canım senin söylediin purogramı bana yaza bilirmisin siliyor şıkarken herşeyi yinede görebilirmiyim tşk.
12 yıllık evliyim eşim41 ben 30 giriyorum bu gün ne acı insanın dogum gününde paylaştıklarına bakın ben eşimin oglunu büyüttüm şimdi17 yaşında benim 2-5 yaşında oglum var evet moroton bir hayatımız olmaya başladı eşim heyacan maçera arayışında bebekten sonra eşimle fazla ilgilenemiyorum oglum aramızda uyuyor uyanıyoruz büyük oglan yanımızdan ayrılmıyor hemen biraz muhabbet etsek büyük yanımıza oturup birşekilde aramızdaki o ortamı bozuyor eşimle baş başa kalamıyorum ortam yaratamıyorum anlayacaınız hayatımız morotonlaştı evimizde arkadaşlarımızı sık ca agırlarız aramızda saygısızlık yoktur biliyorum eşimde beni seviyor ama adam dışardada macere ariyor bundan sonra eşimi kendime yönlendirecegim bilgisayar başına oturduunda oturup oyun vesayire beraber takılacagım ondan vazgeçmedim geçmiyecegimde bir danışmandanda yardım alacagım eşimle başkada çözüm yok aklımda sizlere bilgi veririm hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim .
Hmmmmm !!!
Mesajından anladığım kadarıyla zaten boşanma niyetinde değilsin... Bu, senin bileceğin iş.
Buraya da sanırım bizden akıl almak için değil, sıkıntını paylaşmak için yazmışsın... yasakkelime
Bu durumda aldatılmaya alışmanı tavsiye etmekten başka çaremiz kalmıyor...
Öbür türlü olsaydı çok şeyler önerebilirdik ama, kararı kesin olan birine kimse bi şey diyemez ki....
"Korkuyorum" diyorsun... 2,5 yaşında oğlum var diyorsun, çalışmıyorum diyorsun....
Sanırım senin bardak bayaaa geniş ki, hala su bardaktan taşmamış..
Bu şekilde sadece sorunları geciktirebilirsin, ama çözemezsin...
Şimdi bi düşünelim... Tamam affettin, yemin etti "bir daha yapmayacağım" dedi.. Belki bir müddet ara bile verdi... Eeee sonra... Yeniden defalarca aldatılacaksın. Zamanla çocuğun büyüyecek, "okulu var psikolojisi bozulmasın" diyeceksin, "bunca senenin emeği var" diyeceksin, "artık bu yaştan sonra ne yapabilirim" diyeceksin...
Zamanla çok sevdiğin o adam gözünde git gide mide bulandırıcı bir varlık halini alacak, ellerin ellerine dokunmak istemeyecek, vücudun vücuduna dokununca ürpereceksin... Gözlerinin içine baktığında seni yıllarca salak yerine koymuş adi bir adam göreceksin.. Onu affettiğin için kendinden nefret edeceksin...
"Keşke düzelse" diye yıllarca bekleyeceksin, ki şimdi beklediğin de o... Hayatını hep bir "keşke" uğruna tüketeceksin.. Ama o "keşke" asla senin istediğin gibi olmayacak...
Sen bu duygular içinde gelgitler yaşarken bir de bakmışsın, yatağın boş , belki masada küçük bi not: "Beni affet, başkasını seviyorum"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?