Eim ile boanmak zereyiz

tutusmus sahiden. aynen devam. asla alttan alma. avukat da ciddi ciddi konussun. nafaka olayini vs kendisi de dusunuyordur. o zaman daha bir tutusur. versin bakalim maainin yarisini. ben yiyemiyorum al sen ye diye sana. sen de kizinla catir catir yersin. acmasin o daha ev.

ailesi ile seinin aranda kalmis. ama dengeyi tutturmasi lazimdi. ben meselenin 5 milyar borc oldugunu dusunmuyorum. erkeklik damari tuttu. tukurdugunu yalamak istemiyor. iyi istemesin o zaman. kizindan karisindan ayri annesinin dizi dibinde otursun bakalim.

tursusunu kursunlar.

hic yumusama.

allah yardımcın olsun cnm çok iyi düşün derim ve başklarınıda karştırma cnm bu senin evliliğin ailen dişinda.

Son düzenleme:
Babam geldi..Uzun uzun konustum babamla anlattım,avukata bıle danıştıgımı anlattım ona.Eşimin hala daha don dıye ısrar etmesını hatta aılesınden bıle ozurdılemem gerektıgını.Babam hadı don demesını anlıyorumda aılesınden ne ozuru dılycekmıssın dedı.Bak kızım dedı sen evlılığın bıtsın ıstıyormusun dedı hayır baba dedım bukadar kolay olmamalı dıye dusunuyorum dedım.Eve donmeyı dusunuyormusun dedı.Dusundum baba dedım dusundum ama bır tek ıyı bır sebep bulamadım dedım.Kocam benı sevse benı koruycagına guvensem bugun toplar valızımı donerım dedım.Ama guvenmıyorum artık dedım.Obenı o evde koruyamaz baba dedım.Aılesı once gelıyor dedım.Bende kızım ıcın uzuluyorum sımdı kucuk anlamıyor ama ergenlık çağına geldıgınde zor olcak herşey babasız olucak dedım nekadar ıyı yetıştırmeye çalışsamda ergenlık donemınde psıkolojısı bozuk olucak dedım.Oraya gıtsem orda da ezık bır cocuk yetışecek dedım.Ben ne yapıcagımı bılmıyorum baba dedım.Tamam dedı sen kocan guvence verse donermısın dedı bak dedı yanlış anlama ben sadece evlılığını kurtarmaya calışıyorum kocanı ne kadar cok sevdıgını bıldıgım ıcın dedı yoksa basıın ustunde yerın var dedı ölene kadar çalışır ıkınızede ıyı bakarım dedı.Ben dedı yarın çagıracam buraya eve dedı sen ısteyken annnende yanımızda olcak dedı bır anne olarak onunda söylıyceklerı vardır dedı.Ne dıyceksın dedım.Önce onu dınlıycem dedı.Sonra dıycem dedı kızım eve donmem demıyo ama guvenemıyor dıycem dedı oğlum sen bana söz verıyormusun kızıma sahip çıkıcagına onu koruycagına uzmıycegıne dıycem dedı.Evet derse dedı bugune kadar nıye aılenden bır tek kısı burayı aramadı dıycem dedı arasalardı hersey daha ıyı olmazmıydı bu boyutlara gelırmıydı demekkı aılen bu kızı ıstemıyor oğlum bak ıyı dusun dıycem dedı.Ben aratmadım falan derse dedı.Tamam oğlum gıt aılenle konus nasıl ıstemeye bır ordu ınsan geldınız annen ve kucuk dayın gelsın onlardanda söz alacam dayın ve annen söz verecek bana bır daha boyle bır şey yasanmıycagıa dair dıycem dedı.Ve ancak aılen gelırse kızımı alır gıdersınız sana vermıyorum dıycem dedı.Tek senın sozune guvenmıyorum dıycekmıs.Ve egerkı ben kızımın sıkıntı oldugunu bır anlıyayım kı babayım ben herşeyı hıssederım kızım bakışından anlıyorum hele bır hıssedeyım hele bır bana kızım off desın ozaman kızım gelmesını beklemem ben kendım gelır kızımın ve torunumun kolundan tutar ceker alırım kızımı ve beklemem de sen gel ozur dıle dıye hemen o gun avukata verırız vekalet dıycekmış..Benım elıe sılah aldırma deycekmış.(Babam eskı kabadayılardandır da cıddıyım yanı şaka değil kayınpederım babamı çok ıyı tanırmış izmitte kabadayalık ta ısım yapmışlar evlendıkten sonra duzene sokmuş hayatını)Peki dedım babama yaa sana söz veremem derse yapamam derse ozaman oğlum yapıcak bırşey yok ben kızımı eller uzsun dıye yetıştırıp bugunlere getırmedım bır tane kızım var onada canımı feda ederım.Ölene kadar çalışır kızımı rahat ettırrım kızken ben onu çok sıktım tanınmış bır aıle oldugumuz ıcın çok sıkıntı cektı benım kızım ama sımdı onun ıcın herşeyı goze alırım kızıma asla sıkıntı cektırmem dıycekmış..Tamam baba dedım ben ayrılsamda o ve donsemde benım ıcın herşey aynı olucak artık sana bırakım dedım sen tamam söz aldım kımse sana laf soylıyemz dersen gıdıcem,tamam kızım bu iş bıtmış dersende p.tesı vekalet verıcem avukata dedım arkanda durucam baba dedım.Bakalım bugun neler olucak,arayınca gelecekmı eşim oda var,gelmezse zaten hıç artık çabalamayada beklemeyede gerek yok p.tesı verırım avukata...Detayları yazarım.Bugun son iş gunum aslında ama hala yerıme bır sekreter almadılar 1 hafta daha ıdare et dedıler babamın bugunku konusmasına bağlı yaaa ayrılıcam gelmıycem buraya yada 1 hafta daha ıdare edıp patronla konusup ayrılmıycagımı şten soylıycem.Hakkımda hayırlısı.Peki size soruyorum o eve dondum dıyelım mutsuzum esımın aılesıne eskısı gıbı yakın olamam esıme eskısı gıbı yakın olamam yakın olmak ıcın caba sarfetmelımıyım yoksa bırakayım onlarmı çaba sarfetsın bana yazın lutfen.

