Eim ile boanmak zereyiz

bu arada arkadaşlarının söyledikleri bana da mantıklı geldi, yani herkese karşı bakın suç bende değil onda imajı yaratacak herhalde, öyle olunca madalyamı takcaklar ona onuda anlamadım

yazık bir erkek nasıl bunları anlatabilir bir başkasına..gerçek ya da değil erkek dediğin önce alır karısını karşısına konuşur sorun bu bu ..hayret bişe ya bence bir dk daha düşünme boşa gitsin ayrıca da nafaka ve tazminat iste ailesiyle yaşamaya mecbur etti de erkeklik görevlerini yerine getirmedi de de bunları da bi de onun yüzünü gör bakalım mahkemede ..

yok zaten artık salaklık etmıycem kesınlıkle nafaka ve tazmınat alıcam ama once avukatla konusmam lazım esımle konusmadan once bılgı alıp gıtmelıyım yanına.Hatta avukat masraflarını bıle ona odetmem lazım..Donuna kadar alıcam onun benım gururumla oynamak neymiş gorcek o.Ama dedımya avukatla konusmam lazım davayı ben acrsam hak ıdda edebılırmıyım bırda parası yok genede tazmınat davası açsam alırmıyım tazmınat.Bunları ogrenmem lazım.

okurken çok sinirlendim canım gerçekten ne kadar saçma sapan şeyler öyle ağzımız dilimiz yokmu konuşmak çokmu zor klava:allah allah adamın kafada var galiba biraz.allah yardımcın olsun güzelim.işallah herşey istediğin gibi olur.işallah bundan sonra mutlu olursun.karşına çok iyiler çıkar bak çok içten yazdım:Saruboceq::Saruboceq::teselli:

Amin..Mümkünse erkek sinek bile uzak dursun benden..Sadece kızımla artık huzurlu yaşamak istiyorum huzur istiyorum artık ben tamamen kendimi kızıma vericem o çok iyi yetişmeli okumalı..İşim Cumartesi gunu son.Biraz tatıl yapıcam ve benım için daha ıyı olucak bır iş bakıcam.Maasımı alamıyordum burdan.Çalışmadan olmaz kızım var babama bışey olsa (Allah korusun babamın emeklı maası yetmez)Haber bekledıgım bir iş var inşallah olur orası şartları cok ıyı.Ama hala arkadasım fırsat bulup konusamamış patronuyla.Hakkımda hayırlısı.Ben eşimin ne yapmaya çalıştıgını bılıyorum artık dusundukçe bundan emınım.Evde bana farklı kuzenıme sacma sapan farklı sebepler acıklayan bırı hala daha aılesını koruma altına alıyor bılıyor kuzenımden laf bana gelıcek bende kızıcam ona tepkı verıcem ama ıkı gundur kızını almak ıcın arıyor tepkı vermıyorum bıle afallıyor.Nasılsın dıyor ıyıyım dıyorum ben ona sormuyorum bıle sağol bende ıyıyım dıyor.Merak etmıyorumkı nasıl cehenneme kadar yolu var son konuşmamda soylıycem kızımın senın gıbı bır babaya ıhtıyacı yok kızımı gordugun zamanlarda onu yonlendırmeye calışma karısma onun anasıda babasıda benım artık ve ben kızımı nasıl yetıstırırsem yetıstırrım mudahale etme sadece kızınla özlem gıder dıycem.Ve artık her canın ıstedıgınde kızını gormezsın mahkemeının belırledıgı gunlerde ancak dıycem.Ve inşallah hayatıma oyle bır duzene sokucam o kadar guclu olupta atlatıcamkı bunları o bıle sasırıcak.Boşanmayı beklemıycem bıle tatılden doner donmez yenı kıyafetler alıcam kuafore gıdıcem.İnsanlar desınler kocayı boşadı bak nasıl değişti meger dunden razıymış boşanmayı bıle beklememış desınler umrumda değil artık sadece ve sadece kızımı ve kendımı dusunucem.Ve çantamda alyanslar duruyorya içimi gıcıklıyor bır dıyorum hemen gıt bozdur bır dıyorum bekle nıye beklemem gerektıgını bılmıyorum yuzune fırlat dedıler ama artık esımle alakalı 3 kurusun hesabını yapıcam alyansım sordum 200 tl ye alıyorlar nıye fırlatayım suratına bozdurur çatır çatır da yerım o parayı.Bundan sonra çok daha guclu olucam arkadaslar.

