Eim ile boanmak zereyiz

Bu çok acı birşey esımınde kız kardesı ablası var Allah çok buyuk onlara oyle bır ders verırkı aynı acıyı yasarlar ve bız ne yaptık derler ama iş işten geçmiş olur belkı..Kucuk gorumcem kayınvalıdesı ıle altlı ustlu oturuyo ve kayınvalıdesını dınlemez bıldıgını okur laf soyler sımdı oturdukları evı beledıye alıyo tapusu arsa olarak gorunuyo bına kaçak yanı beledıye oraları kentsel donusume cevırıyor yakında sıra onların evıne gelcek ve beledıye onlara arsa karsılıgndabır ev bıle vermıycek ve bır kucucuk lokantadan 3 aıle gecınıyorlar bakalım evsız kalınca ne yapıcaklar kocasını parmagında oynatıyor.Ama varya Allah su yasadıklarımı Dusmanıma bıle yasatmasın.Buyuk ıse daha nışanlılar ıken esının aılsı ıle kavgalılarmış esı ıle çok problemler yasamışlar onlarda nışan atma raddesıne gelmışler ama bozulmamış esını almış parmagına oda oynatıyo esı hayatta olan bır tek annesıne bıle ayda bır kez gıdıyo evde huzursuzluk cıkmasın dıye gorumcemde bayramdan bayrama.ama kendısı anlattı bana kayınvalıdesıne ne edepsızlıkler yaptıgını.başkasından duymadım yanı.Ki eşım ablasının edepsız oldugunu kayınvalıdesının çok tonton bırı oldugunu soylemıştı bana.Allah çok buyuk ben açığım ama namazımı kılarım yanı bu ara pek kılamadım açıkcası onlar kapalı bırak namaz kılmayı dedıkodu var,insanlarla dalga gecme bahane bulma var.Allah o bahane bulduklarını cocuklarına vermez ınşallah cocuklarının bır gunahı yok cunku.

valla cnm ben anlıyamadım,birlikte çok az vakit geçirmişsiniz,sora aile içine girmişsiniz ,yanlız yaşadıktan sorada bu durum çok zordur tahmin ederim,aynı evin içinde özler insan birbirini,en azından bi odasına çekilip başbaşa kalmak ister,gece sen yatarken bile adam pc başında ,böyle yaşıcaksa niye evlenir bi adam inan şu an sadece buna takılmış durumdayım ve sen bu insanı hala sevebiliyosun,sana gösterdii tavırlar tamamıyla psikolojik baskı,ailesinin de evliliğinizi gözden çıkardığı belli,umurlarında bile değil,yuva yıkanın yuvası olmaz bunuda bi düşünmeliler,
babanı neden tutuyosun ki,senin sahipsiz olmadığını anlamaları gerekli,o yüzden de bu tavırlar sürebilir diye düşündüm,
umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin,hakkında hayırlısı olsun cnm,
unutma ki çocuğun da anne babası mutluysa mutlu büyür,siz mutsuzken çocuğunun yaşadıklarınıza şahit olarak büyümesi çok daha yanlış olur,allah yardımcın olsun...

aramalımı babam ama aramasın aılenden kımse dedı ışler dahada karışmazmı ozaman yada ılk onların araması gerekmezmı valla bılmıyorum kı kafam çok karısık evet defalarca esımle tarıstık bılgısayar basında oturmasını kaç defa dedım özelimiz yok zaten yatakta da yanlız yatıcaktım madem nıye evlendım ben dıye eşim benım kahvem yok ıckım yok kumarım yok bılgısayarı çok mu goruyosun bana dedı ıkı gun oturmadı basına 3.gub gene aynı..benımde bor evım yok kocamla özelım yok bide ıkı kayınvalıdelı evdeyım bıde ustelık ezılen benım demelıydım ona keşke bak sımdı aklıma geldı ılk seferınde dıycem ama laf soylerse bana.

Nisan eşini deli gibi sevsende eğer ayrı eve çıkmazsa kesinlike dönme ve boşan.Bu ne ya adam sorumluluktan kaçmaya alışmış madem durumu kötü önce arabasını satsın ödesin ya da arabasıyla işe gitmesin.Bence o annesinin evinde rahat ve şuanda senin döneceğini bekliyor o yüzden adım atmıyor daha önce öle bi adım atmışsın sen dönerek.Ama bence ailen devreye girsin ve seni sokakta bulmadıklarını söylesinler damat damatlığını bilecek babanı devreye sok bekleme böle boş boş.Ama sen de kararlı olmalısın baban ağır konuşursa ve sen kalkıp seviyorum diye dönersen bu sefer aileni de üzersin.

