Eim ile boanmak zereyiz

umarım eşinin bir an önce aklı başına gelir ve yuvasına sahip çıkar canım
bende eşinin o evde rahata alıştığını düşünüyorum o yüzden ayrı eve çıkmakda istemiyo ama bütün bu olanlardan sonra o eve dönersen daha çok sorun yaşarsın gibime geliyo
eşin çalışıyormu bilmiyorum ama imkanınız varsa evini ayırmaya çalış
şimdilik kızın için biraz daha sabret bekle bakalım ne yapacak

canım seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde balık ben ikizler... çok inatçı oluyolar,hep kendileri haklı.bizde geçen sene ayrılma noktasına geldik ama ailesi ile oturmuyorduk.biraz ara verelim dedim.ben işe girdim kendi ayaklarım üzerimde durdum(bu arada bende anne kaldı ne baba ne kardeş )sonra bir kere bile aramadı kızımızı sormadı.Belli bir süre sonra onunda siniri geçti sakinledi ve oturdruk tekrar konuştuk ve mutlu son... bence biraz uzak dur ve onsuz da yaşayabildiğini göster arkadaşım.Ki senin ailen var bi de .Çek kendini biraz

sımdı kızımızı getırdı bana hıçbışey konuşmadık kızımı aldım geldım ama elıne baktım alyansı alınde ıdı :) ona bıle çok mutlu oldum

bencede bekle derim canım biliyorum beraber yaşamak zor keşke keşke kaynananın evine dönmeseydin belki bu noktaya gelmeyecekti evliliğim bekle belki şuan ona sinirli olduğundan olumlu düşünemiyordur birde admın kafasını karıştırıoyolardın anneseli bende eşine sahip çık biraz duygusal takıl kocana belki dayanamaz konuşurken sinirli konuşma

beklıycem evet beklıycektım zaten ama ınşallah çok teşekkurler yazılarınızı dıkkate alıyorum alıcam

Tatlım benim bekle tabi, ayrıca o eve dönemezsin şu anda zaten, onlar nasıl bakacak suratına, eşinin bu kadar dönmüş olmasını da eşinin ailesinin bu süre içinde arkandan atıp tutmalarına bağlıyroum. Zaman herşeyin ilacı, eşin dize gelene kadar vazgeçme kızın ve kendin için. Anlaşılan o ki sen de seviyosun. Ayrıca şu saaten sonra ayrı ev tutsa oğulları o eve girmeleri de zor kaynananın, bunları da düşünüyodur herhalde.

umarım aklı basına gelır suan benım blöf yaptıgımı dusundugunu sanıyorum ama ben cok cıddıyım bır zaman beklıycem baktım duzelen hıcbışey yok bende yoluma devam edicem.

dava açma ama biraz bekle yada aile büyüklerini falan devreye sokun
bakalim belki işe yarar
ah şu eşlerimizin ailesi olmasa keşke:umursamaz:
ağaç kovuğundan falan çiksalardi ne güzel olurdu:icecream:

canım şuanda sinirlisin biraz daha bekle kızın için keşke en baştan kayınvalidenin evine geçmeyi istemeseydin.kendi evinde 1 dilim ekmeği bölüşmek daha iyi ve anlamlı arkanıza dönüp baktığınızda nelerin üstesinden geldiğinizi beraber görürdünüz..hayata daha sıkı baglanırdınız..eşin ailesinin evinde özelinizi unutmuş.rahatlıga alışmış.bekar sanıyor galiba kendini..ailesinin yanındasenin elini tutamaz yanına uzanamazsın..nese canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

