annesı ıle hıçbır problemım yok.ama bana dedıkı bır tek o kaldı kavga etmedıgın.o evde bana laf soyleselerde susucakmısım sıgıntıymısız orda bız cunku.kım onlar yaaa bana laf soylıycek bende bır ana babanın evladıyım.ben ıyı gelını olmaya calıştım yaranamadım sımdı kotu gelın olucam hıç olmazsa kotuydumde yaranamadım derım.borç meselesıde esım arabayla ışe gıdıp gelmeye devam ederse bıtmez zaten.kaç defa guzellıkle konuştum ama ben yapam dedımya tersını yapcak ılla.şaskınım ne yapıcağımı bılmıyorum esımı hala çok sevıyorum onu ozluyorum içim acıyor ama o eve donmek ıstemıyorum psıkolojım bozuldu o evde hayat dolu sureklı gulen bır ınsandım ben hayata pozitif bakan çok şey aldı o ev benden.Ve suan esım ıstese aılesınden o borçları odıycek parayı temın eder yada aılesı nıye bu teklıfte bulunmuyo anlamıyorum borç olmasa bızı ıdare edıcek sekılde gecınırız.bana ayrılırken dedıkı aılenden bır tek kısı bıle benım aılemı aramıycak.ben aılemı zor tutuyorum ama kayınvalıdemın oglundan gızlı gızlı bıle olsa aramasını beklerdım cunku hacıya gıtmış kadın Allah korkusu olan bır kadın.Hiçbişeyi anlamıyorum.çok zor geçıyor gunlerım eşımle bız cok mutlu ıdık ufak tefek kavgalarımız dısında ama o eve tasındıktan sonra esımın bana karsı davranışları bıle değişti.Allah kımseye bu acıyı yasatmasın.En cok kızıma uzuluyorum.

seni çok iyi anlıyorum:teselli:bende beraberim beyefendi çok rahat aslında beraber oturarak daha kötü oluyo çünkü sorumluluk duygusu gelişmiyo.her zaman insanın anne babası yanında olamaz kimse bakii değil allah korusun onlar ölünce ne olacak attan düşmüşe dönecek çok bocalayacak. o ailesinin gazına geliyo galiba.yaptığı yanlış artık bi yuvanız var önce sizi düşünmeli. 5-6 bin neki ödenir o ama eşin baya rahat:umursamaz:gamsızlaşmış. bide şunu anladım ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz bi kıymeti yok umarım kısa sürede aklı başına gelir.

umarım aklı basına gelır suan benım blöf yaptıgımı dusundugunu sanıyorum ama ben cok cıddıyım bır zaman beklıycem baktım duzelen hıcbışey yok bende yoluma devam edicem.

işallah bide ortada çocuk var onada çok üzülüyorum.:a015:bizden yorum yapması son karar senin.

alyansımı bır takıp bır çıkartıyorum takıyorum daha henuz bıtmış değildır ınsallah dıye, çıkartıyorum esımın yapamadıgını alyansmı yapıcakda bana sahıp çıkıcak dıye eşimi tanıyamıyorum sankı başkası ıle yer değiştirmiş..acaba başka bırı olabılırmı hayatında da dıye dusunuyorum hıç hıssetmedım boyle bırşey ama belkı bışey yoktur da asık olmuştur bırıne.cunku o eve tasındıgımızdan berı bekarmış gıbı davranıyo yanı tamam oyle arkadasları ıle cıkmıyo ama ben hep yanlız yatıyorum sabahlara kadar bılgısayar basında gel beraber fılm ızleyelım sohbet edelım dıyorum sen gel bılgısayrda ızleyelım dıyo yatak odamızda tv var.zaten butun gun ıc ıçeyız kalabalıkla başbaşa kaldıgımız zamanlar sadece yatarken onda bıle bılgısayarınla gecırıyordu.yaaa para para dıyo konuşmaya geldıgınde benım cebımde para yoktu kızıma zor bez aldım annem aldı yanı ve bır kere bıle 20 gun oldu paraya ıhtıyacınız varmı dıye bıle sormadı kızının bı ıhtıyacı varmı dıye bıle sormadı ama cebınde en pahalı sıgara vardı bu bıle ıcımı acıttı.çok merak edıyorum hıç dusunmuyormu acaba benım haklı yanlarımı onun ıcın nelere katlandıgımı nıcın bu hale dustugumuzu.çok doluyum çok.bunları hep konuşmak yuzune vurmak ıstıyorum ama hem yapamam hemde aramayı dusunmuyorum.

başkası varmıdır bilemem sen daha iyi bilirsin.ama yaptığı hiç hoş değillmaz: neden seninle başbaşa kalmak istemiyo kızını düşünmüyo anlamadım ne derdi varCADIARZU eşin bencilleşmiş valla bu adamlarda bulmaca gibi çöz çözebilirsen neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.

