evliliğiniz tam oturmadan yapmayın şu çocukları kızlar ya niye tek başına gelesin bu sorunun üstesinden kendini kaçırıyomuş napıcaksınya canının yandıgını ruh halini düşünecegine bide kendini kaçırıyosun diyo edepsizlik yani çok sinirlendim inan bende bir hamilelik geçirdim böyle şey görmedim gece kalkıp istediğin bi şey varmı diye başıma dikilirdi eşim üzülme takma kafana bu günlerini sitressiz geçirmen lazım hele bi dogumunu yapta eşinin bu yaptıklarının icabınada öyle bakarsın oda pişman olucak bu yaptıklarınada işte bakalım ne zaman :teselli:
siz ne kadarlık evlisiniz
bu erkeklerin alayını hadım etmek lazım töbeler olsun
ben hamileliğim boyunca kocemin yemeklerine şap katcam
sorma canım bebeği erken yaptığıma bende çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. bebek için ailelerinde etkisi vardı üzerimizde.
canım bişey çekse nerden bulayım der eşim hemen. 40 takla atarım getirtene kadar. eşin değerli bi insanmış gerçekten
valla bebem hiiç canını sıkma:roflol: kız güldürdün benii çok yaşa e mi
üzülme lütfen yaa bazı erkekler evliliğin yükünü kaldıramı yo işte kendini hala bekar gibi hissediyo eşin hele bi bebegini kucana alsın oda o zaman olgunlaşıcak demekki hakedene hakkettiği kadar deger varma üstüne sende ilgiye ihtiyacı olan şuan sensin o degil tepkini koyki anlasın yaptıgının yanlış oldugunu yok öyle ben erkegim filan onların başına bi şey gelse diyelim biz öylemi davranırız hmm dünyanın bin türlü hali var bizler hemen gözümüzü dışarımı kaydırırız
bu erkeklerin alayını hadım etmek lazım töbeler olsun
ben hamileliğim boyunca kocemin yemeklerine şap katcam
yarın doktor kontrolüm var aradı az önce meleğim yarın kontrolün vardı randevu almayı unutma dedi .. melekmiş azraili olcam bebeğim doğsun burnundan getircem onunkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?