Eim yine aldatt.

canım sen savaş vereceğim diyorsun ama eşinin sana karşı yaptığı hiç birşey yok biz sana boşan yada boşanma deyemeyiz sonuç itibariyle bu senin hayatın ama eğerki hayatın boyunca aldatılmak istemiyorsan güzel bir ders vermelisin yani nebileyim al karşına iyice konuş devam edersen bu şekilde seni terkederimde bişeyde ama konuş yani ömür boyu bu böle çekilmez arkadaşım sanada yazık bebeğine

bu aldatma hikayelerinin genel ortak noktası şu:
eşim beni aldatıyor
ama ben onu çok seviyorum
daha önce affetim söz verdi birdaha yapmıcak (ama gene yapiyor)
çocuğum var onun için ayrılamamam çünkü babasına çok düşkün
maddi özgürlüğüm yok
eşime artık asla güvenmiyorum

çok klasık oldu artık bunlar
okuyunca kendi kendime diyorumki madem eşini affedeceksin ne diye bukadar kurcaliyorsun aldatığını ne diye ilaki öğrenmeye çalışıyorsunki, madem ayrılmıcaksin çocuğunu ve bunun gibi bisürü nedeni bahane edeceksin ne diye kendine eziyet ediyorsun
gerçi bu durumdaki eş artık işi yüzsüzlüğe vurmuş karısının gözü önünde yapıyor yapıcağını saklamaya gerek bile duymuyor, pişkinlik resmen.
Eee buda neyden kaynaklanıyor, adam düşünüyor nasılsa x kere aldatım karımda x kere beni affeti bundan sonrada herzaman affeder ayrıca bizim bir çocuğumuz var çocuğumuzu bensiz büyütmeyi asla göze alamaz ayrıca eşim bana deliler gibi aşık ben naparsam yapim beni terketmez diye düşünüyor....

kolay gelsin ne diyim...

ilk aldattıgında nasıl bir tepki verdin cok merak ediyorum.hiç bir degişiklik olmadıgına göre bu böyle devam edecek.aklını basına topla canım.sen ona bir kere sans vermişsin.ama o seni kaybetmeyi göze almıs

Ne denir ki böyle bir durumda.. burada o kadar çok konu var ki senin konuna benzer. Onları okusan yeter sana... Sen boşanmayı kafana koyup kararını verdikten sonra seni bu karardan ne kimse nede alışılmışlıklar döndürebilir. Önce kalpte biter sonra beynimizde sende nerde bitti bu adam söylermisin... :uhm:

canım senin söylediin purogramı bana yaza bilirmisin siliyor şıkarken herşeyi yinede görebilirmiyim tşk.

googleden gir: **arka planda çalışan casus program** diye..çıkıyor canım..yine bulamazsan özelime msj at.. ben sana daha detaylı açıklarım..

Son düzenleme:

Anladığım kadarıyla siz eşinizin ikinci eşisiniz.. İlk eşinden nasıl ayrılmış acaba? Sebep neymiş yani?

bende tüm arkadaşlarmın dediklerine katılıyorum..eşiniz hiçte küçük değil 41 yaşına gelmiş bir adam hala akıllanmıyorsa bundan sonra hiç akıllanmaz size boşanın diyemem ama sizde bu olayları her seferinde sineye çekerseniz sonunda olan size ve oğlunuza olur sizin piskolojiniz bozulursa oğlunuz nasıl mutlu olur , sürekli gözü dışarda olan bir baba ile evladınız nasıl mutlu olur bunu düşünün birazda. her çocuk babasına düşkündür ve baba ile büyüme hakkına sahiptir ama eşiniz size ve oğlunuza zerre kadar değer verse sizi zaten aldatmazdı bunu hiç düşündünüzmü eminimki siz ömür boyu eşinizin bu aldatma huyu ile uğraşacaksınız gibi geliyor hayat sizin hayatınız ve en doğru kararı gene siz verirsiniz..