umarım herşey gönlünce olur.. yazık ki böyle bir adamla bir evlilik geçirmişsin birbirinizi hiç anlamamışsınız ne alaka yapma dediğm şeyi yapmalı yap dediğm şeyi yapmamalı problemli bir insan sanırım yada ailesinden böyle gördü... hem seni neden değiştirmek istesin haddinemi düşmüş can çıkar huy çıkmaz demişler sinirli olmak senin yaradılış özelliğnse kim değiştirebilir bunu hem bundan rahatsızlık duyuyordu sizinle evlenmeseydi sizi olduğunuz gibi kabul etseydi offff çok sinirlendim bu adama.......

canim esinin bahaneleri o kadar komik ki. hani incir cekirdegini doldurmayacak cinsten derler ya. aynen oyle. birak ya. akillanacak esin de zaman lazim. inada donusmus.

Ama alyansini bozdurma canim. ne olur ne olmaz. gun gelir cok uzulursun, simdi cok sinirlisin, pisman olmamak icin birak dursun o bir kosede. 200 milyon oyle catir catir yenecek bir para da degil zaten.

canim ciddi oldugunu gostermek icin avukatla konus. ne yapilabilri ogren. danisma ucreti almiyorlar. esini sevdigini ayri ev acmasi gerektigini, onerilerde bulundugunu vs herseyi anlat. esinin senle bosanmak icin ortaya hicbir sebep suremez. bu sebepleri ileri surerse de hakim bir tarafiyla guler.

esinle bir daha bu bosanma meslesi acilirsa de ki, sen 5 milyari bahane ediyorsun, nafakamizi ve tazminati nasil odemeyi dusunuyorsun? borcumuzu kapatmak icin 5 milyari vermeyen annen, bosanmamiz icin bu parayi seve seve verir de.

canim bu isin bitecegini dusunmuyorum ben. ama gercekten sunu gormus olmasi lazimdi, senin neden baban ariyor kuzenin konusuyor da onlardan bir Allah'in kulu bile hatrini sormuyor. kizim ne oldu biz sana ne yaptik da evden ayrildin demiyor? demek ki suclular aramaya yuzleri yok cunku yaptiklarini soyleyecegim bir bir, ondan cekiniyorlar dersin.

ama en iyisi tepkisiz kalmak. cildirtir karsi tarafi. hic tartisma, kizin seni ozledi de soyle yapiyor da boyle oluyor da diye acitasyona girme. ve yeniden evlenecegim omrumun sonuna kadar bekar kalacak degilim de ve nail kiziyorsa o sekilde giyin. suslen puslen. seni cidden kaybettigini dusunsun.

canim bence bu evlilik bitmez insallah o dedigin is olur ve maasin yukselir. madem annenlerdesin biriktir o parayi. asgari ucret alsan da ne olacak ki, harcama hepsini at kenara. yarisini biriktirsen yarisini da halledersiniz. bakalim ne diyecek.

veya blof yap. ben para biriktiriyorum. bakalim borcu kapatinca bahanen kalacak mi de.

cok uzuluyorum bu kayinvalideler yuzunden biten evliliklere. yattiklari yer dar gelsin insallah diyorum. mahsere kadar kabir azabi ceksinler insallah.

bırak davayı o açsın canım
davayı sen açarsan hak talep edemezsin tazminatda alamazsın:sinifsinif:

