Taviz kapsını aralarsanız o kapı bidaha asla kapanmaz diye bir söz var
çok seviyorum o sözü ve şimdi doğruluk payını bidaha görüyorum ...
Eşinizi kaybetmek istemiyosunuz haklı olarak fakat geçen seferki aldatma da yeteri kadar gözünü korkutamammışsınız gibi geldi bana ...
eğer kaybetme korkusunu tam olarak yaşatsaydınız sizi kaybetmeyi göze alamıyorsa eğer bidaha böyle bişeye asla teşebbüs etmezdi :1no2:
hata yapmayan eşekketir her insan hata yapabilir.
hadi birkere yaptı böyle birşeyi ama bu ikinci bunuda istemeden yaptığına inanmıyorum :çok üzgünüm:
ve tam olarak bi ders vermezseniz eşinize bunun böyle süreceğini düşünüyorum
arkadaşlar daha öncede aldatıldım hemde defalarca evet ocuum var ona kıyamıyorum babaya çok düşgün sormuşsunuz nasıl aldattı daha önce diye aldatma aldatmadır şekli biçimi önemli diil eşimi çok seviyorum bana söz verdi tamam birdaha yapmıycam diye yemin etti tabiki ona güvenmiyorum onada bunu söylüyorum sana asla büvenmiyorum diye.
şunuda biliyorum huylu huyundan vazgeçmiyot bilgisayarı oturma odasına kurdum gözümün önünde olsun diye buseferde maynet diye biryere takılıyor ya şeytan diyo al ekranı kafasına geçir.
arkadaşlar evet hepiniz haklısınız bilmiyorum napayım bilmiyorum ona güvenmiyorum bukonuda daha öncede annemin evine gittim 3 defa busefer gidersem biliyorum son olur hepiniz haklısınız ugur böcügü arkadaşım yanlış anladın sanırım ben ona güvenmiyorumki zaten.
bazı kadınları cidden anlamıyorum
aldatmayı kimse haketmez ama davetiye çıkarır buna adım gibi eminim
bir insan sevdigi insana nasıl güvenmez?
güvenmedigi insana nasıl karılık yapar?
aldatıldıgı halde nasıl hala "seviyorum" diyebilir?
cidden garip...
kimileri evlilikte hiç bir problem yaşamadıkları halde sevginin aşkın bittiginden yakınır ve mahkeme salonlarını aşındırır
kimisi ise aldatıldıgı, hiçe sayıldıgı halde sevgisinden birşey kaybetmez
bu ne yaman celişkidir yahu?
1 değil 2 değil
3 defa anne evine gitmek de ne demek?
geri döneceksen o evden niye çıkıyorsun kardeşim?
laçkalaştırmışsınız evliliği
kocan ne düşünüyo diyim mi ben sana?
"ulan ben bu karıyı aldatsam da gider 2 gün anasında kalır sonra nasılsa tıpış tıpış geri döner! şakkıdı"
hiiç alınma darılma
aynen böyle düşünmüyorsa ben de bişi bilmiyorum kaydirigubbakcemile2
yahu madem biliyon ki kocan oynak bi herif, aldatmaya meyilli
ne işi var evde pcnin hele hele internetin?
değil salona yatagının taa ortasına da koysan pcyi seni 50 kere ayakta uyutur da gene yapar yapacağını
madem boşanamıyacaksın cocugunu bahane ediyorsun adamın ilk vakasında anasından emdigi sütü burnundan niye getirmedin?
niye çantada keklik imajından sıyrılamıyorsun?
bu adam seni kaybetmekten korkmuyo ki aldatmaktan korksun...
niye kendini oyuncak ediyorsun ona?
yapmayın Allah aşkına ya...
hep derim; boşanmak sıgınılacak son liman olmalıdır diye
ama bu kadar aciz olmayı da yakıştıramıyorum ben bi hemcinsime...
arkadaşlar daha öncede aldatıldım hemde defalarca evet ocuum var ona kıyamıyorum babaya çok düşgün sormuşsunuz nasıl aldattı daha önce diye aldatma aldatmadır şekli biçimi önemli diil eşimi çok seviyorum bana söz verdi tamam birdaha yapmıycam diye yemin etti tabiki ona güvenmiyorum onada bunu söylüyorum sana asla büvenmiyorum diye.
eğer eşinizden boşanmayı düşünüyorsanız
pc programı var. onu pc ye yüklediğiniz zaman eşiniz hangi sitelere girmiş şifresi nick i filan herşeyi size mail olarak geliyor..
sizi nette de aldattığına göre sizin bilmediğiniz bir msn si bile vardır..
bunu kanıtlayarak onun suçluluğunu gözüne sokarsınız..
arkadaşlar evet hepiniz haklısınız bilmiyorum napayım bilmiyorum ona güvenmiyorum bukonuda daha öncede annemin evine gittim 3 defa busefer gidersem biliyorum son olur hepiniz haklısınız ugur böcügü arkadaşım yanlış anladın sanırım ben ona güvenmiyorumki zaten.
arkadaşım yaşadıklarınız hoş değil tabi ki ama
bu son olayları eşinizle konuştunuz mu?
size ne diyor merak ettim doğrusu....
12 yıllık evliyim eşim41 ben 30 giriyorum bu gün ne acı insanın dogum gününde paylaştıklarına bakın ben eşimin oglunu büyüttüm şimdi17 yaşında benim 2-5 yaşında oglum var evet moroton bir hayatımız olmaya başladı eşim heyacan maçera arayışında bebekten sonra eşimle fazla ilgilenemiyorum oglum aramızda uyuyor uyanıyoruz büyük oglan yanımızdan ayrılmıyor hemen biraz muhabbet etsek büyük yanımıza oturup birşekilde aramızdaki o ortamı bozuyor eşimle baş başa kalamıyorum ortam yaratamıyorum anlayacaınız hayatımız morotonlaştı evimizde arkadaşlarımızı sık ca agırlarız aramızda saygısızlık yoktur biliyorum eşimde beni seviyor ama adam dışardada macere ariyor bundan sonra eşimi kendime yönlendirecegim bilgisayar başına oturduunda oturup oyun vesayire beraber takılacagım ondan vazgeçmedim geçmiyecegimde bir danışmandanda yardım alacagım eşimle başkada çözüm yok aklımda sizlere bilgi veririm hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim .
ne internetle ne monotonlukla alakası lduğunu düşünmüyorum... yapacak olan yapar, aynı internet aynı ortam kadın niye aldatmamış o zaman... o sıkılmamışmı... ruhunda olan yapar... aldatmak yalan söylemekle aynıdır benim için... affı yoktur, olmamalıdır diye düşünüyorum... devamı gelir eğer affedilirse... hem güven duygunuzu kaybetmiş olmuyormusunuz affedince... nasıl devam edebiliyorsunuz aklım almıyor...
Alemci durumuna üzüldüm.. Allah yardımcın olsun.. ama affetmemen lazım senin hiç mi değerin yok kendi gözünde... kendini bu kadar önemsiz mi görüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?