Doğru seviyorum zaten bundan kaybettim her vurduğunda ertesi günü bişey olmamış gibi davranıyor unutuyordum ama artık öyle olmuyor unatmıyorum bana yaklaşmasını istemiyorum eşim ama hala aynı bişey olmamış gibi geliyor bana sarılıyor hiç bir sorun yokmuş gibi bende böyle soğuk olunca iyice sinirleniyor ....
kursa başlamakla iyi etmişsin canım, şu an sağlıklı düşünemiyorda olabilirsin ama silkelenmeye sağlıklı düşünmeye çalış, kendini geliştir, ben eşinin değişceğini tahmin etmiyorum, mümkün oldğu kadar güçlenmeye çalış maddi manevi ki, bıçak kemiğe dayandığı an gidiyorum diyebilesin
eşim istemedi çalışmamı demişsin, amacı buymuş herhalde, karımın gözü açılmasın, elinde ekonomik özgürlüğü olmasın, keşke onu dinlemeseymişsin, iş bulsaymışsın
bak arkadasin cevabina, biseyi biliyoruzda söylüyoruzya arkadaşlar bende dayak olayına karşıyım eşime hep derim elin asla bana kalkmamalı bedeli ağr olur die şükür yapmaz zaten...
ama yazdığınız yorumlar çok ağır hemen çek git kolay mı sinir anında kolay dayakta kolay ama arkadaşımıza daha yapıcı yardımcı olmalıyız bebği var belli ki eşini seviyo başka kötü huyu yok diyo..
kendi babana söylemekle uyar bak hiçbir baba evladının dayak yemesine göz yummaz de çünkü damatlar kayınpederden çekinir...lütfen arkadaşlar 2 lafın biri çek git olmasın zaten zor durumda...
iste bu sen dayak yedikce kocandan sogucaksin hatta iliskiye bile girmek istemiceksin ilerde belkide basladi bile, ve kocan bu duruma dahada sinirlenicek ve yine ardindan dayak. nezamana kadar can dayanirkiDoğru seviyorum zaten bundan kaybettim her vurduğunda ertesi günü bişey olmamış gibi davranıyor unutuyordum ama artık öyle olmuyor unatmıyorum bana yaklaşmasını istemiyorum eşim ama hala aynı bişey olmamış gibi geliyor bana sarılıyor hiç bir sorun yokmuş gibi bende böyle soğuk olunca iyice sinirleniyor ....
Ben defalarca eşime dedim ne yaparsam yapayım kii büyük bir şey yok yani oratada asla büytülecek bir şey yok ama eşim illaki vurmaya gidiyyor konulurken yada tartışırken sinirleniyor daha fazla vuruyor tahammüledemiyor asla konuşmaya karşılıklı tartışmaya....
cok uzuldum hemde bebeiginiz var.
Bazi erkekler maalesef boyle degiisyorlar.
Hic soruyormusun bu sinirinin sebebi neymis.
Kendinden aciz bir insana vurmak acizliktir.
Disarda is problemlerimi var acaba.
Bazen erkekler disardaki problemleri evlerine yansitirlar eslerinden cikarirlar acilarini.
bak arkadasin cevabina, biseyi biliyoruzda söylüyoruz
iste bu sen dayak yedikce kocandan sogucaksin hatta iliskiye bile girmek istemiceksin ilerde belkide basladi bile, ve kocan bu duruma dahada sinirlenicek ve yine ardindan dayak. Nezamana kadar can dayanirki
olmuyorsa zorlamanin anlami yok.hemen simdi gidecek yerin yoksa , sen basla hazirliga canim cünki sonu görünmüyo bu evliliginin. Okurmusun yada bi isemi girersin para biriktirip kendi ayaklarinin üstünde durmalisin biran önce:teselli:
Yasamayan bilemez tecrübe konusuyo burda
peki sonra vurdugu icin pismanlik duyuyormu.
Gelip ozur felan diliyormu.
Evet daha dün akşam artık onca olaydan kavga gürültüden sonra yenice kafasını toparlayınca yanıma gelip bana ben vurmak istemiyorum sana ben çok üzülüyorum bana yardımcı ol lütfen beni bırakma diye ağladı....
bak arkadasin cevabina, biseyi biliyoruzda söylüyoruz
iste bu sen dayak yedikce kocandan sogucaksin hatta iliskiye bile girmek istemiceksin ilerde belkide basladi bile, ve kocan bu duruma dahada sinirlenicek ve yine ardindan dayak. nezamana kadar can dayanirki
olmuyorsa zorlamanin anlami yok.hemen simdi gidecek yerin yoksa , sen basla hazirliga canim cünki sonu görünmüyo bu evliliginin. okurmusun yada bi isemi girersin para biriktirip kendi ayaklarinin üstünde durmalisin biran önce:teselli:
yasamayan bilemez tecrübe konusuyo burda
bu iyi birsey o zaman.
Sana oyle geldigi zaman sende ona duygularini anlat.
Hic mutlu olamadigini boyle eziyet gorerek evliliginizin zarar gordugunu seni gercekten seviyorsa yardim almayi teklif et.
Isteyerek yapmiyorsa pisman oluyorsa sonra eger bir psikologa gorunmesinde fayda olabilir.
Umarım tam tersi olurda iyi olur eşim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?