Eim yine aldatt.

kadın ve erkek diye cinslere ayırmış yaradan
ancak sonuçta insan denilen eşref-i mahlukat değil miyiz
ben mi idrak edemiyorum.yoksa bu işler böyle mi işliyor
erkek neden affedilir ihanet karşısında da kadının sonu asmaya kesmeye kadar varır
aynı duyguları hissetmiyor muyuz eş dediğimizin ihanetinde
yani kadın başka erkek başka mı hissediyor aldatılınca
ortaksa duygular;
gurur kırıcıysa,acı veryorsa,yakıp yıkıyorsa,her dokunuşta,her bakışta aklı ziyana uğratıyorsa aldatılmak
neden kadınlar affediyor da erkeğe af yakışmıyor
anlayamıyorum...

gerçektende dogru bir söz ben okapıyı artık kapatamıyorum sonuna kadar açık kaldı eşimle defalarça konuştum anlattım gidersem son birdaha asla gelmem boşanırız diye ya gerçekdende ne yapacagımı bilmiyorum hep huzursuz kalıyorum şimdi bu aralar kendi haline bırakacagım neyapacak bakacagım teşekkür ederim.

şunuda biliyorum huylu huyundan vazgeçmiyot bilgisayarı oturma odasına kurdum gözümün önünde olsun diye buseferde maynet diye biryere takılıyor ya şeytan diyo al ekranı kafasına geçir.

bazı kadınları cidden anlamıyorum
aldatmayı kimse haketmez ama davetiye çıkarır buna adım gibi eminim

bir insan sevdigi insana nasıl güvenmez?
güvenmedigi insana nasıl karılık yapar?
aldatıldıgı halde nasıl hala "seviyorum" diyebilir?

cidden garip...
kimileri evlilikte hiç bir problem yaşamadıkları halde sevginin aşkın bittiginden yakınır ve mahkeme salonlarını aşındırır
kimisi ise aldatıldıgı, hiçe sayıldıgı halde sevgisinden birşey kaybetmez

bu ne yaman celişkidir yahu?

1 değil 2 değil
3 defa anne evine gitmek de ne demek?
geri döneceksen o evden niye çıkıyorsun kardeşim?

laçkalaştırmışsınız evliliği

kocan ne düşünüyo diyim mi ben sana?
"ulan ben bu karıyı aldatsam da gider 2 gün anasında kalır sonra nasılsa tıpış tıpış geri döner! şakkıdı"

hiiç alınma darılma
aynen böyle düşünmüyorsa ben de bişi bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

yahu madem biliyon ki kocan oynak bi herif, aldatmaya meyilli
ne işi var evde pcnin hele hele internetin?
değil salona yatagının taa ortasına da koysan pcyi seni 50 kere ayakta uyutur da gene yapar yapacağını

madem boşanamıyacaksın cocugunu bahane ediyorsun adamın ilk vakasında anasından emdigi sütü burnundan niye getirmedin?
niye çantada keklik imajından sıyrılamıyorsun?

bu adam seni kaybetmekten korkmuyo ki aldatmaktan korksun...

niye kendini oyuncak ediyorsun ona?

yapmayın Allah aşkına ya...

hep derim; boşanmak sıgınılacak son liman olmalıdır diye
ama bu kadar aciz olmayı da yakıştıramıyorum ben bi hemcinsime...

gurbık sana sonuna kadar katılıyorum
cnm bende zaten sen guvenmıyorsun dedım ozmn nasıl olurda o kişiyle hala aynı evde yasarsın anlamış deılım

canım haklısın dogru söylüyorsun 12 yıllık evliyim 2-5 yaşında oglum var kıyamıyorum ogluma ben 30 eşim 41 yaşında ben boşanmayı çözüm olarak düşünmüyorum ama ne yapacagımıda bilmiyorum .

oooo,defalarca hemde... eee,siz affettikçe eşinizde bu alışkanlık yapmış. elbette yapar. içinde o potansiyel var adamın zaten. bu son olmaz ,size söyleyeyim.
kaç kere aldattı sizi bu arada.merak ettim şimdi..

arkadaşım yaşadıklarınız hoş değil tabi ki ama
bu son olayları eşinizle konuştunuz mu?
size ne diyor merak ettim doğrusu....

canım senin söylediin purogramı bana yaza bilirmisin siliyor şıkarken herşeyi yinede görebilirmiyim tşk.

