Eim ile boanmak zereyiz

Eşimle aramız çok iyi..Beni menun mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.Dün kayınvalidem sana bişey sorucam dedı."ne oldu bizi niye istemıyorsun kızım " dedi bende "anne genelleme yapmayalım benım derdım ablası ve babannesi ile "dedim biraz konuştuk yaşadıklarımızı eşimin bana soyledıgı sozlerı şasırdı demez dedi yemin ettim tamam yemın etme dedi.Çok fazla konusamadık ama bıraz tavrı değişti tabi iyi yönde "ablanla karsılıklı konusamıyorsunuz dedi ikinizde sinirlisiniz belkı guzel guzel konussanız sorun olmıycak "dedi "bende varsa sorunu kı var gelıp benımle konussun dedım gelıp konusmazsa ben nerden bılıcem dedım"neyse dedımya kısa surdu konusma detaylı konusamadık ama ıyı yonde tavrı değişmiştiki taaaki bu sabaha kadar..bu sabah arkadasım kahvaltıya çağırdı benı hazılandım kızımı aldım ustumede kot pantolon askılı badı badının ustunede cepken gıydım hafıf yarım kollu. kayınvalıdem "karısmak ıstemıyorum ama ustundekının kolu çok kısa" dedi.Hiç sesimi çıkartmadım cevap vermedım ama ustumude değiştirmedım oylece çıktım gıttım ama gunumude sinir olmakla geçırdım arkadasıma gıttım anlattım durumu boşver cevap vermemekle ıyı yapmıssın cevap verme hee de bildiğini oku sadece kocanla ıyı ol dedi.Tamam oylede.Sinir oluyorum işte yanı kafama takmadan duramıyorum.Daha önce çok dıkkat edıyordum gıyınısıme aman hoşlarına gıtsın dıye ama ne yaparsam yapayım yaranamzdım kımseye kocam bıle kalktı kadınmısın dedı..Ama şimdi umursamak ıstemıyorum oyle yaptım yaranamadım meden bundan sonra kendı bıldıgımı okumaya karar verdım ama genede ıçım rahat değil işte.Arkadaslarımda ustundekı kıyafetın abes açık yanı yok tavız verme madem kocanı tekrar kazanmaya calışıcaksın bakımlı ol sen kendını çok saldın dıyolar bız senı gordukçe sasırıyorduk oo evlemeden oncekı bakımlı kız nerde dedık yanı aramızda dıyolar.Yaa kızlar ben kendıme bakmak ıstıyordum hep ama eşim her farklı bışeyıme laf soyluyordu hoşlanmıyordu bakımlı olmamdan.Bide kayınvalıde yanında olunca bakamıyorsunkı kendıne aha bak anında geldıgımın 3.gunu lafı soyledı ıste kayınvalıdem.Eşimde soyler hafıf makyaj yapayım surunmussun gene boyalarını der.Yada sacımı boyıyayım suratı asılır.Ne yapıcagımı sasırdım vallahı..Ama suan eşime ıyı davranıyorum hiçbirşeyı suratına vurmuyorum normal sankı ayrılık yaşamamısız gıbı oda ıyı ve ılgılı bana karsı bakalım hayırlısı.Birde ıyı bir iş bulsam maasımı alabılcegım :) ozaman en kısa zamanda su borçları odesek ve çıksak gıtsek su evden..Yarın evlılık yıldonumumuz bakalım neler olucak alyans alıcaktım kendıme paramla eşim aldırmadı belkı alyans gelır :)

