Eime anlam veremiyorum, ltfen ldracam yaa

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
Anlamıyorum eşimi hiç anlamıyorum...biz 5 yıllık evliyiz ve severek evlendik her şey nişanlılık ve ilk aylarda güzelddi sonrası ben hamile kaldım bebeğimi kaybettik eşim değişti tam değişti tabi bende bebeğimi kaybedince pkolojim bozuldu eşimde bunun farkındaydı zor günşer aylar geçirdik ama eşim sağolsun hem destekti hem köstek diyebilirim çünkü çok daha çabuk kızmaya ve bana vurmaya başladı ..neyseki hamile kaldım eşim iyi ben iyi olduk bebeğimi doğurdum bebeğimle ve eşimle her şey iyiydi ama bebeğim 4.ayına geldi yemek prıblemleri başladı yanımda da kimse yoktu annemler k.valdemler yakındı geliyorlardı sağolsunlar ama ben kendim hep ilgileniyordum bebeğim hasta oluyor sık sık yemiyor çok zor zahmetli bebekti eşim geç geliyor işinden dolayı bende kendi başıma çok zor oluyordu sıkıntılar ve problermelr böylece geri geldi eşim eve gelince ben kızıyorum yardımcı olmuyor bebğimiz aç yemiyor hasta eşim ilgilenmiyor beni hiç dinlendirmiyor sinirimden çatlıyorum neyse böyle başladı şimdilerde artık uzun zamnadırda bebeğimle artık sadec kendim ilgileniyorum yememsine alıştım eşime hiç iş buyurmuyorum herşeyi kendim hallediyorum ama gelin görün ki eşime yaranamıyorum en ufak bir leyde sinirlensin ben karşılık verdim mi konuştum mu sus diye vuruyor bana eline hakim olamıyor bebeğimize karşı iyi ama onun gözünün öünde bunları yapıyor uyarmama rağmen annesi ve babasına anlattım olup bitenleri sinirlendimi kim olursaolsun herkesin içinde bağırıyor bana..ben ne yapaccağımı şaşrdım aarrtık artık şiddet görmek istemiyorum..evimizin eksiğini koymaz ne istesek alır alkolü yok ama bu huyu beni çıldırtıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün akşamda bana kızmasının sebebi annelerdeydim akşam iğne vurunacaktım eşime iğnemi getiriver dedim gelirken unutmuş geçte geldi bebğimizinde uykusu geldi huysuzlanıyordu eşime hep unutuyorsun diye kızdımama kötü bir şey demedim eşimde bizi eve götürüken olan lafı etti tamam bişey yok iyiyim ben sus desemde fayda etmedi söylendi beni çileden çıkardı bende kızdım sus diye bağırdım oda sesini ne yükseltiyorsun diye ağzıma çok fena vurdu hep böyle saçma sapan şeylerden dolayı kızyor karşılık verincede bana vuruyor hep sus konuşma diyor...

dayak işin içine girdimi orda durucaksın
nası sana vurabilir ya
onun sana saygısı kalmamış
ben olsam çekmezdim hiç... bu dediğin evlilik diil işkence
bağırıp çağırmalar bi yandan bebeklede uğraşıosun... hayat mı bu
bu dünyaya bi kere geliyoruz... daha gençsin bu yıllarını boşa harcama... değmez

kocanin eli bayagi alismis vurmaya maleseflmaz:
sana bisey diyeyimmi ya ömrün boyunca oturup bu adamin dayagini yiceksin, yada cekip gidiceksin
düzelir diye bosunada ümitlenip bekleme:umursamaz:

Niye müsade ediyorsun vurmasına anlamadım.Eli alışmış belliki en ufak şeyde şiddete yöneliyor.Ve bence giderek bu şiddet artacaktır.Bir de ufacık çocuğuda buna şahit ediyor.Bence tavrını koy böyle devam edecekse senin psikolojin bozulmakla kalmayacak çocuğununda piskolojisi bozulacak.Ben şiddet görsem evliliğimi sürdürmem ama sana sürdür yada sürdürme diyemem.Ama bu şartlar altında ne kadar sağlıklı kalınır oda tartışılır.Allah yardımcın olsun canım

Zaten sağlıklı değilim ama doğrusu şuan bebeğim küçük ve gidecek bir yerimde yok eşim ailesine kadar anlattım ama ne fayda eşime boşanıvcam diyorum ama vurmaktan vazgeçmiyor kısa süre düzeliyor yine aynı oluyor....

Sanırım alıştı artık ...bıktım bu hayattan yaa seviyorum 24 yaşındayım daha gencim bebeğim var maddi durmum yok daha ne diyeyim eşimde umursar umursamazlardan yani üzülüyor yine yapıyor ne fayda...