arkadaşlar bukadar yüklenmenin arkadaşa bi alemi yok diye düşünüyorum onunda kendine göre nedenleri vardır belki maddi açıdan belki manevi açıdan her aldatılan ayrılmıyor malesef evet çoçuk olunca herşey daha farklı oluyor başına gelmeyen bilmez arkadaşlar evlilikler okadar kolay kurulmuyor ne emek ne çabalar veriliyor butür şeyler herkesin başına gelebilir sakın unutmayın yorumlarınızı yaparken daha adil olmak gerekiyor bence

Hmmmmm !!!
Mesajından anladığım kadarıyla zaten boşanma niyetinde değilsin... Bu, senin bileceğin iş.

Buraya da sanırım bizden akıl almak için değil, sıkıntını paylaşmak için yazmışsın... yasakkelime
Bu durumda aldatılmaya alışmanı tavsiye etmekten başka çaremiz kalmıyor...

Öbür türlü olsaydı çok şeyler önerebilirdik ama, kararı kesin olan birine kimse bi şey diyemez ki....

"Korkuyorum" diyorsun... 2,5 yaşında oğlum var diyorsun, çalışmıyorum diyorsun....
Sanırım senin bardak bayaaa geniş ki, hala su bardaktan taşmamış..
Bu şekilde sadece sorunları geciktirebilirsin, ama çözemezsin...

Şimdi bi düşünelim... Tamam affettin, yemin etti "bir daha yapmayacağım" dedi.. Belki bir müddet ara bile verdi... Eeee sonra... Yeniden defalarca aldatılacaksın. Zamanla çocuğun büyüyecek, "okulu var psikolojisi bozulmasın" diyeceksin, "bunca senenin emeği var" diyeceksin, "artık bu yaştan sonra ne yapabilirim" diyeceksin...

Zamanla çok sevdiğin o adam gözünde git gide mide bulandırıcı bir varlık halini alacak, ellerin ellerine dokunmak istemeyecek, vücudun vücuduna dokununca ürpereceksin... Gözlerinin içine baktığında seni yıllarca salak yerine koymuş adi bir adam göreceksin.. Onu affettiğin için kendinden nefret edeceksin...

"Keşke düzelse" diye yıllarca bekleyeceksin, ki şimdi beklediğin de o... Hayatını hep bir "keşke" uğruna tüketeceksin.. Ama o "keşke" asla senin istediğin gibi olmayacak...

Sen bu duygular içinde gelgitler yaşarken bir de bakmışsın, yatağın boş , belki masada küçük bi not: "Beni affet, başkasını seviyorum"...

çok haklısınız. yazdıklarınıza katılmamam mümkün değil.

ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gideceksin derler.

siz gidemiyorsunuz da, güdemiyorsunuz da..

casus program olsa ne farkederki. siz şüphelenme safhasını geçip beni defalarca aldattı safhasındasın.
savaşmayı seçtiğinizi söylüyorsunuz.
peki ne için?

bi sefer yakaladınız programla özürler diledi, affet yapmayacağım dedi.
güvenmediğinizi söylediğiniz eşinize güveniniz geri gelecek mi peki?
hayat bir paranoyayla ne kadar sürer?

kimsenin lafını dinleyecek değilsiniz tabiki de.
ama bunları anlattığınız herkes -ya da önemli çoğunluğu- aynısını söyler.

bir de merak ettiğim sınır neresidir?
yani kaç kere aldatmış ama siz savaşmayı seçiyorsunuz; peki bu savaşda daha kaç hakkı kaldı eşinizin.
kaç kere daha yakalanırsa bu sefer yeter dersiniz?
bence bu sorunun cevabı her seferinde "bu son affedişim" olacaktır
defalarca yinelenen bir son..

bence bu adamlar yaptıklarında haklı çünkü adam bir kere yapmış affedilmiş bir kere daha yada birkaç kere yapsam ne oluyor diye düşünür sizcede bu düşündürücü değil mi?üzgünüm ama biz bayanlar hemen kandırılmaya müsaitiz.