ayrıca çocuğun var ama bu senin ömür boyu bu hayatı çekmeni gerektirmez yarın çocğunun sağol anne benim için mi çektin diyecek zaten öyle bir evde büyüyen çocuklar da mutsuz oluyor

ay çok sinirlenmişim ben bu duruma yaa

bence bi hata yapmışsınız ve işi zora sokmuşsunuz.keşke telefonda ona seçim yapması gerektiğini söylemek yerine,bunu sakin kafayla düşünüp uygun bi zamanda kouşsaydın eşinle.yani aileler arada olmadan.
bence mutlaka geri dön evine.eşini ara ve seni almasını söyle.ama eşin gelince ailenin tavrı çok önemli.eğer öfkelerine hakim olamıcaklarsa sen kendin git.ama mutlaka eşini ara ve geliceğini bildir.o da kendi ailesini uyarsın tepki vermemeleri konusunda.
canım bazı şeylerin düzelmesi için zamana ihtiyacın var.erkekler bazı şeyleri söylenerek değil görerek zaman içinde anlayabiliyolar ne yazık ki.evine dön ve bi daha eşini asla tercih yapmak zorunda bırakma.şu an kendi ailesi yada kafasındaki bazı problemler baskın olduğu için ailesini tercih ediyo olabilir.ama bu hep böyle olcak değil.bi gün mutlaka seçimi sen ve çocuğundan yana olucaktır.ama onu zorlamadan bu kararı kendisi vermeli.zamana bırak herşey düzelir inan bana.ama bir an önce evine dön

Nursunaz okudum yazdıklarını tabıkı saygım var dusuncene ama bu yola gırdım ben benı onemsemeyen bır adamın aılesını hıç çekemem artı onun için fedakarlık yapamam.Evliliğini kurtarmak ısterse acar ayrı ev oyle barısırım yoksa bıter bu iş.Babama çok detaylı anlatmadım yasadıklarımı ve esımle son konuşmamızı ustu kapalı anlattım babam esımı aradıgında esım anlatırsa babam neden sen anlatmadın senden duymedım derse o zaman uzulurum işte.Babam çok sinirli ve ofkesını kontrol edemeyen bır ınsan alkolde alır.zaten alkollu ararsa esım onu hıç dıkkate bıle almaz ayık kafayla aramalı ayık kafa ıle zaten çok mantıklı konusur ama dedımya babama detaylı anlatmadım olurda esım gelır kabul eder ayrı eve cıkmayı bu arada dıye hani babamı esıme karsı doldurmak istemedım gercı galıba o herşeyın farkında..Dun gece sabaha kadar ağladım hıç uyumadım bugun,annemın evınde ustalar var annem ustalaramı kossun kızıma mı baksın çok huzursuz oldum bır de 6 aylık bybasst amelıyatlı çok dıkkat etmesı lazım ama kadıncağız genç kız gıbı kosturuyor..Çok çaresızım donunce baba evı bıle aynı olmuyo bıde kızım var sımdı ama ıyıkı var onun anne dıyısını duyunca bıle herşeyı unutuyorum.Benim Kararım kesın yanı babam eger agır konussa bıle o eve donemem gerıye her gecen gun dahada kınlenıyorum hepsıne esımede dun gece hele dustugum bu durumlar yasadıklarım aklıma geldıkçe ne duruyorum ben daha nıye avukata vermıyorum dıye kızdım bıle kendıme ama bıraz sakınlesınce kızımı dusundum evet haklısınız mutsuz huzursuz bır ortamda buyumesındense ayrılmak en doğru olanı ama dedım ya bız esımle ılk ayrı evde oturuken çok mutluyduk tabı su gercekte var ayrı ev tutsada barıssakta hersey eskısı gıbı olabılırmı dımı bence olmaz

arkasadim insallah bugünlerde gecer.cok fevri davranislarda bulunma bizde bugünlerden gectik.keske cikip gitmeseydin evinden kizindan ayrilmasaydin.esinde ailesinle otudugu zamn hic bir zaman kendiside artik bir aile oldugunu düsünmez.kendinize ait bir sohbetiniz bile olmaz. gün gelir gecer barisirsin.her sey gecer.konularin üstüne cok gitmemeye calis....sonucta onlar esinin ailesi.esi yeri gelince onlari tutacak.sonucta annesi babasi.olaylari fazla büyütme. cocugun icin.sadece cocuklar icin katlanacaksin .yoksa yedi kat el olan insanlara cocugun icin aile kuram adina katlaniyosun.sabrediyosun.allah sabir versinn..

eşimim babası yok biz nişanlı ıken öldü.Keşke olsaydı ozaman bunlar yasanmazdı çunku esımın babası benı çok sevıyordu ve eşim hep derdıkı babam bıze gosteremedıgı sevgıyı sana gosterıyor derdı.Eşimin babası Allah gunahları varsa affetsın o olsaydı kımse cesaret edemezdı bana laf soylemeye.Buna adım gıbı emınım.Çekınırlerdı cunku babalarından normalde hıç yuzu gulmeyen bır adammış ama benı gorunce benı hıç yanından ayırmaz sımsıkı sarılırdı bana yuzunde guller acardı keşke babam olsaydı onlara en guzel dersı o verırdı emınım.