ya canım bikere vazo kırıldı
parcalar buz taneleri olmasada bölündü
tekrar bitiştirsende en iyi şekilde yapıştırsanda
içine su doldursan elbet yine biyerlerden sızar
demek istediğim herşey belki bi süre yolunda gider
ama yine döner dolaşır alışılır unutulur yapılanlar
herşey eskiye döner ve sen yine yıpranırsın...
hakkına hayırlısı çok iyi karar vermelisin bu senin hayatın...
gitme gururunu dinle diyenlere aldırma
senin yüreğin ne diyorsa ne arzuluorsa onu yap
birde onsuz hayatın empatisini kur bakalım nasıl devam eder
onsuz mutlu olurmusun yoksa .....

karar senin...

cok tecrubeli degilim ama bence yanlış yapıyorsun..bir işi direterek yaptıramazsın ki..bence evine dönmelisin araya sogukluk girmeden daha fazla..sonra alttan alttan işini halledersin..sadece sabır etmelisin..güzellikle söylersen herşey güzel olur

ben olsam ne olursa olsun o eve geri dönmem kötü olsun 1 göz oda tutsun orda yaşayayım
inat değil bu sadece ilerde doğabilecek sorunlara karşı en başından bir önlem yarın öbürgün o evdekilerle yine huzursuzluk çıkacak çünkü bir kere arada laflar döndü gittin geldin herşey daha kötü olur ama ben güçlüyüm kızım için yuvam için savaşırım diyorsan sen bilirisn

ayrıca yuvayı ayakta tutumak için neden hep kadınlar fedakarlık yapmak zorunda anlamış değilim herşeye kadın katlansın erkekte ben evliyim yuvam var diye kasılarak gezinsin orta yerde

okurken ağladım canım
cidden içim yandı ne bileyim
çok üzüldüm
eşini sevdiğin öyle belli ki
sana "yapamasa bile" seni korurum gel dese
gideceksin
o da seni seviyor belli
babanın dedikleri çok mantıklı
çaba sarfetmeli miyim diye sormuşsun
valla ne bileyim
herşeyin daha kötü olmasındansa çaba sarfetmek daha iyi

canim ya babanin soyledikleri cok mantikli. hem onlar annesi ve dayisi kuyruklarini kistirip gelecekler, senin basin dusmeyecek yere. hem de esinin dusmeyecek, karisinin terketmesiyle hanim koylu oldu ailesini hice saydi, karisina ev acti diye. yani aslinda alakasi yok ama gurur yapmis bir kere. onu da bu sekilde gonlu olacak.

ammaaaaaaaaaaa..

bakalim annesini gelmeye ikna edebilecek mi? bakalim soz verecek mi? canim ya yaz bize. merakta birakma bizi.

bir de bu asamadan sonra ayni ev nasil olur bilemiyorum. baban keske onun sozunu de alsaydi, durumunuz duzelir duzelmez ayri eve cikma konusunu halletseydi.

ama esinin bayagi bir gozu korkar cunku cidden baban cok guzel dusunmus.

nısan uzun zamandır takıp edıyorum yazdıklarını. eger o eve donersen senı zor gunler beklıyor. yerınde olsam ne yapardım dıye dusundugumde ben donmezdım. tabı kararı sen vereceksın. umarım hersey gonlunce olur. Allah yardımcın olsun.