o kadar dengesizki..Dün kızımı bırakırken dedımkı ona perşembe gunu gel konusalım artık nokta koyalım buna belırsızlıkler kalamsın çözüme ulaştıralım ben daha fazla uzasın ıstemıyorum dedım..Afalladı..Hemen kuzenımı aramış ve sen ona ne anlattın bana boyle boyle dedı demiş.Kuzenımde senın anlattıklarını anlattım çok uzuldu demış sok oldu sasırdı demış.Konusalım dedıyse lutfen sakin olsun sakin konusun demış.Oda ben sakin konusurum ama o sinirli konusunca sinirleniyorum demış.Kuzenımde hayır oda sakin konusucak buna eminim demiş..Ben akşam bunu aradım sırf kafasında kurmasın kendını doldurupta yanıma gelmesın dıye dedımkı bak cok sakin olucaz konusucaz ve çözüm yoksa nokta konucak dedım.Bu gene çok sınırlendı sen benımle sakin konusamazsın dedi.Evet dedim ıkı gun oncesıne kadar senınle konussaydım sakin olmazdım ama sakin olucam dedım.İki gün öncesıne kadar ne oldukı dedı.Senden duymam gereken seylerı kuzenımden ögrendım ben dedım.Bende senın pişmanlıklarını kuzenınden ögrendım dedi GENE ŞOK OLDUM pişmanlıklarım ne bılmıyorum dedım kuzenım bana boyle bışey anlatmadı dedım bak tel da konusmayalım dedım persembe konusuruz dedım ama sakin olalaım dedim sen beni çıldırtıyorsun sinirlendiriyorsun dedi.Perşembe günü yaaa çözüm bulmuş ol yada bitirmiş ol dedi suratıma tel kapattı..Siz ne anladınız bundan ben pek bişey anlamadım.Yani onun istegi sadece benim eve donmem bunu anladım.Kuzenımede demış zaten ben ayrı ev acamam demiş kuzenımde mutlu olmadıgı bır evede donmek ıstemıyor demış.Bırakın mutlu olmadıgım bır evı kocamında ben ısevmedıgı bır yer orası hem aıleden mutsuzum bırde kocam benı sevmıyor o eve ben daha nasıl katlanırımkii.Hem donerse cok sıkıntılı gunler onu bekler dıyen o hem donememi beklıyen o gene.Ben avukatla gorustum o bıle dedı yaa hayatında başka bırı var yada artık o bu evlılıgı gozden cıkartmış yapılcak bırşey yok ben sana hep bırak davayı o acsın dıyordum ama demıycem artık dedı..Sadece sız perşembe konusun bırde randevuleşelım bırde benım yanımda konusun dedı bunu arkadasın olarak yapıcam dedı ben orda gozlemlıycem dedı baktım sen bıraz daha zorlasan bu yola gelcek ozaman boşamam sızı dedı,ama baktım herşeyı goze almış o an boşanma işlemlerını konusurum dedı..Bu avukat arkadasım daha once hakimlik yapıyordu tayini doğuya cıkınca ıstemedı doğua gıtmek avukatlıga dondu.Bakalım perşembe gunu ne olcak.Kuzenımde bana kızıyor hıç akıllı davranmıyorsun dıyor akıllı davran dıyor yaaa bunun aklımı kalmış dedım sen anlıyamıyormusun benım ıcımde yasadıklarımı dedım benı sevmedıgını bana ve sana haykıran bır ınsandan bahsedıyoruz dedım.Psıkolojısı bozukmuş oyuzden oylemış ben akıllı davransam onu yola getırırmısım kendıme çekermısım.Neyin savasını verıcem ben anlıyamadım çocugunu bıle gormemeyı goze aldıgını soylıyen o,benı kardes gıbı gordugunu soylıyen evde kardes gıbı oldugunu soylıyen o,benden soğudugunu soylıyen yıne o,ben daha neyın adımını atıcam ona..Dun akşam gıttım alyansalrımı sattım ustume basıma kıyafet aldım harcadım bıtırdım parayı.Buna da kızdı kuzenım çok çabuk ani hareketler yapıyorsun dıye alyansını nıye satıyorsun dıye evet ani kararlar verıyorum ama ben bu işin duzelcegıne ıhtımal bıle vermıyorum onun amacı benı o eve dondurmek BEN O EVE DONMIYCEM............Ben artık beklemek ıstemıyorum yoruldum belırsızlık olsun ıstemıyorum bıtsın artık ayrı bır ev acmıycaksa..

3. kişiyi keşke aranıza sokmasaydın. Kendi işini kendin hallet başkasının akıl vermesi çok kolay oluyor o duyguları sen yaşıyorsun kuzeninin seni anlamasını bekleme.. eşin içinde bitirmiş zaten ayrı ev açsada sen o evde mutlu olabilecekmisin artık ? bazı şeyler sekteye uğramış bence. senin kendine düzgün bir yol çizmen lazım bence.. ayrıca alyansı satman bence yanlış bir davranış özellikle kıyafet alman o parayla, birazda intikam alırmış gibi yapmışsın ama ilerde daha çok lazım olabilirdi tabi yinede sana klamış..