Gitmeyen birşeyler var ise cidden tükenen birşeyler var ise, çocuk için sabredilebilir mi ki ? Ben sanmıyorum...Allah yardımcın olsun güzelim. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Kararını vermişsin. ınşallah hakkında hayırlı olur canım. a.s.

arkadaslar sızce aramalımı babam yanı onlardan beklememız gerekmezmı gercı onların umrunda değil ama..arkadaslar bu evlılık bıterse bıtsın evet sevıyorum kocamı ama yapılan haksızlıkları dusununce cıldırıyorum hırslanıyorum daha cok.yanı bu evlılık bıtsede umrumda değil sadece bırı onlara haddını bıldırse rahatlıycam gıbı sankı ve kesınlıkle aıleme yuz cevırmem ben çok ıyı anladım aılemizden başka kımse yokmuş arkamızda aılemı kaybedemem esımın ugruna

nisanım yıkılan yuvalar,babasız ya da annesiz kalan çocuklar beni çok üzüyo inan ki.ben burdan senin yaşadıklarını okudum ama bunların seni ne denli yaraladığını bilemem.yine de sen bidaha düşün.bence mutlaka herşey bi gün yoluna girecek,inan bana.baba evine dönmek de çok zor.artık orada da eski sen olamayacaksın.bi de evladın var.hakkında hayırlısı olsun,umarın verceğin karar sen ve çocuğun için en doğrusu olur

arkadasim benimde kayinpederim yok.ayri yasiyorlar.kayinvalidem tek yalniz. bildigini okuyo .hakli da olsan haksiz duruma düsüyon.esimde kac yasinda hala babasizligin derdini cekiyo.artik ben yatistirmaya calisiyom babasi napiyon bile demiyo.isin varmi gücün nasil diye bile sormuyo.hal hatir bile sormuyo.esim cok özenir benim annemle babamin hallarine.sende cocuguna bunlari yastma.bekle zaman her seyin ilacidir.

evet baba evı eskısı gıbı olmaz ama hıçolmazsa baba evı nursunaz..benı çok yaraladı tahmın bıle edemezsın hatta aılesının suaana kadar bıle aramamasına çok ofkelenıyorum hatta esım kızını almaya geldıgınde saklanmalarına delırdım resmen.çocugum o bıtanem benım herşeyım ama ben ezık bır çocuk yetıştırmek ıstemıyorum o evde ezılecek bılıyorum hatta psıkolojısı bozulcak o evde kalmaya devam edersek.ama ben ezık,huzursuz bır evde çocuk yetıştırmek ıstemıyorum.gerekırse 2. bir iş bıle bulurum kızımın rahatı ıcın ama ben kızımın ezılmeden ayakları yere tam basmasını ıstıyorum,eşim ile boşanırsak ıstedıgı zaman kızını gormesını sağlıycam babasını herzaman gorcek ve en azından kavga ettıgımızı annesını nasıl uzduklerını gormıycek.hatta boşanırsak ben boıle psıkolojımı bozdular dıye tazmınat davası bıle açabılırım onlara :)

Baba evi eskisi gibi olmaz ama sizin ve çocuğun ruh sağlığı için ayrı ev olmadan gitmeniz yanılgı olur.
Aileleri çok gerekmedikçe karıştırmayın bence. Arkanızda olduklarını zaten size sahip çıkarak gösteriyorlar. Ararsa siz konuşun. Şimdi ayrı ev tutarsa siz iyi olacaksınız aileniz nasıl yüzyüze bakacak sonra.:1no2:
Aramazsa aramasın strese girmeyin ve beklemede kalın. Çocuk da etkilenmesin.
Baba evine de onun stresini taşırsanız bir anlamı yok.

merhaba nisan,konunu baştan sona okudum...
birincisi eşinin hayatında biri olduğunu sanmıyorum.ona göre şuanda sen anlayış gösterememiş ve çocuğunu alıp gitmiş,ondan ayırmış birisin ve bu yüzden sana çok kızgın..ve inat ediyor,gurur yapıyor.olay bu !
anlayış gösterememişsin,borçları varken ayrı eve çıkmak istemişsin,ona göre tabii bunlar..çekip babanın evine gitmişsin, asıl sen sorumsuz ve bencilce davranmışsın diye düşünüyor %90.. nerden mi biliyorum?
bir balık da bende var !
hep kendilerini düşünen bencil insanlardır.. olaylara hep kendi açılarından bakarlar,öyle ki, kendilerini bile inandırırlar haklı olduklarına,..
sorumsuzdurlar,evlilik asla onlara göre değildir. evliyken bile kendi hayatlarını yaşarlar,bilgisayar,arkadaşlar... çok ilerleyen yaşlarda biter bunlar,ama 20 sene sonra gelen mutluluğu da alsın başına çalsınlar..ben yaşlandıktan sonra :1closedeyes:
sadece kendi eşimden değil,çevremdeki bir çok balık erkeğinden yola çıkarak konuşuyorum.mutlaka ki böyle olmayanları da vardır ve küçük bir kesim de bu anlattıklarımın tam tersidir...mükemmel bir ev adamı olur.ama çoğunluk böyle işte...

