Eim niye byle davranyor?:(

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
arkadaslar sizin esleiniz de böylemi, yoksa benimkimi böyle bir cins???
kendi is yerimiz var babam esimide yanina aldi calissin issiz olmasin kendi yerinde calissin diye, hem evimizede cok yakin 5 dakka yürüme yolu.
herseyi hazir geldi türkiyeden almanyaya 7 ay oldu calisali ve halindaha isi sevmiyor birsey yapmak istemiyor, benim babam kanser hastasi geliyor hasta hasta calisiyor, benim esim yüzünü asiyor burun kirin ediyor, ben cok calisiyorum diyor...
hep mir mir edip duruyor, ben hamileyim bu halimle gidiyorum imbissde calisiyorum ve agzimi acmiyorum ama o yüzü asik, bazen dalga gecer gibi´konusuyor, mesela bugün ne oldu, ben geldim imbisse sabah 11-11:30 civari beraber ailece kahvalti ederiz diye, babam calisiyor bizim beyfendi de aldi gazete kagidi hazirladi masayi kendine bir tas corba aldi, babam soruyor bize ne yiyelim menemenmi, esimin gönlünü aliyor bu bizimki hic ses vermiyor corbasini yudumluyor, bende he yiyelim dedim, bakdim esime hani bizi bekle gibisinden bakdim hic umursamiyor, zikkimlanip duruyor, sonrada aliyor cayini disariya cikip yudumluyor, ha is oldumu geliyor iceriye, ama bu simdi oldumu? Siz sölyeyin kizlar oldumu bu hareketi, kendimi o kadar kötü hissettimki, tamam esimin disari hayati yok kahveye falan gitmez ama böyle mi davranmali? hele ailem ona bu kadar yardim ederken toleranslar tanirken, kendi ailesi birsey yapmiyor, ailesine karsi hep diyor ben calisiyorum calisiyorum ama cit yok, ne yapacagimi sasirdim bu aksam konusacagim ama bu böyle devam etmez, bende hamileyim bende üzülüyorum...aileme karsi cok mahcubum...

valla ne desem bılemedım. acaba eşın kendını ezılmış mı hıssedıyor babanın yanında çalıştığı ıçın?
ne olursa olsun davranışı kırıcı olmuş, kızmakta üzülmekte haklısın ama çok da canını sıkma, eşınle konuşmayı denedın mı hıç?

Genelleme yapmak istemem ama :( çoğunlukla erkekler nankör varlıklardır.
Belli ki eşiniz kayınpederinin yanın da çalışmaktan hoşnut değil.
Akşam dediğiniz gibi konuşun derdi neymiş öğrenin.
Eğer istemiyorsa gitsin kendine mutlu olabileceği bir iş bulsun.

demekki yardm etmemek lazım bazılarına iyi davranırsın yaranamazsın ama hiç takma ooo sende iyisi yok benim enişteminde buna benzer davranısları var kendi anne babası hiçbirsey yapmadı evlenirken cocugu oldu gelmediler bile ama birsey oluyor gel bizi gotur bilmemne yap kosuveriyor ama iş bizim tarafa gelince yerinden kalkamıyor ustelik yigenim 8 yasında neredeyse hep biz baktık calıstıkları için ama yinede kıymet bilen yok

ben kac kere konusdum baka yerde calis dayanamiyorsan ama yok diyr burada calisirim diyor, ne yapacagimi sasirdim, bugün ölye suratini asdiki yanimizda bir bakkal var anneme sormuski damadin ne surati böyle birimi öldü ne oldu diye annem cevp verememis...
cok bunaliyorm acikcasi ben kenara cekip sordum ona ne bu surat moralinmi bozuk diye bana "yorgunum birseyim yok" dedi...

Eşiniz ne bekliyordu acaba, kurulu düzene gelmiş, iş güç sahibi olmuş triplere bakın.
Böylesine nankör deniliyor :umursamaz:

canım benim seni çok iyi aslıyorum hadi eşin ezik buluyo yanlarında çalıştığı için kendini yediremiyo desem bu bi ihtimal.ama erkeklerin çoğu böyle iyilik yaramıyor yada yapılan iyilikleri görmek istemeyip nankörce davranabiliyor.eşini bu tavrında nasıl vazgeçirirsin bilmiyorum ama kocan içinde aileni hiç bi şekilde üzme derim.bak benim eşim işsizken babam günlerce işini erteledi ona iş bakmak için ama değer kıymet bilen varmı yok.sorsan onlara ne yaptıki bana herşeyi ben yaptım derler o yüzden aldırma derim iyi bi iş bulursa çıkar orda çalışır aileninde gönlü kırılmaz en iyisi bu bence