sağolun herşey ıcın,haklısınız keşke hıç gıtmeyı ıstemeseydım o eve ama eşım borcumuz var dıye gııtımek ben ıstedım ve esımı cok zor ıkna etmıştım daha tasınmamızn 2.gunde kıyafetlerıme karışmaya başladılar onlar tesetturluler benım aılemse acık ama esım sadece askılı kolsuz gıyme yakası çok acık olmasın onun dısında ıstedıgını gıy demıştıbende dıkkat edıyordum kıyafetlerıme ama benım ve esımın ıyı buldugu kıfatlere laf soyledıler esım cok guzelmış dediği tişortume kayınvalıdem ve babannnesı çok acık dedıler kı bır tanesıne değil genelde bu hep boyle oldu ama ben esıme bunu yansıtmadım esım sonuçta beğenmış esımın dediği olur esım bana kızımız ılk doğdugu zamanlarda iş yapmıycaksın kızımızla ılgılenceksın demıştı kayınvalıdem de bu evın ısı bıtmez sen cocuna bak demıştı bende sadece kızımla ılgılenıyordum ama sonra baktım suratlar eksımeye arkamadan konuşmaya başladılar kızımla ılgılenmeyı bıraktım ış yapmaya başladım yemeklerı kayınvalıdem temızlıgı ben yapıyordum ama yemek yapıp işini bıtırırdı ben temızlık yapardım torununla ılgılenmezdı ben hem ış yapar hem kızıma bakardım eee tabı iş çabuk bıtmezdı bu kez babannesı senın çok agır iş yapıyorsun derdı evet babannesı evde kayınvalıdemın kayınvalıdesıde yasıyordu dedımya kalabalıktık dıye bıde ıkı gunde bır bızde olan kız kardeslerı :)ben ayrılıncaya kadar hep işten gelıp temızlıge gırıyordum kızımla ancak o uyumadan 15 dakıka zaman harcıyordum kımsede kızım yapma cocunla ılgılen demıyordu kızım peşımde bende ılgı bekleyerek ben iş başında alıp çocukla bıle ılgılenmıyorlardı neymış gunduzlerı o bakıyormış akşam olunca ben bakıcakmısım tamam bakarım ama ozaman ış bekleyemeyın her gun benden hafta bır olsun oş ne olurkı..ahtım var ayrı eve çıkarsak ev dağılsın umrumda olmıycak once kızımla ılgılenıcem ama esımle en konuşmamızda okadar doldurmuşlarkı esım bana dedıkı ayrı eve cıkıcazda ne olucak işten gelcen ayaklarını uzatcan yatcan dedı ev işi kızını bırakcan dedı bende suan ev ıslerını kım yapıyor dedım ama tabıkı ayrı eve cıkınca once kızımla ılgılencem dedım. işlerıde bana yaptırcan dımı dedı bana.bende tabıkı bana yardımcı olucaksın bız ılk evlendıgımız zamanlarda yardımcı olmuyormuydun sen dedım.ama senden taktırmı goruyordum dedı taktır beklemış kı hep Allah razı olsun derdım yanı.pekı dedım ben suan kendımı parcalıyorum kımden taktır goruyorum dahada begenmıyorlar laf soyluyolar dedım. kımse sana laf soylemıyo dedı. benım kulagımla duyduklarım yanlış ozaman :) yaaa bu esımın dedıklerını yazdımya ınanın yazarken bıle ınanamıyorum benım esım bu değil benım esım yok ısı bana yaptırcan falan hesaplarına hayatta dusmez kı bana hep yardımcı olmuştur ben ısten bı gelıdım utulerım yapılmış yemek yapılmış kayınvalıdemın evıne tasınmadan once ve kayınvalıdemle bıle yaşarken halıları yıkadıgını bılıyorum esımın. onun ıcın ınanamıyorum o lafları soylemesıne kesın bu bırı ıle konusmuş ona boyle soylenmış ve doldurulmuş.eşım ağır başlıdır akıllıdır herşeyı ınce dusunur ama cabuk dolan bırıdır kendıde der zaten ben eger onu aılesıne karsı doldursaydım hepsını ezer gecerdı ama ben salagımya aman ıyı oluyım derdıne dustum genede yaranamadım onlar doldurdular ışte ve nasıl bır vıcdanları varsa hacıya gıtmış ınsanlar oğullarının ayrılmasına goz yumuyorlar anlamıyorum ben.yanı aılemde bende cok bekledık hala daha beklıyoruz aılesınden bırı arasın ne oluyo cocuklara boyle desın dıye ama arayan yok oldugu gıbı dun kızımı almaya geldıklerınde kendılerını bıle saklamışlar annemle yuz yuze gelmemek ıcın. esım arabasız bakkla gıtmıyo kesın arab ıle gımış kızımı almaya annem ama park yerınde araba yoktu dıyo otobus duragına baktım esım yokmuş okadar cabuk otobuse bınemez arabayı gorunmıycek bıyere cekmış demekkı arabada mutlaka bırı vardır cunku araba kullanıp kızımıza sahıp çıkamaz mutlaka bırı tutmalı,yaa kayınvalıdem vardı yada gorumcem vardı arabada yaaadaaa beklıde sevgılısı vardır..Ya arkadaslar boyle işte ama sınırı gecsın bakalım gelcekmı bana benım pek umudum yok acıkcası veee babamı cok zor tutuyorum babam durdukça kınlenıyo.ama bende hemen tamam ayrı ev tutalım derse hemen atlamıycam once bır burnunu surtturcem ona tabı gelırse dedımya hıç umudum yok dıye.