gelelim fikrime;
bence eşini ara. evliyiz ve bir çocuğumuz var. konuşmak istiyorum son adımı atmadan önce dee... konuşmaya gelirse ne ala,gelmez de inat ederse kendi bilir. babanı arattırmadan önce sen yapman gereken herşeyi yaptığına emin ol... buluşursanız güzelce konuş,çok alttan alma,gururunu ezme.daha çok ezer belli olmaz.çocuğumuz var ve bizim senin ailenle yaşamaktan başka sıkıntımız yok,anlaşabiliyoruz de... eğer sen bu sebepten ötürü boşanmamızı göze alırsan ben de alacağım ve bunu yapmak istemiyorum de... mecbur değilim ailenle oturmaya de,yardım ederim öderiz borcu de...
haa bu arada arabasız da asla olamaz,bu da lanet olası burçlarının bir özelliği işte..canını al arabasını alma...off sinirim bozuldu,evlenmeyin arkadaşım böyle kadını üzecekseniz yahuu

canım benım cok guzel yazmıssın..o konuşmaya bıle ben zorla çagırdım onu sımdı yıne benım adım atmam doğrumu bılmiyorum benım kuzenım var bayan ve konusmasını cok ıyı bılen kıme nasıl davrancağını çok ıyı bılen esımlede araları çok ıyı ıdı.Kuzenım ıstanbulda yanlız yasıyor haftasonu gelıp ben konusayım hıçolmazsa derdı ne onu ogrenırım dusuncesı ne bılırım bızde ona gore hareket ederız dıyor.Kuzenım esımın hatalarını ve benım hatlarımı dısardan çok ıyı gozlemleyen bırı ve emınımkı esımle hatalarını yumusak bır dılle yuzune vurarak konusacak tek ınsan.kuzenımde enıştem konusursa iş başka boyutlara kayar ağır konusur sinirli konusur dıyor.Tamam bızden konusacak bırı varsa bu kuzenım bu kesınde ama ılk adım bızden olamamalı dıye dusunuyorum içimden hiç gelmıyor

cnm sen de çalışmayı öner ayrı eve çıkmak koşuluyla, birlikte herşeyin üstesinden geliriz merak etme seni çok seviyorum ama tekrar o eve kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum de.. ne dersin? çok iyi bi işi olmadıkça kirada ev geçindirmek tek başına zor gerçekten.. ama kalabalıkla da aile hayatı olmaz.. evlenirken bunu da hesaba katmak lazım.. hem ailen seni destekliyor kızına da annen bakabilir bir süre çalışırsan... bu alternatifi düşün bence.. hala hayır diyorsa sorumluluktan kaçıyor demektir.. ve sorumsuz erkeklerle hayat çok ağır oluyor.. ayrıca erkeklerin çoğu salak.. çünkü neye sahip olduklarını kaybedince anlıyorlar.. o ana kadar yani karşıdakini çatlatıncaya kadar hep egoları erkeklik gururları ağır basıyor haksız da olsalar.. ondan sonra da herşey nafile zaten.. ama adam olmayan insanı da sen adam edemezsin sana yazık olur..

bu arada şimdi okudum cnm.. madem borcunuz var arabayla ne işi var eşinin.. benzini şirketi mi koyuyor ki? benzin bi yana borcu var diye ailesiyle oturan adam arabayla işe gitmez ki? orta halli bi sigara 4 ytl, çocuğunun parasını sigaraya yatırmaz ki... cnm sen seviyorsun eşini, ama anlattığın kadarıyla o da yeterince olgun ve sorumluluk sahibi bir insan değil.. ve ailesiyle yaşamak onun için büyük rahatlık.. daha yeni evli sayılırsınız.. ve bu adam ömrü boyunca da rahatlığından vazgeçmeyecektir... buna göre bir karar ver bence.. ailenin yanında olması çok iyi bir şey.. gönlünü de ferah tut.. her şey olacağına varıyor.. hayırlısı olacaktır inan..

Son düzenleme:
ay hala arattırmamış babasına yahu neyi bekliyon bacım..

sessiz kaldıkça kendini yiyip bitirecen arayın içinizdekileri dökün o hala sizin döneceğinizi

umuyor alışmışş sizin alttan almalarınıza demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…