Cok ozur dilerim...çok çok ozur dilerim ama ben maalesef size empati kuramicam. ve sizi anlamicam.

Acaba, siz esinizi aldatsaniz, oda bu kadar signeye çekip çocuklarini dusunurmuydu ? sizi affedermiydi ?
size acimazdi inanin...

Umarim sinirinizi, psikolojinizin hassasligini çocuklar anlamiyorlardir...

Allah yardimciniz olsun.

alemci cnm arkadaşım benim ya çok üzüldüm senin başına gelmesi dahada üzdü zaten sevmediğin yerde yaşıyosun bide bu çıktı allah yardımcın olsun eşin askeriyeyle ilgiliydi dimi cnm

Bana katılmayanlar olabilir sözüm yok.:1closedeyes:
Bence bir kere aldatan adam bir daha kesin aldatır...:1closedeyes:
Benim başıma gelse ne mi yapardım..
Kesip atarım...
Beni aldatan adamla işim olmaz.........:1closedeyes:
Sana gelince affetmeyi düşünüyorsun gibime geldi...
Sen bilirsin ama affede affede tepene çıkarma sonra....
:1closedeyes:

alemci arkadşım ayrılma düşünücenizin olmayışı acaba maddiyat mı? yada ailenizden destek mi alamıyorsunuz? sakın çocuğu bahane etmeyin. bahane olamaz ancak onun için mutlu bir ortam kurmak amacınız olmalı. bir yakınım da hemen hemen aynı şeyleri yaşadı. ve şimdi çocukları kızıyor. keşke ilk başta boşansaydın en azından daha mutlu olurduk diye. sevgisiz bir ortam ve daha sonrasında gelen kavgalarda en çok çocuklar etkileniyor.

siz onun ikinci eşisiniz. size gözü gibi bakması gerek.. ki aranızda 11 yaş var siz daha gençsiniz. bu adam bence ruhsal psikolojik sorunları var yoksa niye yapsın ki..
aile terapistine gidin. ve onu hergün evli oluğunuzu evliliğin sadakatle güven yürüyeceğini anlatın.
bence aldatan-aldatılan kadınlar die piyasada kitaplar var alın okuyun belki sizi bu tür kitaplarla gördüğünde içi sızlayabilir.eski eşi ile de görüşüyor mu?

eğer ailen sana bu konuda destek verıosa bence ondan boşanmayı göze alamıosan en azından bi sure ailenin yanı gidip birdaha o eve gelmiycem de.. eğer seni sevıosa ve değer veriosa zaten seni geri getirmek için herşeyi yapar ve korkar bi dahada yapmayabilir en azındann ..

adam bi kere aldatmışsa suçludur ,
ikinci aldatışında siz suçlusunuzdur ;hala onun nikahında kalıp ona bu imkanı sagladığınız için.

size bir önerim var ama yanlış anlaşılırım diye cok korkuyorum eleştirede bılırsınız ama denenmiş bir yöntem bu erkekler niye bu kadar rahat bir dusunun cunku karsımdaki benı sevıyor benden kopamaz diyorlar bunun aksini yaşatın onun size davrandıgı gibi siz ona davranın ilgisizlesın (zor da olsa ) hani onların sizi aldatmadaki anı gibi ve şu sözü çok severım ." kişi kendınden bilir işi." sansınki onundamı hayatında biri var onu pek merak etmıyor gıbı yapın gecıktıgınde neden dıye sormayın üzerıne gıtmeyın hatta yanlızlıktan mutlu oluyormus gıbı yapın sizi kaybetme korkusu yasasın yada sizi baskasına kaptırma korkusu yasasın bakın nasıl dize gelecek :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…