Dayak benim için en keskin boşanma sebeblerinden biridir
Sen ne düşünürsün bilemem ama şunu bil ki eşin buna epey alışmış
Yani bu saatten sonra ya çekeceksin ya gideceksin
Çocuğun şimdi bebek anlamıyor
Ama büyüdüğünde annesinin dayak yemesini seyretmesini mi istersin
Yoksa rahat huzurlu bi ortamda sevgiyle büyümesini mi
Ve maalesef huzurlu ortamı babası verebilecek gibi görünmüyor
Karar senin

anlaşılan sinirli bir eşiniz var..çok zor olmalı onunla yaşamak..
okuyunca dedim ki uyutucan böylelerini çayına bişeler atıp,sakinleştirici filan..
sana vuruyor olması çokk çirkin canım
konuşabilme ihtimalin yok mu?hiç iyi anı olmaz mı seni dinlediği,derdini anlatabildiğin anlar yok mu??bu davranışından vazgeçmeli mutlaka.ileride doz artacaktır çünkü,her seferinde buna başvuracaktır...
konuşmaya çalış,gözdağı ver.bana bir daha vuracak olursan çeker giderim de...
bu çok öenmli ya...nasıl vurur ağzına,öff içim yandı...

Sanırım alıştı artık ...bıktım bu hayattan yaa seviyorum 24 yaşındayım daha gencim bebeğim var maddi durmum yok daha ne diyeyim eşimde umursar umursamazlardan yani üzülüyor yine yapıyor ne fayda...

O zaman doktora gidecek tedavi görecek
Böyle gitmez çünkü

Allah yarcımcı olsun canım durumun çok zor
eşinin düzeleceğini sanmıyorum alışmış bu duruma ne elde ediyosa sana vurunca
bu çoçuk böyle bi ortamda nasıl büyür yetişir bilemiyorum

canım yagidecek yerin olmadığını bildiğinden bu rahatlık
hiç mi yakının yok hiç mi bi kaçgün korkutabileceğin bir yere gidemezsin...
şu aklında olsun,şikayet et sen de...

çok denedim inanırmısınız artık alyetneyebaşladım sana acıyorum konuşmaktan acizsin diye çünkü her en uafak soorunda sus ben konuşmayacakmışım ....

çok tehditettim aileler hatta duydu ama nafile eşim seviyorum diyor lafta eldende sopayı bırakmıyor benide bırakmıyor birde gidersen bebeğimizi vermem diye tehdştler savuruyor bana.

canım, inanamadım yazdıklarına ya, nasıl bi ömür geçer bu adamla, valla keşke 2. ye hamile kalmadan ayrılsaydın diyesim var, sonuçta 2. ye hamile kalmadan sana vurmaya başlamış
tek başına çocuk büyütmek gerçekten zor, eşinden de destek görmiceksen kimden görceksin
kaç yaşındasın, eğitim durumun ne bilmiyorum ama hemen iş bulman gerekiyor sanırım, iş bulsam bebeğime kim bakcak diceksin, o da doğru
çocuğun 3 yaşında devlet bünyesindeki anaokuna başlar o zamana kadar kendini toparla maddi, manevi kendine gel derim
valla çok üzüldüm, psikolojik problemleri var herhalde eşinin yada seni çok çaresiz, kolsuz kanatsız görüyor, nereye gitcek benden başka gidecek yeri yok diye sana eziyet etmeyi hak görüyor herhalde
umarım bi gün bebişede vurmaya kalkmaz

Evet haklısın ama kursa başlıyorum k.valdem bakacak bebeğime artık göze aldım her şeyi bebeğimi düşünyorum kendimi değil ben onun öünüde kavga etmek dayak yemektense kursa gideyim çalışayım daha iyi geldi en azından babaannesi ilgilenir...

ya arkadaşlar bende dayak olayına karşıyım eşime hep derim elin asla bana kalkmamalı bedeli ağr olur die şükür yapmaz zaten...
ama yazdığınız yorumlar çok ağır hemen çek git kolay mı sinir anında kolay dayakta kolay ama arkadaşımıza daha yapıcı yardımcı olmalıyız bebği var belli ki eşini seviyo başka kötü huyu yok diyo..
kendi babana söylemekle uyar bak hiçbir baba evladının dayak yemesine göz yummaz de çünkü damatlar kayınpederden çekinir...lütfen arkadaşlar 2 lafın biri çek git olmasın zaten zor durumda...

Evet durumumuz iyi değil eşimdende ayrılsam sığınacak pek yerim yok desem doğrudur küçük bir yerde yaşıyorum üstelik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…