arkadaslar esimle konusdum, kahvaltiyi erken yapmasi cok acikmis dayanamamis o yüzde erken baslamis, yüzü asik olmasinin sebebide yorgun halsiz oldugu yüzünden mis....
babam bu arada isyerimizi satmak istiyor, bu damad bu isi yapamaz biz daha fazla yorulmayalim diyor, esim de satmasin demiyor, diyorum ona nerede caliscaksin almanca kursa gidiyorsun nerede is bulacagiz sana hemen? is heryerde var diyor yeterki calismak iste, ben her ise girerim diyor.....
öyle günler olduki babam ona cok kizdi bagirdi cünkü babam birsey anlatiyor o yapmiyor degisik yapiyor, birde esim cok unutkan, babamda "baska seyleri unutmaz is konusuna gelince unutu veriyor "diyor, gercekden esim cok unutkan, ama ailesine gelsin hic unutmaz cin gibi dir o zaman...
esim aslinda iyi bir insan, kahveye gitmiyor git mac izle diyorum, evde gül gibi karim varken niye disariya cikayim diyor, dün izin günüydü evde kalmak istedi "disariya cikmayalim evde kalalim dedi" bende bir sey demedim, istirahat etti, evde okey oynadik bilgisayarda yemek yedik güldük oynasdik, bazen babam üzerine gidiyor ama iyiligi icin, bu is yerini babam bize devredecekdi ama bakdiki esim pek bu isi sevmedi ögrenmekde istemiyor bakiyorki hep ben kosduruyorum babam vazgecdi bize vermeken, haklida ben bas edemem co isi var
imbiss demek kücük döner dükkani, pizza tantuni börek pide falan satiyoruz,
7 aydir esim orada calsiyor kednisi alisveris listesini hazirlamasini bile ögrenmdi o kadar isteksiz,
temizlik yaparim diyor hep temizlik ediyor, yahu diyorum temizlige isci var sen bu malzemeleri yapmayi hazirlamayi ögren ögreniyorum ya diyor,
günü gününe belli olmuyor anliyacaginiz, bu erkek milletini kim anladiki