ben uzun uzun destan gıbı yazıyorum bu arada okuması zor oluyordur sıze ama anlayın okadar doluyumkı aılemle arkadaslarımla bıle bu kadar uzun konusamıyorum

içini rahat rahat dök canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
inşallah istediğin gibi olur..ayrı eve geçersiniz..
evet iyi niyetli savranmak istemişsin ama kendi
düzeninizi kendin yıkmışsın..

canım anlattıklarına inanki çok üzüldüm
bence iki ihtimal var
ya eşin gerçekten dolduruşa geliyor senin fazla sabredemiyeceğini düşünüyor ve döndüğünde aynı şeyleri istememen için burnunu sürtüyor hani sanki onun umrunda değilmişsin gibi
çünkü geçen yıl dönmüşsün ya yine dönücektir diye düşünüyor
yada eşinin hayatında başkası var canım
bence sen biraz bunu araştırsan çünkü eğer ailesinin dolduruşuna geliyosa fazla sabredemez gelir
ama başkası varsa durum değişir
canım sen tavrından taviz verme hatta babanın konuşmasına engel olma
birileri eşini utandırmalı yaptıklarından

eşiniz gelsin sizi alsın güzelim yoksa o evde 5 paralık haysiyetiniz kalmaz,sürekli sözle tacize

uğrarsınız.

eşin balık burcumu hiç şansın yok canım onlar ailelerinin sözünden asla çıkamaz özellikleri balık erkekleri aşırı aile sözü dinliyor alt komşumda biliyorum.

Keşke en baştan o eve girmek istemeseydin.Ayrıca çok kararsız görünüyorsun,ya diret,ya da bitir.
Aslında çözüm senin ısrarcı olmanda yatar,sen ısrarcı ol,eşin eğer hayır derse zaten kurtulacak bir evlilik kalmamıştır ortada

Son düzenleme:
eşin balık burcumu hiç şansın yok canım onlar ailelerinin sözünden asla çıkamaz özellikleri balık erkekleri aşırı aile sözü dinliyor alt komşumda biliyorum.
Bak yeni öğrendim bunu :bbo:
İşimiz evliliğimiz burçlara kaldıysa :1closedeyes:
Eşim balık burcu,ama senin tariflere uymuyor,anası kesin yalan söylüyor o halde doğum tarihini...,Ya da nüfus müdürlüğü yanlış yapmış..Bu kadar hassas bir konuda burçlar emin olun ki doğru yolu gösterir şutarafagitti
ALT KOMŞUNA allah sabır versin

canım Allah yardımcın olsun sabret bakalım biraz daha hiç değilse kızın için hemen dava açma inşallah herşey tatlıya bağlanır