Bugun evlilik yıldonumuzmuzdu.Söylemiştimya geçen 2 senede evlilik yıuldonumu kutlayamadık dıye.Bu sene farklı olucagını dusunmustum bıde barışmanın şerefine eşim bir jest yapar sanmıştım..Dun gece bana tel da hayatım işe 6 da gıdıp gece 2 de çıkıcam program gunduz için yapalım dıyınce,öğle yemeğine falan çıkarız dıye dusunmuştum.Neyse ben hayal kurarken öğlen evlerının vergısını yatırmamı rica etti kayınvalıdem çarsıya gıttım eşim tel la arayıp gelırken simit alırmısın çay koyuyoruz dedi.Tamam dedim ama çötüm yanı sonra aradım tekrar eşimi ben gunduz bışeyler yaparız sanmıştım dedım gel bakarız dedı.Yok tamam zaten 2 saat sonra işe gıtceksın boşver dedım.Eve gıttım kayınvalıdem babannesı esim ve kızım bırlıkte sımıt yıyerek kutladık yıldonumumuzu.Eşime hiç surat yapmadım bışey demedım.ışe giderken kusura bakma bugun kötü geçtı hafta gunzu vardıyasına geçtıgımde telafi edriz dedi.Bende bugun bugundu haftaya kutlamanın bır anlamı yok dedım boşver takma dedım.Ama inanın çok uzuldum ve hayal kırıklıgı içindeyım.Ağlayorum bugun hep..3.yılımızdı ve bu yılda kutlayamadım yıldonumumu.Keşke gene simit yeseydık de eşimle su evden uzakta yıldonumu kutlasaydık yani bir yılda evlılık yıldonumumuzu kutluyoruz dıyebılseydım.Halbukı kendımıze ait bır yasantımız olsaydı yanı evde kımse olmasa eşim için evde bıle çok guzel suprızler hazırlayabılseydım ama lanet olsunkı boyle bır ımkanım bıle yok..Bunun hayal kırıklıgını yaşarken yemek hazılamaya başladık kayınvalıdem ıle meger kayınvalıdem abısıne gıtcekmıs akşam kızı geldı aldı gıttıler ben devam ettım yemek hazılrmaya babanne ve kayınbıraderım ıcın.Yemek yedık babanneye tabagı bıtınce babanne ne istersın dıye sordum cevap bıle vermedı aldı tabagını gıttı kendı koydu.Sonra masayı toplarken ve mutfagı toplarken kızım çok agladı ılgı ıstedı bende aman mutfak once toplansın dıye ılgılenemedım o arada esım aradı ben sınırlı açtım tel.Sonra koonusuruz ısım var dedım kapattım.Dayanamadı bır daha aradı sakin ol bişeymı oldu dedı yok tamam dedım kızımız aglıyo ılgıleneyım ben ararım senı dedım tel kapattım.Şimdi aradım yok bışey kızımız ılgı bekledı bende once iş dedım ılgılenmedım dedım.Saçmalama once iş olurmu once cocuk dedı,Yaaa tabı oyle olmadıgını bılıyorsun dedım.Kım ne derse desın ben once çocuk dıyorum dedı aksını ıdda edenede hesabını sorarım dedı artık boyle dedı once cocunla ılgılenceksın dedı.tamam dedım ( ama hep aklımda kuzenıme dedıklerı ozamnada bana ben ne derse o demıstı yapmıstım onun dedıgını ama kuzenıme de farklı şeyler soylemıştı ben derım o kaşımdan gozumden anlamalı dıye)tamam dedım yuzyuze konusuruz bunları dedım oda tamam sakın ol yat dınlen bıraz dedı kapattık tel.Eşim de farklılıklar sezıyorum bana karsı ıyı yonde ama dedımya bugun ıcın hayal kırıklıgı yaşadım.Ama bunu da soylıycem guzel bır dılle bundan sonra her rahatsız oldugum şeylerı guzel bır dılle soylıycem ona.Surat yapmadan bakalım bıde boylesını denıycem..Bırde kayınvalıdemın dunku karıstıgı kıyafetı gosterdım ona nasıl dedım kenardan bıraz açık dedı rahatsız edıyormu senı bu durum dedım eder ama almışsın artık dedıgıyersın problem yok dedı rahatsız edıyorsa gıymem dedım ama askılı bır badı gıymek ıstedıgımde usturuplu olsun dıye bu cepkenı almıştım dedım sesi çıkmadı.Okadar zorkı suan bu evde olmak eşimin yanında oldugum ıcın mutluyum ama o hep yanımda olamıyor ıste o gıdınce başlıyorum takmaya evı evdekılerı.Suan eskısınden dahada cok takıyorum bu evde olanları.

Allah belasını versin nasıl bir adam mış daha doğrusu canavarmış
madem beceremiyorsun neden evlenip çocuk yapıyorsun be adam
sen de canım yol yakınken ayrılmak en iyi si öylegözüküyor
sende be güzelimbakdın adam böyle sorumsuz biri neden korunmadın canım ya
yazık değil mi o yavrucağa
inşallah herşey istediğin gibi olur

nisancım sana klasik olacak ama kayınvalidenin söylediklerini takma umursama:umursamaz:sen onun bi dediğini yapma çık gez makyaj yap istediğin kıyafeti giyin sen onları kaale aldıkça üzülüyosun onlarda mutlu oluyo buna fırsat verme :jeyyar:eşinede hiç taviz verme bunlardan sonra sağlıcakla kalŞenizyerimseniben

Şuan herşey yolunda gidiyor.Ama mutsuzum tabıkı bu evde huzurlu değilim.Eşim bır tanıdıklarının evının kıralık oldugunu soyledı oturdugumuz sokakta eger ben işe girersem orayı rahatlıkla tutarız dedi.Ama ben iş bulamıyorum tabıkı.Eşime de kızıyorum yanı o günlerde bana uygun bır ev bulursak tutarız deseydi ben işten ayrılmazdım.Biliyorsunuz işten boşanıyorum diye ayrıldım.Eve dönmek kesınlıkle yoktu aklımda aslında düşünce ben nekadar kesın konusyordum bırden nasıl bu kararı verdım dıye kendıme hayret edıyorum.Evdekılerle bir sorunum yok suan için ama buyuk gorumcem geldıgı zaman laf sokuyo kızım sana söyluyorum gelınım sen anla mısalı ben hiç oralı olmuyorum.Başka şeylerle uğrasıyorum.Eşim her gun tel da bır sorun yok dımı dıye soruyor evde olmadıgı zamanlarda.Ben iş bulsaydım o evı tutsaydık çok ıyı olcaktı.Ama her işte vardır bir hayır.Buraya bıle tekrar nasıl dondum bılmıyorum okadar kesın konusurken agzım dılım bağlandı ve eşime donuyorum dedım :).Şuan evdeyim sürekli arada anneme gidiyorum yada eşimle kızımla oluyorum onun dısında iş arıyorum umraım yakın zamanda iş bulurum ve o evı tutarız.

amin canım inşallah.. Allah gönlüne göre versin.. bazen herşey umduğumuz gibi gitmiyor. nasip..

sevindim. yuvanız dağılmadı ve eşin senin değerini anlamaya başladı. Allah bozmasın.

rabbim yuvanı bozmasın inş.hep bir arada ve daha mutlu yaşayın gönlünüzden yuvanız için ne diliyorsanız inş.rabbim daha hayırlısını nasip etsin.
sakın görümcenizin tahriklerine cvp vererek istediğini elde etmesine izin vermeyin babanneyide kendi haline bırakın siz saygı duyun görevinizi yapın gerisi ona kalmış ne hali varsa görsün. bundan böyle şiniz kızınız ve siz çok önemlisiniz mutlu ve huzurlu yaşayın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…