Baban ne kadar mantıklı konuşmuş,onun ailesinin de hiç çaba harcamaması çok enteresan,inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,dilerim eşine dönmeye karar verirsen,bu günleri unutturacak güzellikte günler geçirirsiniz,çünkü çok zor ,bu kadar olaydan sonra unutmak ve tekrar mutlu olmak..

canım selam...
yazdıklarını sonuna kadar okudum hikaye gibi...
çok güçlüsün ve çok akıllısın.
ama anlayamadıgım bunca gün direttin dönmem diye şimdi baban konusacak ve seni koruyacagına söz verirse döneceksin öyle mi?benmi yanlış anladım yoksa...
sevgi hani?seni sevmiyorum diye haykıran bir adam var karşında..biliyorum çok zor bir durum ama,
oraya dönmeden önce iyi düşün...tabii bilemiyorum eşin belki de seni kızdırmak için dedi ama ne olursa olsun dememliymiş...
seni zoraki sevip zorakii kollayacaksa ne anlamı kalacak ki dönmenin...
bence eşinle sende son bir kere konuşmalısın...inşallah herşey tatlıya baglanır...
burada yazan herkese bende dahil yorum yapmak kolay ama yaşadıklarını sen biliyorsun.
sorun sadece cinsel hayat ve senin sinirliligin ise bunlar aşılmayacak şeyler degil...
hakkında hayırlısı olsun.inşallah eşinin dedigin o talihsiz kelimeler seni kızdırmak için olan bir yalandan ibarettir.
yuva bozmak belki kolay ama sonrası seni daha çok üzecekse hiç kalkışma.
devamını bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Son düzenleme:
Merhaba herkese işten ayrıldıgım ıcın çok sık gıremıyorum nete suan komsudayım.Eve donuyorum babamla esımın konusmaları ve sonra ıkı kere de bız konustuk ve karar verdık babama ve bana soz verdı.Hemen ayrılamıycaz başka eve ama çaba sarfedıcegımızı soyledı.Babamla mantıklı konusmuş benımlede sakın ve mantıklı konustu tatıle cıkmayı onerdı bu bıze balayı gıbı olur dedı.Sımdılık annemın yalovaya gıdısını fırsat bılıp o anneme kalmaya gelıcek 1 hafta başbaşa sonrada en kısa zamanda tatıl ayarlıycak.Sevmek konusuna gelınce benım gerı donmıycegımı dusunurek canımı yakmak ıcın soylemış.Çok mantıklı bır cevap değil belkı ama ınanmış gorundum ve dedımkı sunu unutnma sadece eve donuyorum kımseye yaranmaya çalışamam senı kazanmayada calışmıycam sen benı kazanmaya çalış dedım..haftaya donucem eve bakalım hayırlısı artık hakkımda bende babamda esıme bır daha boyle bır olay olursa bu işin donusu olmıycagını soyledık.İlk zamalar cok zor olucak ama hakkımda hayırlısı artık.

hakkında hayırlısı olsun canım
Allah yardımcınn olsun
bence o evde kimseye ağız dalaşına girme
aynı olayların bir kez daha yaşanmasına izin verme
eşinle iyi ol yeter zaten

canim iyi guzel de hani seni kayinvaliden almaya gelecekti? bence kayinvaliden kendi ayaginla geldigi icin laf sokacak. neyse sen de cevabini verirsin. ben sizle muhatap degilim benden gelinlik beklemeyin bundan sonra. bitti der gecersin.

sevindim canım...hakkında hayırlısı..ayrıca iyi demişsin eşine..o seni kazanmaya çalışsın..
bundan sonra kimseye eyvallah etme tatlım...