yahu Allahaşkına titreyin ve kendinize gelin...
eşinizin elleri başkalarına dokunuyor sonra gelip size dokunuyor.
hiç mi gururunuz yok..
bırakın çocuğum var babasına düşkün ayaklarını...
kendi korkaklığınızı çocuğunuza yüklemeyin.. 15 sene sonra senin yüzünden katlandım diyeceksiniz bu yavruya..
siz çocuğunuzu değil kendinizi düşünüyorsunuz..
adam kendinde iş işten geçene kadar başkalarıyla fingirdeyecek, 50-60 yaşına gelince durulacak mecburiyetten.. siz de avunacaksınız aman bana çok çektirdi ama bak şimdi gül gibi evinde oturuyo..
Anlayamıyorum sizin gibi kadınları...
çok yazık çocuğunuza karaktersiz bir baba ve kendinden emin olmayan kendini ezdiren bir anne ile büyüyecek...
kusura bakmayın çok sert olabilir ama kaç kere yazdım sildim anca bu kadar yumuşatabildim söylemek istediklerimi..,Umarım burda okuduğunuz fikirler şimdiye kadar başınıza gelmeyen aklınızı bulur da yerine getirir..
saygılar...

bazı şeyleri sormuyoruz hemen erkeği eleştiriyoruz neden acaba. peki eşinin snei aldattığına eminmisin belkide bir arkadaşıyla yazışıyor ve senin bilmeni istemiyor onunda özeli olamazmı. yada senin sevmediğin bir arkadaşıyla yazışıyor. belki bir kadındır ama iyi bir arkadaş olamazmı. eşinde hata olabilir ama bu konuda kendini hiç eleştirdinmi. eşine davranışlarını, ilgini v.s. bunu neden yazdım çünkü bizimde bir arkadaşımız var 2 çocuğu olmasına rağmen eşiyle hiç anlaşamıyor evine misafir gelse eşi çok fazla ilgili değil yanımızda eşine köpek manyak diyebilen bir kadın. yani bazı durumlarda kadının hatası büyük kocada evde huzurlu değilse mutlu değilse başkalarında arıyor bunu. peki evliliği neden sürdürüyor ortada çocuk var kocada çocuğuna kıyamadığı için boşanmıyor. birde bu taraftan bak olaya.
eşine ilgi göster onu bilgisayradan uzaklaştır. seninle oturmaktan konuşmaktan keyif alsın. yada otur onunla bilgisayara oyun oyna. eşini uzaklaştırmakda yakınlaştırmakda senin elinde.

arkadaşım yaşadıklarınız hoş değil tabi ki ama
bu son olayları eşinizle konuştunuz mu?
size ne diyor merak ettim doğrusu....

evet canım konuştum tartıştık küs durduk sonra yine konuştum tamam söz birdaha yapmıyacagım diyor ama yinede güvenmiyorum .

Allah aldstan erkeklerin hepisinin belasını versin
adi insanlar,klava:
insanlıktan duygudan yoksun zavallı yaratıklar klava:

arkadaşım önemli olan bilgisayarınıza program yüklemek değil,
önemli olan evde size normal gözükmesi de değil...
önemli olan,sizin eşinize güvenmeniz bence...
evde bilgisyara girmez,yapacaksa dışarda bir sürü internet kafeler var...
sizin bu sorununuzu eşinizle ciddi anlamda,
konuşup halletmeniz gerektiğine inanıyorum...
bundan önce de bu tip olaylar yaşamışsınız,
ve sonuç yine ortada...
bir evlilikte güven çok önemli arkadaşım...o evliliği
yürüten etkenlerden en önmelisi...ve sizin
evliliğiniz de bu yok maalesef...
çocuğum için diyorsunuz,bir anne olarak hak veriyorum size ama
sizin hayatınız,sizin değer yargılarınız ne olacak...
belki de eşiniz bunun bilincinde,ben yaparım, eşim çocuk olduğu için,
ya da ekonomik özgürlüğü olmadığı için birşey yapamaz düşüncesiyle
bu kadar rahat davranıyor olabilir...
size ayrılın eşinizden ya da kapatın gözünüzü görmeyin ve evliliğinizi
devam ettirin de diyemem...
sadece ciddi anlamda konuşup kararlar almanız
gerekiyor,hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği için...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

