Eime anlam veremiyorum, ltfen ldracam yaa

yazık ya işin içinede dayak varsa zaten o evlilik bitmiştir asla kabul edemem asla

Doğru seviyorum zaten bundan kaybettim her vurduğunda ertesi günü bişey olmamış gibi davranıyor unutuyordum ama artık öyle olmuyor unatmıyorum bana yaklaşmasını istemiyorum eşim ama hala aynı bişey olmamış gibi geliyor bana sarılıyor hiç bir sorun yokmuş gibi bende böyle soğuk olunca iyice sinirleniyor ....

kursa başlamakla iyi etmişsin canım, şu an sağlıklı düşünemiyorda olabilirsin ama silkelenmeye sağlıklı düşünmeye çalış, kendini geliştir, ben eşinin değişceğini tahmin etmiyorum, mümkün oldğu kadar güçlenmeye çalış maddi manevi ki, bıçak kemiğe dayandığı an gidiyorum diyebilesin
eşim istemedi çalışmamı demişsin, amacı buymuş herhalde, karımın gözü açılmasın, elinde ekonomik özgürlüğü olmasın, keşke onu dinlemeseymişsin, iş bulsaymışsın

canım belkide çaresizlikten sadece sevdiğini sanıyorsundur, bilmiyorum ama eşinden maddi manevi fiziki şiddet görüp eşini sevmek çok zor

Yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü ama eşinizin derdi ne neden vurmak şiddet.. Hiç konuştunuzmu neden bunu yaptığını, bir derdi varsa sizden yada bir yakınından yardım istesin hıncını sizden niye çıkarıyorki... Aklıma kumru ablam geldi, seneler önce komşumdu eşi döverdi hep onun sesini duyardım içim acırdı eh sonunda dayanamdı kadıncağız gideceği hiçbiryeri olmadığı halde kaçıp gitmişti:çok üzgünüm:
Dilerim sizin eşiniz düzelir dilerimherşey eskisi gibi olur olmadı ayrılın kimsenin kimseyi dövemey hakkı yok olmamalıda...

Keşke canım ama işte ozamnalar bende sağlıklı değildim bebeğimi kaybettiğimden ..ama umarım şimdilerde iyi olur en azından artık dışarı çıkacağım belki daha iyi olur ...insan yüzü öreceğim bilgileneceğim ...eşimin beni sevdiğin zaten biliyorum her konuda yardımcı hiç bir eksiğimiz bebeğiminde benimde evimizinde yok ama bir tek huzurumuz yok ..onuda artık zaman bıraktım bakalım ne olacak...sizinde destekelrinizle umarım bunların üstesinden gelirim bana lütfen akıl verin paylaşacağım kimsem yok ....

cok uzuldum hemde bebeiginiz var.
bazi erkekler maalesef boyle degiisyorlar.
hic soruyormusun bu sinirinin sebebi neymis.
kendinden aciz bir insana vurmak acizliktir.
disarda is problemlerimi var acaba.
bazen erkekler disardaki problemleri evlerine yansitirlar eslerinden cikarirlar acilarini.

Ben defalarca eşime dedim ne yaparsam yapayım kii büyük bir şey yok yani oratada asla büytülecek bir şey yok ama eşim illaki vurmaya gidiyyor konulurken yada tartışırken sinirleniyor daha fazla vuruyor tahammüledemiyor asla konuşmaya karşılıklı tartışmaya....

bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur..eşinin deişeceğini sanmıyorum..ya dayak la bi ömür geçecek yada eşini boşayacaksınız..aileniz hayatta deilmi.onlara gördüğünüzün şiddeti anlatmıyormusunuz..şimdi bebeğiniz küçük peki büyüyünce ne olacak..ne kadar sağlıklı bi çocuk olacak.boşansan çocuğu vermem diye bi şey yok kusura bakmasın bu ülkede hak var hukuk var..

bak arkadasin cevabina, biseyi biliyoruzda söylüyoruz
iste bu sen dayak yedikce kocandan sogucaksin hatta iliskiye bile girmek istemiceksin ilerde belkide basladi bile, ve kocan bu duruma dahada sinirlenicek ve yine ardindan dayak. nezamana kadar can dayanirki
olmuyorsa zorlamanin anlami yok.hemen simdi gidecek yerin yoksa , sen basla hazirliga canim cünki sonu görünmüyo bu evliliginin. okurmusun yada bi isemi girersin para biriktirip kendi ayaklarinin üstünde durmalisin biran önce:teselli:
yasamayan bilemez tecrübe konusuyo burda

peki sonra vurdugu icin pismanlik duyuyormu.
gelip ozur felan diliyormu.

Canım defalarca sordum kii eşmin işi ağır yanındaki çalışanlar olmadımı yanlız oldumu inanınkii eve geldimi asla aksib ir konu konuşmak değil bir şey bile kounşmama kii canı sıkılmıştır yorulmuştur diye yorguk olduğundan daha ne yapayım zaten akşam 9 dan aşağı gelmez bebeğiyle ilgilenmez yemeğimi yaparım benimle yemek vakti olmaz saatler uymuyor gelince kendide bazen yer bazen yemez bunu bile sanki bana kolaylıkmış gibi görürki zaten ben yemeği yapıyorum hazır yani yesen ne olur yemesen ne olur bana ne zorlouğu var sanki benim için çok iyi bişey yapıyormuş gibi övünür bven evde yeme bile doğru düzgün diye güya yükü yok hesabı ki bebeğimv var bbundanda geç ben kendimde yemek yiyorum yani ...

Umarım tam tersi olurda iyi olur eşim .....

bu iyi birsey o zaman.
sana oyle geldigi zaman sende ona duygularini anlat.
hic mutlu olamadigini boyle eziyet gorerek evliliginizin zarar gordugunu seni gercekten seviyorsa yardim almayi teklif et.
isteyerek yapmiyorsa pisman oluyorsa sonra eger bir psikologa gorunmesinde fayda olabilir.

ya mutlaka ama önce olumlu yönde yaklaşılıp olmuyorsa o sonuça varılsa ben burada hangi topiği açsam arkadaşlar hemen hoş değil çekmezdim filan ÜZÜLÜYORUM o yüzden söylüyorumm

Evet dedim kabuletti zaten işindendolayı gidememiştik ama yakın zamanda gidecektik taki dün gece olanlardan sonra ben sinir oldum artık....dün gecede ben vurmuyorum sana felan dmeye başladı istemeden yapıyorum diye birazöncede görüştüm hiç bir şey yokmuş gübü gülüyor geliyor yanıma zaten hemen yakınımda çalışıyor eşim rahatlıkla görebiliyorum onu...

Umarım tam tersi olurda iyi olur eşim .....

ins tam tersi olur mutlu mesut olursun canim, kesinlikle yuva yikilsin istemem:1hug:
ama düsüncem tecrübelerime dayanarak söylüyorum bende 13 sene umdum ve umdugumu bulamadim, bugün tokat yarin tekme derken artiyo cocuk büyüyünce bu sefer cocugada yöneliyor böyleleri, benim ex de böyle cok pisman olurdu özürler yeminler bidaha olmicak diye en fazla bir hafta dayanirdi:sinifsinif: en son siseyi kafama yeyince aklim basima geldikafamçokkarıştı, herkesin bir tahammül siniri vardir

canımesın kac yasında.aynı yastamısınız.gelıp sana ben cok uzuluyorum yaptıklarıma demesı hatasını gordugunu gosterır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…