Eim yine aldatt.

alemci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
342
0
96
Erzurum
merhaba hanımlar evet daha öncede aldatıldım affettim eşimi geçektende çok seviyorum ama o beni aldatıyor buseferde internetde bi bayanla yani sanal alemdede aldatılıyorum nasıl anladım bir kaç ay önçe ben odaya girdiimde hemen bilgisayarda biryerleri kapatıyor ben her odaya girdiimde bişeyler kapatıyorbu sonra birgün odaya birden girdim yazışırken yakaladım tam okuyamadımda hemen kapatti artı ne yapacagımı bilmiyorum çıkarken bilgisayarı temizliyor bilgileri sıkıldım nekadar kırıldım bilemezsiniz çok üzgünümya paylaşmak istedim.senağlama

soru 1:
daha once ne şekilde aldatti, nasıl cezalandırdın

soru 2: bu vakada ne yapmayı düşünüyorsun?

ayrılmayı düşünüyo gibi gelmedin de bana hiç...

Nasıl yani bunu alışkanlık haline mi getirdi :uhm: beni yine aldattı demişsiniz.
Öneceden hangi bahaneyle affettin
çocuğun var mı :uhm: hala ona dersini vermedin mi şu konuyu biraz daha açsan

sizin yerinizde olsam
ilk yapacağım iş o pc yi gözünün önünde yok etmek olur
yanında gül gibi karısı dururken ne olduğunu bilimmeyen hatunlarla yazıssın
bence gözünü korkutun
affetin ya sanırım hala ona güveniyo
nasıl olsa bensiz yapamaz beni affeder diyo bence
ama böyle olmadığını gösterin mutlaka

Malesef kadınların yaptığı en büyük hata aldatmayı affetmek oluyor. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf var.
Allah size kolaylık versin. Gerçekten zor bir durum.

ayrılırım senden de bence korkusn biraz bu nee yaaa ben yolardım o anda onu..birde kaçkere yutmussn yani okadar seyi.demekkı süreklı yapıo bu herif bunu hemde kendı evinizde alam yaaaaaaaaaaaaa....:1closedeyes:

canım neden affediyorsun??
sen onu kaybetmekten neden korkyorsun??
o seni kaybetmktn korksun..
gecmiste yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır
huylu huyundan vazgecmez.

arkadaşlar daha öncede aldatıldım hemde defalarca evet ocuum var ona kıyamıyorum babaya çok düşgün sormuşsunuz nasıl aldattı daha önce diye aldatma aldatmadır şekli biçimi önemli diil eşimi çok seviyorum bana söz verdi tamam birdaha yapmıycam diye yemin etti tabiki ona güvenmiyorum onada bunu söylüyorum sana asla büvenmiyorum diye.

Ah be güzelim, seven adam aldatırmı hiç. Adam rahat rahat aldatıyor seni, çünkü biliyorki sen her defasında affedeceksin. Körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz misali olmuş bu iş.
Tamam çocuğun babasını sevebilir ama unutmaki bu sırada olan sana oluyor.

çocuğuma kıyamıyorum diyorsunuz ama sürekli aldatılıp psikolojisi bozulan bir annenin yetiştirdiği çocuk oluyor bu sefer evladınız. bu yönden bakınca nasıl kıyıyorsunuz?

pardon ama çocuğunuz babaya düşkün olduğu kadar baba da çocuğa düşkün mü?
hiç sanmam, düşkün olsa onun yetişeceği ortamı düşünüp böyle birşeye zaten kalkışmaz.

ayrıca defalarca aldatan adam, siz affettikçe aldatmaya devam edecektir kesinlikle.
ben boşanmış anne-babalarla dolu bir sülalede büyüdüm.
hiçbir kuzenim de heder olmadı..

hala güvenıyorum demenız gercekten ılgınç:1closedeyes: sızı defalarca aldatmış sız buna ıkıncı üçüncü dersınız ama ya görmedıklernız bence artık tavrınızı koymanızıın zamanı geldı

şunuda biliyorum huylu huyundan vazgeçmiyot bilgisayarı oturma odasına kurdum gözümün önünde olsun diye buseferde maynet diye biryere takılıyor ya şeytan diyo al ekranı kafasına geçir.

Taviz kapsını aralarsanız o kapı bidaha asla kapanmaz diye bir söz var
çok seviyorum o sözü ve şimdi doğruluk payını bidaha görüyorum ...