Eşin zaten kendisi kısaca ; ayrı ev açamıcağını,o evede gelmen huzursuzluk olacağını,seni sevmediğini,zaten kardeş gibi gördüğünü,kızını da gözden çıkardığını söylemiş.Neden hala kafanı bulandırıyosun anlamıyorum.Bu şekilde kendini daha da yıprattığının farkındamısın..
Adam hiçbir şekilde çözüm yolu zaten bulmuyor bulmakta istemiyor.Herşeyi sana bırakmış ne yapacaksan sen yap diyor ya para bul evi geçindir borcu öde yada ayrııl kısaca sana dediği bu :umursamaz:

bu adam senin eve gelmeni istemiyorki nerden çıkardın herşeyi bitirmiş seni sevmediğinide söylemiş kuzeninede seni kardeşi gibi gördüğünü söylemiş neyi umut ediyorsun anlamadım..

sımdı kuzenımle konustum,dun gece benımle konustukan sonra kuzenımı aramış
Anlatmıs konustujlarımızı ağlamaklı ımış sesı..Kuzenımde sen çözum bulcaksın sunu kafana koy o oeve gerı donmıycek demış.Kuzenım dıyorkı cok sakin ol o tutuşmuş dıyor senı kaybetmek uzere oldugunun farkına varmış dıyor.Meger beyfendı sanıyormuskı ben onun ayagıma gelıp ozurdıleyı hadı hayatım gıdelım annemın evıne demesını beklıyormusum bunu yapmıycam demış.Kuzenımde boyle bırşey beklemedıgımı tek bekledıgım seyın ayrı ev oldugunu ve artık onada ınancımın kalamdıgını gozumu kararttıgımı soylemış bak demış o goze aldı herseyı ılgılı yerlerlede (avukatla) goruşmuş bılgı toplamış demış.Bizimki iyicene tutuşmuş yapma yaaa demıiş...Ben size dedım o benım blöf yaptıgımı sanıyordu benim nekadar kararlı oldugumu daha yanı anlamaya başladı.Ama bana başka kuzenıme başka konusuyor bana tel bagıran ınsan kuzenımı aglayarak arıyor zaten demış cok sakindi cok sasırdım sakın olmasına demış.Kuzenımde o cabuk atlatıyor herşeyı goze aldı bunu bıl ve oyle gıt çözüm bulup gıt yanına demiş.

bir evliliğin bu kadar saçma bir nedenden bitmesi çok acı...
adam evini yuvasını toparlamak için hiçbirşey yapmıyor.
yazıklar olsun ortada bir de dünya güzeli kızı var.
altı üstü bir ev tutacaksın be adam,ne sorumsuz ne vicdansız erkekler var... tıpkı benim kocam gibi
Allah yardımcın olsun canım

dun buluştuk konustuk.Konuşmadan daha çok o bagırdı ben sakince dınledım..Evet dınledım çunku aynı şeylerı defalarca konusmaya gerek olmadıgını dusundugumden dınledım gereklı yerlerde mudahele ettım sadece Sonuç itibari ile hala yanıma gelırken hala daha benım o eve donucegımı dusunerek gelmış hatta aılesınden ben ozurdıylıycekmısım ve kocamı kazanmak ıcın ben çaba sarfetcekmısım" benım senın ıcın bunca yaptıklarıma ragmen bunları yapmak zorundasın "dıyo bende tek ve son kelımem ben kımseden ozurdılemem o evede donmıycem bunu artık kafana yerleştır.Hee senınle olan problemlere gelınce kendı hayatımızı yasarken (ayrı ev) bunları çözebileceğimize inanıyorum ama mutlu olmadıgım bır evde artı ozel hayat denılen bırşeyın olmadıgı bır yerde ve sevmedıgım ınsanlarla bırlıkteyken ben senınle aramı duzeltemem dedım son cumlem bu olduuu ama o hala aynı şeylere devam etti..Beni sevmedıgını benden soğudugunu soylıyen adam aglayarak benım yastıgıma sarılıp uyudugunu soyledı..Aslında orda dıycektımkı ben yanındaykende bana sarılıp uyumazdın bılgısayarına sarılıp uyurdun dıycektım ama boşverdım çunku çok yoruldum artık.Sen benı sorunlarla yanlız bıraktın dedı ben yalnızım dedı bende sende benı evdekılerle kavga ederken yanımdamıydın arkamdamıydın sen benı yanlız bırakmadınmı dedım..Neyse konusmanın sonunda avukat tutugumu soyledım oda tamam dedı bende tutayım avukat dedı tamam dedım avukatım senınle konusmak ıstıyor dedım tamam dedı..Böyle arkadaslar.Arkadan hemen kuzenımı aramış kuzenımde ben sna dedım demiş sen hala onun eve doncegını dusenerek nasıl gıdersın anlıyamıyorum demış.Böyle işte kuzenım bana hala uzat avukat suresını dıyor.Bende uzatıcak bır şey kalamdı dıyorum kalmadı yoruldum mucadele etmekten mucadele adıp etmıyormuş gıbı gorunmekten.Bana sabıt fıkırlısın taktın bır eve donememyı dıyen kocam kendı hıç sabıt fıkırlı değil ılla ev don dıyerek.Avukatta dıyokı ayda 400-500 nafaka vercek sana onunla kıralık dairede tutardı aslında :)....Ben ıyıyım garıp ama ıyıyım kendımı hazırlamıştım zaten duzelmıycegıne ama tabıkı bır boşluk var ıcımde boşboşum etrafa pek bışey bellı etmemeye calışıyorum herkesın hala daha bır umıdı var cunku benım yok çok uzuluyorum içim acıyor hala onu çok sevıyorum o aglarken gıdıp ona sarılmamak ıcın zor tuttum kendımı ama yapılcak bırşey yoooooook.Kızım var onun anasıda babasıda benım.Dun erkenden yattım uyudum yanlız kalmak ıstedım çok yoruldum çunku.Ve boyle işte..Aılesıne hala daha bırşey anlatmadıgını soyluyor annesıne bır tek.Nasıl bır aıle ıse ıste okadar agır kanlılarkı ne oluyo 2 aydır yok karın bışeyler var dıyen olamamış.Tabı o bunun bıldıgı ben pekala bılıyorum 7 sulalesının bunu duydugunu ama esım bılmıyor aılesıne okadar guvenıyorkı hala kımse bışey bılmıyor zannedıyor..Eşime uzuluyorum çunku benım aılem yanımda bana destek o ise yapayanlız hıçkımsenın umrunda değil onun su durumu bu yuzden çok uzuluyorum keske kabul etseydıde yanımda olsaydı...Ama malesef hala aılesını koruyor.Bır gun tokat gıbı çarpıcak herşey yuzune ama inşallah ozaman çok daha kotu duruma dusmez.