12 yıllık evliyim eşim41 ben 30 giriyorum bu gün ne acı insanın dogum gününde paylaştıklarına bakın ben eşimin oglunu büyüttüm şimdi17 yaşında benim 2-5 yaşında oglum var evet moroton bir hayatımız olmaya başladı eşim heyacan maçera arayışında bebekten sonra eşimle fazla ilgilenemiyorum oglum aramızda uyuyor uyanıyoruz büyük oglan yanımızdan ayrılmıyor hemen biraz muhabbet etsek büyük yanımıza oturup birşekilde aramızdaki o ortamı bozuyor eşimle baş başa kalamıyorum ortam yaratamıyorum anlayacaınız hayatımız morotonlaştı evimizde arkadaşlarımızı sık ca agırlarız aramızda saygısızlık yoktur biliyorum eşimde beni seviyor ama adam dışardada macere ariyor bundan sonra eşimi kendime yönlendirecegim bilgisayar başına oturduunda oturup oyun vesayire beraber takılacagım ondan vazgeçmedim geçmiyecegimde bir danışmandanda yardım alacagım eşimle başkada çözüm yok aklımda sizlere bilgi veririm hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim .

ne internetle ne monotonlukla alakası lduğunu düşünmüyorum... yapacak olan yapar, aynı internet aynı ortam kadın niye aldatmamış o zaman... o sıkılmamışmı... ruhunda olan yapar... aldatmak yalan söylemekle aynıdır benim için... affı yoktur, olmamalıdır diye düşünüyorum... devamı gelir eğer affedilirse... hem güven duygunuzu kaybetmiş olmuyormusunuz affedince... nasıl devam edebiliyorsunuz aklım almıyor...

Alemci durumuna üzüldüm.. Allah yardımcın olsun.. ama affetmemen lazım senin hiç mi değerin yok kendi gözünde... kendini bu kadar önemsiz mi görüyorsun..

siz savaşmayı seçmişsiniz bu cümlelerden anladığım
peki arkaadaşım yaptın bütün bunları diyeleim,
ya eşin seni yeniden aldatırsa ozaman napıcan
bu seferde verdiğin emeklere yanıcan
bilmiyorum ben aldatan birnin bikereyle sınırlı kalcağını,
yada birdaha olmicak demesinin doğru olacağını,
dikkatini nereye çekerseniz çekin gene aynıların yaşanacağını düşünüyorum
ayrıca bu sizin hiçmi gururunuzu kırmayacak,
kendi eşinizin dikkatini çekmeye çalışıcaksın,
saten sizi gönülden sevseydi,maceraya gerek duymazdı arkadaşım
sevgisi yapacağı,gideceği yola engel olurdu
bak bi kere aldattı diyorsun,gene aldattı sonucunda
bu ne biçim sevgi anlamadım,çok macera arıyorsa
gitsin macera dolu sporlarla uğraşsın....
bunun macerayla falan ilgisi yok,bence sen kendini kandırıyorsun

tabiki haklısın ama ne yapmalıyım boşanmalımıyım tabikigururum kırık parça parça ama ne haklı olarak aslında çoktan boşanmış olmalıydım ama yapamıyorum yapamıyorum canım çok ama çok acıyor yinede yapamıyorum affedince nasıl devam ediyoruz kendimce olanları yok saymaya çalışıyorum tabi başaramıyorum saygılar tşk.

arkadaşım daha öncede kaç defa olmuş..eşin sözüne sağdık birisi değil anlaşıldı..ya onu böyle kabul edip söylenmeyecen yada ayrılacan..belli ki başka başka aldatmaları da olacak..sana kıymet vermiyor,değer vermiyor...sevgiyi falan bırak sen hayatını kurmaya bak...o adamdan sana yar olmaz

arkadaşım sen seviyorum diyip boşanmıyorsan ,savaşacam diyorsan ,affediyorsan kusura bakmada böyle bir ortamda o adamın bu huyundan vazgeçmesini falan bekleme..nasıl olsa 2 gün küs oluyorsunuz adam özür diliyor ( sen istediğin kadar güvenmiyorum de ,onun için anlamı yok bence ) sonra barışıyorsunuz..iyi kötü hayatınıza devam ediyorsunuz...adam neden bu işi bıraksın ki...her halukarda yapmak istediğini yapacak bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…