ins tam tersi olur mutlu mesut olursun canim, kesinlikle yuva yikilsin istemem:1hug:
Ama düsüncem tecrübelerime dayanarak söylüyorum bende 13 sene umdum ve umdugumu bulamadim, bugün tokat yarin tekme derken artiyo cocuk büyüyünce bu sefer cocugada yöneliyor böyleleri, benim ex de böyle cok pisman olurdu özürler yeminler bidaha olmicak diye en fazla bir hafta dayanirdi:sinifsinif: En son siseyi kafama yeyince aklim basima geldikafamçokkarıştı, herkesin bir tahammül siniri vardir
bak arkadasin cevabina, biseyi biliyoruzda söylüyoruz
iste bu sen dayak yedikce kocandan sogucaksin hatta iliskiye bile girmek istemiceksin ilerde belkide basladi bile, ve kocan bu duruma dahada sinirlenicek ve yine ardindan dayak. nezamana kadar can dayanirki
olmuyorsa zorlamanin anlami yok.hemen simdi gidecek yerin yoksa , sen basla hazirliga canim cünki sonu görünmüyo bu evliliginin. okurmusun yada bi isemi girersin para biriktirip kendi ayaklarinin üstünde durmalisin biran önce:teselli:
yasamayan bilemez tecrübe konusuyo burda
canımesın kac yasında.aynı yastamısınız.gelıp sana ben cok uzuluyorum yaptıklarıma demesı hatasını gordugunu gosterır
Evet dedim kabuletti zaten işindendolayı gidememiştik ama yakın zamanda gidecektik taki dün gece olanlardan sonra ben sinir oldum artık....dün gecede ben vurmuyorum sana felan dmeye başladı istemeden yapıyorum diye birazöncede görüştüm hiç bir şey yokmuş gübü gülüyor geliyor yanıma zaten hemen yakınımda çalışıyor eşim rahatlıkla görebiliyorum onu...
iste bak ne kadar tepkisiz kalirsan adam bunu artik normal gormeye baslamis.
Hatta kafasinda hic olmamis gibi algilamaya baslamis.
Bir an once ya psikologa tekrar gitmeye ikna et.birsekilde mutlaka gidin.
Yada cok uzgunum ama omurboyu bu insanla evli kalamassin.
Belki bir kac yil daha dayanirsin cekersin. Ama gunun birinde canina tak der.
Cekip gidersin.
Bu sure zarfinda kenara koseye 1 kac kurus at.
Bazi ihtiyaclarindan kis ama herzaman kenarda kosede paran bulunsun.
Yanliz bundan esinin haberi olmasin.
Sende mi boşandın sonra....
bosandim canim oh be dünya varmis dedimhihoyyyt ve yeniden evlendim 3 bucuk yillik evliyim (bendekide ne cesaretse-tatlicadiarzu-) ama masallah simdiki esimle cok iyi anlasiyoruz en ufak tartismamiz dahi yokzemuszemus
benim ex sonra oglumuda dövünce yeter biyere kadar dedim, yavrum hala icinden cikmamis babasindan yedigi dayagin psikolojisi bozuldu oglusumun mafoldumben zaten konu actim oglum hasta diye:gitme:senağlama
size çek git demesi tabii kolay diye düşünebilrsin..ailemin maddi gücü yok,bana sahip çıkmazlar,işimde paramda pulumda yok diye düşünebilrsin..akllından neler geçiyor bilemem ama bi ömür böle sürmez..
Sana bi şey anlatmak istiyorum.binamızın kapıcı dairesi dul 3 çocuklu bi bayana kiraya verilmişti bir zamanlar.3 adet küçük boy boy çocukları vardır.sürekli hayır kurumlarında,hayırsever insanlardan bağışlar gelirdi.eşya,yiyecek,para aklına ne gelirse..bi gün ayak üstü sohbetimiz oldu.eşini öldü anlatmış herkese meğersem gördüğün şiddetten kaçmış.zamanal düzelir dedim
Eşi,min masşı az ama bunu zaten yapamamki param yok çünkü benimde...
tamam anliyorum calismiyorsun bebeigin var.esinin maasida az olabilir ama sana hicmi kendi ihtiyaclarin icin para vermiyor bu adam.o paradan biriktirebilirsin.
Market alisverisini kim yapiyor evde esinmi?
Eger sen yapiyorsan market alisverisini yada pazar alisverisini birkac birseyden kisarsin.
Her markete ciktiginda gereksiz seyleri alma.onun yerine parayi biriktir.
Esin yoksa ne alip verdigini felan da kontrol ediyormu?
Off ya çok üzüldüm sorması ayıp olmasında canım sen kaç yaşında evlendin ne kadar evli kaldın ve kaç yaşında boşandın...
vallah canim yillari tam olarak hatirlamiyorum 19 yasindaydim galiba evlendigimde 13 sene sonra bosandim
zaten sana simdi hemen kalk git demiyoruz ki zaten gidecek yerin yokmus ama mutlaka oku yada ise gir ayaklarinin üstünde dur kenara para at, seninde pek fazla dayanacagini sanmiyorum:gitme:
iste bak ne kadar tepkisiz kalirsan adam bunu artik normal gormeye baslamis.
hatta kafasinda hic olmamis gibi algilamaya baslamis.
bir an once ya psikologa tekrar gitmeye ikna et.birsekilde mutlaka gidin.
yada cok uzgunum ama omurboyu bu insanla evli kalamassin.
belki bir kac yil daha dayanirsin cekersin. ama gunun birinde canina tak der.
cekip gidersin.
bu sure zarfinda kenara koseye 1 kac kurus at.
bazi ihtiyaclarindan kis ama herzaman kenarda kosede paran bulunsun.
yanliz bundan esinin haberi olmasin.
Canım bana para vermez dedimya hiç eksiğimiz yoktur her şeyi alır bişey isteyeyim kıyafette olsa götürü kendi verir parasını ...
Bunu bende dicektim ama açtığım bi konu yüzünden adım çıkmış dokuza
Güzelim mutlaka kenara bişeyler koy
Kendin için olmasa bile bebeğin için
3 harcadığını 3 buçuk de 5e aldığını 6 de ama artır bişeylerde kısıtla
Çünkü bu adamla yarının garantisi yok
İşim gücümde yok diyorsun dımdızlak ortada kalma sonra
oooooo hayatim sen iplerini cok eline vermissin bu adamin.
bu adam seni tamamiyle kontrolu altina almis.
ya ne demek sen gidip kendi kendine birsey alamazmisin.
bence sen ona cok baglanmissin.
yani o da seni kendine bagimli kilmis.
sonucta 5 yasindaki cocuk degilsin sen. icabinda gidip marketten evin alisverisini yapabilirsin.
ne bileyim butungun evdemisin hic mi disari cikmassin.
esin isdeyken aksama kadar evde ne yaparsin.
esinin ki gercekten cok sacmalik. hatta cok zeki seni iyice baglamis ki onsuz hicbir seye yapamayasin diye.
cok dikkatli ol derim ben sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?