senin için ne yaptı bu adam 'benim senin için bunca yaptıklarıma rağmen bunları yapmak zorundasın' o eve dönmek zorundasın ailemden özür dilemek zorundasın beni kazanmak zorundasın diyo..

yanı demiştimya ben çok sinirlenen hemen herşeye tepki veren ve surat yapan bırıydım dıye..O da bunların karsılıgında alttan alırdı ben hatalı olsamda gelır benden ozurdılerdı tatlıya bağlardı.Sadece ve sadece buuuuuuuu.Bunların karsılıgını ıstıyor..Halbukı ben bunların karsılıgını çok verdım ona,O eve gıttım, bu zamana kadar olan kavgalara maruz kaldım sustum oturdum annemın evıne gıtmedım,parasızlıgımızı cektım kı bılerek evlendım zaten.3.yılımız bır kere bıle evlılık yıldonmu kutlamadık sustum oturdum ne arkadas gezmesı ne tatıl istedım ondan ne para ıstedım.Obilgisayarının basında benle alakası olmadan yasadı hep o evde o benı yanlız bıraktı asıl ben tek başıma mucadele ettım..Ben o uzulmesın dıye kalktım gıdelım annenlerın yanına dedım.Bundan buyuk daha ne olabılırkı o beım için bu kadar buyuk ne yapmış al ayrı bır ev bıle acamıyor işte..Ve 13 gun sonra ıkıncı evlılık yıldonumumuz..Doğumgunlerımızı bıle aılesı ıle kutladık.Başbasa olmak yerıne..Daha ılk yıl evlıgız ben plan yaptım esım doğugunu evde kocama guzel bır romantık yemek hazırlarım romantık bır gece olur dıye.Pat annesı bız gelıyoruz bu akşam dıye tel...Ilk yılımız yaaa dusunun bı yaaa bırakın başbaşa olalım yarın sız gelın kutlayalım..Yınede surat yapmadım planımı değiştirdim aılemıde cagırdım onlara gore hazırlık yaptım.Sonra benım doğumgunum esımden beklentılerım var esım arıyor annemler gelcek annenlerede soyle hep beraber olcaz..Ağlaya Ağlaya kendı doğumgunum ıcın pasta yaptım ılk defa kendıme dogumgunum ıcın pasta yaptım :) biz hiç kendı hayatımızı yasamıyadıkkı sorun tek bende değildiki ama tamam ufacık şeylere sinirlenipi surat yapan ben buyuk bır şey oldugundada anlayıs gosterıp surat yapmadan alttan alan yıne bendım.Ilk evlılık yıldonumumuzu unuttu ben surat yapmadım hıç yuzune vurmadım ben unutsaydım ne olurdu acaba emınım oda suratıma vurmazdı ama bak bugun gelıp çattıgındada ben senın ıcın bunları bunları yaptın derdı şimdi dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…