canım cocuk olmasa hemen bosan gıtsın derdım
ama kızın var ve o kdar kucukkı:çok üzgünüm:

biraz daha sessızce beklesen belkı ozler seni
ne bılıyım bende bı bebek beklıyorum
bebegın olmasa hemen bosanırdın
ama kızın var

:çok üzgünüm:

Ev üstüne ev olmaz haklısınız da çocuk için zor bir durum.
Eşiniz de hayatından memnun anlaşılan beraber yaşayınca sorumluluk duygusundan kurtulmuş.
Aileleri fazla karıştırmadan ikiniz aranızda konuşun ve çözümlemeye bakın.
Dava açmayın bence asla dönmeyin de zaten iş ciddiye binince mecburen ev tutacaktır.
Dönerseniz sorunlar da büyür ve çözümü de güç hatta imkansızlaşır.:1no2:

benim ailem eşımı çok sevıyordu kendı oğulları gıbı babam hele yere goye sıgdıramıyordu herşeyı eşıme danışırdı araba mı alcak esıme sorardı abım varken çok guvenıyorlardı esıme hatta benım babam çok otorıter bır ınsandır ben evlenmeden once benı arkadaslarımla asla dısarı cıkarmaz kendı yada abımle bır yerelre gıderdım ama esımle evlenme kararı aldıgımızda babama bahsettım kı cok sıkılarak sımdı kavga cıkıcak dıye dusune dusune ama babam ıstıyomusn dedı tek sorusu bı ıdı evet dedım geldıler ıstedıler hıç uzatmadan dusunelım demeden kızıma sordum ıstıyorum dedı kızıma cok guvenıyorum kızım ıstıyorum dedıkten sonra bana hayırlısı olsun demek duser dedı.ben stresten mıde agrıları ıle acıole kaldırıldım cunku babam zora sokucak dıye dusunuyordum hatta onlar bıle teşekkur ettıler hıçbır zorluk yasatmadan kızınızın bır sozune guvenerek bızı bır kaç kere getırtmeyerek bır kerede verdınız bu bızı onurlandırdı dedıler.babam çok sevıyodu esımı dedğim gibi,babam uzakta çalışıyor 15 gunde bır gelıyor bu hafta burdaydı ben konuşmayı dusunurken o bana sordu kızım hala ayrı bır ev tutmayı dusunmuyormusunuz dıye bende baba bende bu konuyu konusacaktım dedım ev ıle ılgılı sorunlarım oldugunu detaya gırmeden anlattım esımlede problemım yok ama o bır sure daha kalmamızı ıstıyor bu yuzden tartısıyoruz dedım ben buraya geldım ve eve donmek hıç ıstemıyorum dedım sesız kaldı bır an once o evden tasınmanız lazım dedı.ama babam burdayken esım hıç arayıp sormayınca kı babalar gununde bıle aramadı babam herşeyın farkına vardı çok sınırlenıyorum aramamak ıcın kendımı zor tutuyorum demış anneme annemde ben kızımı sokakata bulmadım ayrı ev acılmadıkça melıke burda kalıcak haberın olsun ama sımdılık bız bışeye karısmayalım susalım demış babama ve babam gıttı gıderken ızın alıp gelıcem 15 gun beklemıycem dedı.babam esımın bu tavırlarını bılse çok kotu seyler olur.oda babamın huyunu bıldıgı ıcın aılenden kımse aramasın aılemı diyoya..aılem de cok uzuluyo ama annem bıraz daha beklememı ıstıyor bende beklıyorum bakalım ama aslında hıç umudum yok ben o eve donmıycem oda tasınmak ıstemıycek inat yapıyo bence yada onun ıcın ben bıtmısım gercekten de.

canım yuva kolay kurulmuyo,belki eşin de bunalmıştır onu dinle derim.erkekler böyle işte napalım çocuklar için yuvayı kurtrmaya bakalım.sende kayınvalideni görmezden gel.inş.en kısa zamanda kendi evinise geçersinis.
sevgiler..

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım...
Babanın tavırlarını okuyunca benim de aklıma canım babam geldi aynı sekilde davranmıstı ben evlenirken de..
Eşin bence senin tekrar döneceğini düsünüyor ve aklınca burnu sürtsün bu ev bile ona cennet gelecek diyor içinden..
ÇÜnkü erkek psikoloji kendilerine güvenleri cok tam oluyor..
Ama sen eğer kararlı olduğunu gösterirsen ona,eminim yola gelecek olan o olur..
Bu arada eşinin burcu nedir?

balık burcu bende boğa..bana da oyle gelıyodu benım blof yaptıgımı dusunuyor olabılır dedım cunku ben ona tamam avukatla konusucam demıştım avukat arkadasım var da ama bışey bahstmedım ona, hatta gecen gun avukata verdınmı dıye sordu bende babamı beklıyorum babamla once konusucam dedım.hatta sunu bıle dusundum goz dağı vermek ıcın avukat arkadasımı aratsammı yanı bızım sırketın avukatı ama aramız cok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…