babam konusursa çok agır konusur ve bır kızımız var ben kızım ıcın herzaman guruşmemız gerektıgıne ınanıyorum ayrılırsak yanı onun ıcın yuzyuze bakabılmelıyız.esımın hayatında başka bırı olabılırmı bılmıyorum telefonlarını hıç saklamazdı hıç hısstmedım bışey ama hısttırmemışte olabılır..acıkcası bu ıhtımal aklımda var.beklı bırı vardır ama bır ılışkı yoktur daha beklı bızımkı uzaktan uzaga asık olmuştur.ama doldurusa geldıgı ıhtımalı daha yuksek gozumde ama aılesını tandıgım kadarı ıle doldurcak ınsanlar da değiller aslında ama benı cok sasırttılar yaa bundada sasırtabılırler doldurabılırler de kımseye guvenım kalmadı cunku.esım benım sabırsız bılır hatta ban bıle o eve tasınana kadar kendımı sabırsız bılırdım ama 2 senedır hep susuyosam onlar patlayınca patlıyorsam demekkı ben sabırlı ımısım onlar once patlamasa ben hayatta agzımı acmazdım.esım benı sabırsız bıldıgı ıcın evet burnumu surrturmeye calısıyor olabılır ama nekadar ınatcıyım onuda bılır bır karar verdım ve bu kez donmıycem o eve.barışmak ısterse once bana çok mantıklı açıklamalrda bulunacak nıye boyle davrandıgını açık açık konusucak benımle ve sonra aılemle konusucak kesınlıkle ayrı ev tutup esyalarımızı oraya tasıycak ve ben ancak oyle donucem ona.bu benım kesın kararım yoksa yapmazsa ben herşeyı goze aldım.evet ayrılırsak bılıyorum herşey çok zor olucak babam dul olcagımdan kızlıgımdan dahada cok kısıtlıycak benı kendı kızlıgını gecırdıgın ev bıle olsa gıdıp dondukten sonra babanın evı bıle zor gelıyor ınsana ama savasıcam kadın erkek esıtlıgıne hıç ınanamadım ben erkek evet bızım ulkemızde hep ustun esımde ınanmazdı madem erkek ustun ustunlugunu gostersın bakalım bu kez fedakarlık yapmıycam ben ben en buyuk fedakarlıgı annenın yanına tasınalım demekle yaptım zaten evlılıgımız bıtmesın hacız gelıp psıkolojımızı bozmasın dıye ama meger yapmamalıymısım bu kez psıkolojısı bozulan ben oldum evlılıgınden olan da ben oldum yaranamayan da ben oldum kotu gelınde ben oldum buna ınanın abartmıyorum yazdıklarımı hep ıyı olmaya calıştım arkadaslarım ve aılem bana sen çok yuz verıyosun onlara bu kadar tavız verme dedıklerınde susturdum onları ben onları cok sevıyorum kendı aılemden farklı gormuyorum canım feda dıyordum. o eve tasınırken teyzemler bana dedılerkı buyuk gorumcene ve babannesıne mesafelı ol onlar kavgacı edepsız bırıne benzıyorlar dedıler ben kızıdım kustum teyzemlere nasıl onların haklarında boyle yorum yaparlar dıye sıze oyle gelıyor bız çok ıyı anlaşıyoruz dedım.ama haklı cıktılar.hatta bır keresınde aıleler benım doğum gunumde toplanmıştık ozaman 8 aylık evlıydık ve evımız ayrı ıdı ananem esımın aılesı zıle basınca sofıler gelıyo toplanın dıyınce ananeme o yaşlı kadına bıle anane ne dıyosun sen konusmalarına dıkkat et dedım tepkı verdım konusmadım onlarla esımın aılesıne ve esıme kımse laf soylıyemezdı soyletmezdım. ben esım ıcın aılemı hıçe sayabılırdım ama meger yapsaymısım sımdı kım bana sahıp çıkarmıştı ve suan teyzemler benımle bırlıkte aglıyolar ben onlara zamanında laf soyledıler dıye kusmustum oysakı bana deselerkı sen hakettın bunları haklılar derım susarım aıleme.ama onlar sımdı benımle aglıyolar ve bana demıyolarkı bız sana zamanında tavız verme bukadar dedık al ıste bak ne oldu demıyolar.Karar verdın maden arkandayız sonuna kadar aılen olarak ortada kalmazsın baban kabul etmese bızler varız dıyolar ama bıraz bekle esın kafasını bı tolasın sende kafanı topla dıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…