Eşinizi kaybetmek istemiyosunuz haklı olarak fakat geçen seferki aldatma da yeteri kadar gözünü korkutamammışsınız gibi geldi bana ...
eğer kaybetme korkusunu tam olarak yaşatsaydınız sizi kaybetmeyi göze alamıyorsa eğer bidaha böyle bişeye asla teşebbüs etmezdi :1no2:

hata yapmayan eşekketir her insan hata yapabilir.
hadi birkere yaptı böyle birşeyi ama bu ikinci bunuda istemeden yaptığına inanmıyorum :çok üzgünüm:
ve tam olarak bi ders vermezseniz eşinize bunun böyle süreceğini düşünüyorum

şunuda biliyorum huylu huyundan vazgeçmiyot bilgisayarı oturma odasına kurdum gözümün önünde olsun diye buseferde maynet diye biryere takılıyor ya şeytan diyo al ekranı kafasına geçir.
Bilgisayarın odada olması çözüm değil ki... Her zaman kontrol etmek, sizin sinirlerinizi ne kadar
yoracaktır. Eşinizle bunu affedemeyeceğinizi aynı şeyi tekrar ettiği takdirde, hiç birşeyi
düşünmeden
onun hayatından çıkacağınızı konuşun bence. Böyle nereye kadar sabredebilrisiniz.
Çok zor bir durum, daha öncede pekçok kez dediğim gibi; bu aldatma olayında
aslında en zor karar affetmektir. Hiç kolay değil, o insanla aynı hayatı paylaşmaya
devam etmek.....

arkadaşlar evet hepiniz haklısınız bilmiyorum napayım bilmiyorum ona güvenmiyorum bukonuda daha öncede annemin evine gittim 3 defa busefer gidersem biliyorum son olur hepiniz haklısınız ugur böcügü arkadaşım yanlış anladın sanırım ben ona güvenmiyorumki zaten.

çok üzüldüm canım ya
eşinin ailesinden yardım alamazmısın

eğer eşinizden boşanmayı düşünüyorsanız

pc programı var. onu pc ye yüklediğiniz zaman eşiniz hangi sitelere girmiş şifresi nick i filan herşeyi size mail olarak geliyor..

sizi nette de aldattığına göre sizin bilmediğiniz bir msn si bile vardır..

bunu kanıtlayarak onun suçluluğunu gözüne sokarsınız..

napıyım bilmiyorum derken??
gerçekten defalarca aldatılmanıza rağmen ne yapacağınızı bilmiyor musunuz yoksa yapması mı mümkün değil diyorsunuz?
ki ben bu mümkün olmaması konusuna da katılmam o ayrı..

ister bilgisayarı parçalayın, ister cep telefonunu saklayın, hatta adamı eve de kilitleseniz yapacak olan insan yapar.
ve siz bunun önüne asla geçemezsiniz.

canım sız evdeyken sızın yanınızda bır şekılde sanal olarak aldatıyor..
sizden demekkı hiç utanmıyor hiç vicdanı sızlamıyor..
peki yüzünüze nasıl bakıyor bu adam...
benım çocugum var karımda sevıyor benı eli mahkum nasıl olsa yıne affeder dıyor ve aldatıyor...
herşey sizde bitiyor.

bence eşinizin psikolojik tedavi görmesi gerek
yuvasında karısı ve bir de yavrusu dururken sanal alemde başka kadınlarla konuşmakda neyin nesi
seninle sohbet etmesi bi sıkıntısı varsa seninle dertleşmesi gerekmez mi?
anladığım kadarıyla bunu alışkanlık haline getirmiş.
yuvanızı kurtarmak için profesyonel birinden destek alın mutlaka
bu iş için okumuş insanlar var aile danışmanları var bunlardan faydalanabilirsiniz
çünkü söz verdiği halde sizi aldatmaya devam eden bir adamla sırf çocuğunuz var diye nasıl bir ömür geçirirsiniz
sizinle değilde hiç tanımadığı kadınlarla bir şeyler paylaşması belki heyecan aradığındandır
kocanıza değişik sürprizler yapabilirsiniz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama monotonlaşmış bir hayatınız mı var acaba?
bir adamın ruh hastası olması gerekir yuvasında yavrusuyla karısını bırakıp başka kadınlarla gönül eğlendirmesi için.
ailenizi kurtarmak için harekete geçmelisiniz sanırım.
bırakın gitsin boşayın bu adamı demeyeceğim çünkü bu bir çözüm değildir belkide kocanızın yardıma ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…