saygısız,rahat tepmiş onu belli:oklava: havasını alıver kendine gelsin,terbiyesizlik

insan biseyleri kendisi basarinca degerini daha iyi anliyor.hazira konmus esin bu yuzden rahat davraniyor.calismasamda babasinin isi var diye dusunuyor bana gore

arkadaslar bana akil verin bu konuyu nasil acsam ona nasil baslasam bilemiyorum... bende bu hamile oldugumdan beri her kücük seyde agliyorum onun karsisinda aglamak istemiyorum, nasil konussam onunla siz nasil baslardiniz... ah ah bu erkekler ne yapsan yaranamaz kimse

işsiz kalıp sıkıntı çekseydi işin kıymetini bilirdi.herşeyin hazırına konmuş .kendini bişey zannediyor

evet gercekden hazira konmus herseyi ailem ve ben yaptik, tesekkür edip bizi el üzerinde tutacagina mir mir ediyor, isi begenmiyor, herkes burada diyor babam icin, sen damadin icin neler yaptin is yeri acdin calissin, benim ailemin paraya ihtiyaci yokduki esim baskalarindan emir almasin diye acdilar imbissi bizim beyfendinin yaptigi triplere bak, bazen öyle bir dövesim geliyorki böyle tokat atip kendine gel demek istyiorum ama ypamiyorum tabiki

ben kac kere konusdum baka yerde calis dayanamiyorsan ama yok diyr burada calisirim diyor, ne yapacagimi sasirdim, bugün ölye suratini asdiki yanimizda bir bakkal var anneme sormuski damadin ne surati böyle birimi öldü ne oldu diye annem cevp verememis...
cok bunaliyorm acikcasi ben kenara cekip sordum ona ne bu surat moralinmi bozuk diye bana "yorgunum birseyim yok" dedi...

canim konunu okudum uzulmek de haklisin..ama canini sikmamaya calis hamileymissin de..:teselli: bu surat asma olayindan bende nefret ediyorum ozelliklede ailemin yaninda..birinde benim esimde yapmisti aynisini annemin babamin yaninda.eve gidince babam anneme sormus hayirdir damadin cani birseyemi sikkindi sen biliyomusun demis?annemde bana sordu..inan hastaydi size belli etmek istemedi dedim..yalan soyledim.normalde esimin anneme babama saygisizligi yoktur sever ama o gun genel olarak oyleydi..sonra ona durumu anlattim birdaha boyle yapma bizimkilerde aramizda bir sorun var zannedecekler yada yanlis anlayacklar dedim..kusura bakma is dusunuyordum canim ona sikkindi dedi..ama boyle seylere dikkat etmek lazim..hic hos degil gercekten...Kendim uzulurum ama ailemi uzmesine dayanamam..Allah sabir versin canim...

evet arkadasim allah hepimize sabir versin cok zor insan eisnin hatalarini kusurlarin kapamak icin yalan söylüyor benimde cok agrima gidiyor, bende konusacagim bugün ama konuya nasil baslasa bilemiyorum...

almanyada sizinle bide babanız iş acmış belki kendini ezik hissediyordur dicem ama surat asması ne demek anlamadım eğer ki işsiz kalıp üç kuruşa mauhtac kalsaydı o zamanda böyle mi olucaktı allah razı olsun diyeceği yerde yaptığı terbiyesizlik

aslında varya erkeklere iyilik fedakarlık yapmakla insan kendine kötülük yapıyor çünkü yaranılmazzz bu açık sen ona canım diyorsun o canın çıksın oh valla babanda biraz tavırlı dursun bakalım kızlarını aldıysa mecbur bakıcak aman kızımla araları bozulmasın diye babacığın da bişey diyemiyordur.bu arada babana çok geçmiş olsun allah şifa versin.

sinirlenmemek elde deil kendi ailelerinin bi çöpünü yere göğe sığdırımazlar ama karının ailesi ağzıyla kuş tutsa yine olmaz yine olmaz.nankör insan örneği işte.onun 4 elle işine sana ailene sarılması lazımken yaptıklarına bak.resmen terbiyesizlik nankörlük.ay çok sinirlendim.senide çok ii anlıorum ailene mahçup olmak çok zor bi durum.havasını bi al kocanın bence neye güvendiğini bi sor.

allaa allaa anlamıyorum bu erkeklerin mantığını sanki adam mecbur ona iş vermeye bakmaya cnm sadece senin eşin için söylemiyorum benim çevremdede var böyle erkekler kadının tarafı ona yardım ettikçe onun minnettar olucağına sanki hanımın ailesi ona minnettarmış gibi hissediyo aslında bırakçaksın geçindirsin ailesinide görsün dünya kaç bucak :oklava:

Back
X