merhabalar.Eve dondum mutlumuyum hayır değilim bu evde nasıl mutlu olabılırımkı;pazar akşamı eşim aldı beni geldik ilk gergin ve soğuktu ortam evde sadece kayınvalıdem ve eşimin babannesi vardı.Ellerini öptüm zoraki konuşmalar okadar hadi ıyı geceler dedık ve indik yatak odamıza.Babannesi hiç konuşmadı benımle ve hala daha konusmuyor nasılsın dedım cevap bıle vermedı.Dun gecede yemekten sonra karpuz gotorup verdım yemekte yemedın dedım cevap bıle vermedı bende bırdaha hıç laf atmadım atmamda artık canı ısterse hiç umrumda da değil arkamdan atıp tutuyordur.Zaten bu evın huzurunu kaçıran %70 babannesı ve ablası.ıkısıde bırbırıne benzıyor zaten huy olarak.bugun 2. gun burda kayınvalıdem yavaş yavaş soguklugu gıdıyor.Dun akşam teyzelerıne gıttıler ablası ıle bızı hıç davet bıle etmedıler gelırmısınız dıye ablası ıstememıstır benı.Ablası ıle kucuk gorumcem daha hıç gelmedı ablası kızını bıle yollamıyor ben burdayım dıye herhalde hıç de umrumda bıle değil..Kayınvalıdem bızım yatak odasını temızlemıs ben gelcem dıye halısını falan yıkamış hosuma gıttı bu durum yapmaya bılırdı gelsın kendısı ugraşsın dıyebılırdı.Ama çok huzursuzum kendımı sankı bır kaçgunluk buraya gelmış gıı hıssedıyorum sankı 1 hafta sonra doncekmısım gıbı.Eşim gergın ortamı neşelendırmeye calışıyor.Kızım ıse çok huzursuz alışamadı daha huysuzluk yapıyor ağlayarak ıstıyor herşeyı babasının peşinde sureklı.Benım huzursuzlugumda yansıyor tabı ona.Kucuk gorumcem o bıraz daha ılımlı ve anlayıslıdır onunla fırsat bulup konusmak ıstıyorum yanı kendımı anlatmak ıstıyorum esım emınımkı bu yasadıklarımızdan hıç bışey anlatmamıştır kımseye ve suan benım evı terk etme sebebımı bılmıyorlardır.Sadece kucuk gorumceme anlatmak ıstıyorum anlatıp konuyu kapatmak.Ama doğum hazırlıgında bır ara fırsat bulup konusmak lazım.Kendı aılem ıse akılları hep bende annem sabah akşam babamda hergun arıyor..Kendıme çok kızıyorum bu kadar dırettım ve ne olduda gerı dondum dıye,ama sadece bır sanş daha dedım evlılık bu sevgılı gıbı dusunmemem gerektıgını anladım evlılık bu ve bır sanş daha dedım ve esıme de soyledım.Esımle babam tekrar konusmak ıstedıgını soyledı eşim bıraz sıkılganlık yapınca ben tamam dedım konusturmıycam ama sunu bıl babam sana soylememı ıstedı bır dahakı olayda kızımın gelmesını beklemem ben çekıp alırım kızımı ve torunumu dedı dedım.Eşim hıç beklemıyordu boyle bır laf sok oldu sustu cevap vermedı..Babam annen ve dayın bu eve gelmeden benı gondermıycektı dedım ama gene babamı ezıp gecıyorum dedım boyle bır şey ıstememsını saglıycam ama dedım bır daha şans yok bu evlılıge bunu sakın unutma dedım ozaman bırak annenle dayını mezardan baban gelse kurtaramaz bu evlılıgı dedım.Senın için hiçbişey yapmadıgımı soyluyordunya dedım hanı ben sınırlenınce benı alttan alıyordun ve ben bunun karsılıgında bırşey vermemeişim ya saba dedım.Senın için 3.kez bu eve gelıyorum dedım sakın bır dahada benım için bır şey yapmadın deme dedım.Çunku sen bır koca olarak baba olarak bızım ıcın ne yaptın dedım.Eşim iyi davranıyor aramız ıyı yarın evlılık yıldonumumuz..İşte boyle arkadaslar.Hakkımızda hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın benden.

hiç kimseyi takma canım,,orası seninde evin allah allah şunlara bak ya madem senden rahatsız oluyolar ii bir aile olsunlarda bankadaki paralarına kıyıp evinizi ayırsınlar,,ben üç senedir bu lafları çekiyorum,,yerim anasını ablasını umrunda olan sadce kocan ve kızın olsun diğerlerinede kulak tıka gitsin..zaten bu ablalar yokmu her bok onların başından çıkıyo her olaya mualefetler...dua etsinlerde sen o eve döndün allahın gıcıkları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…