Eime anlam veremiyorum, ltfen ldracam yaa

Sende mi boşandın sonra....

katılıyorum canım sana..dayak sürdükce eşimi seviyorum diyen kadın gidip, gün gün eşinden nefret eden bi kadın gelecek..üstüne cinsel problemler başlıyacak..kadın için çok gerekli olmasa bile ,erkek için çok büyük bi sorun olan bu konu yüzünden tartışmalar sonrada dayak lar başlayacak..bencede eşinin ailesinden ziyade kendi ailenle konuş..ne kadar sürer evliliğin bilemiyorum ama kendin ve bebeğin için bi şeyler yapmaya başla...

iste bak ne kadar tepkisiz kalirsan adam bunu artik normal gormeye baslamis.
hatta kafasinda hic olmamis gibi algilamaya baslamis.
bir an once ya psikologa tekrar gitmeye ikna et.birsekilde mutlaka gidin.
yada cok uzgunum ama omurboyu bu insanla evli kalamassin.
belki bir kac yil daha dayanirsin cekersin. ama gunun birinde canina tak der.
cekip gidersin.
bu sure zarfinda kenara koseye 1 kac kurus at.
bazi ihtiyaclarindan kis ama herzaman kenarda kosede paran bulunsun.
yanliz bundan esinin haberi olmasin.

karamsar gülüm eşin hem vurup sonra özür diliyorsa
Psikoloik bi sebebi olabilir
O özür dilediği zamanlar doktora gitmek şartıyla affetmeyi öne sürüp
Vazgeçmeden hemen doktora götürmeyi başarırsan
Belki faydası olur

Eşi,min masşı az ama bunu zaten yapamamki param yok çünkü benimde...

Sende mi boşandın sonra....

bosandim canim oh be dünya varmis dedimhihoyyyt ve yeniden evlendim 3 bucuk yillik evliyim (bendekide ne cesaretse-tatlicadiarzu-) ama masallah simdiki esimle cok iyi anlasiyoruz en ufak tartismamiz dahi yokzemuszemus
benim ex sonra oglumuda dövünce yeter biyere kadar dedim, yavrum hala icinden cikmamis babasindan yedigi dayagin psikolojisi bozuldu oglusumun mafoldumben zaten konu actim oglum hasta diye:gitme:senağlama

size çek git demesi tabii kolay diye düşünebilrsin..ailemin maddi gücü yok,bana sahip çıkmazlar,işimde paramda pulumda yok diye düşünebilrsin..akllından neler geçiyor bilemem ama bi ömür böle sürmez..
sana bi şey anlatmak istiyorum.binamızın kapıcı dairesi dul 3 çocuklu bi bayana kiraya verilmişti bir zamanlar.3 adet küçük boy boy çocukları vardır.sürekli hayır kurumlarında,hayırsever insanlardan bağışlar gelirdi.eşya,yiyecek,para aklına ne gelirse..bi gün ayak üstü sohbetimiz oldu.eşini öldü anlatmış herkese meğersem gördüğü şiddetten kaçmış.düzelir dedim sabrettim olmadı dedi..babamlarda sahip çıkmadı zaten durumlarıda yoktu bi gece aldım çocukları çıktım.belediyeye sığınmış sonrası malum işte dedi.hayırsever biri ev verdide taşındı..kendide bi lokantada bulaşıkçılık hemde temizlikçilik yapıyordu..yani demem o ki şiddeti yokluktan asla çekmek zorunde deilsin..

Son düzenleme:
Off ya çok üzüldüm sorması ayıp olmasında canım sen kaç yaşında evlendin ne kadar evli kaldın ve kaç yaşında boşandın...

Tabikide dğoru şiddet gerçekten çok kötü elinizden hiç bir şey gelmiyor....

Eşi,min masşı az ama bunu zaten yapamamki param yok çünkü benimde...

tamam anliyorum calismiyorsun bebeigin var.esinin maasida az olabilir ama sana hicmi kendi ihtiyaclarin icin para vermiyor bu adam.o paradan biriktirebilirsin.
market alisverisini kim yapiyor evde esinmi?
eger sen yapiyorsan market alisverisini yada pazar alisverisini birkac birseyden kisarsin.
her markete ciktiginda gereksiz seyleri alma.onun yerine parayi biriktir.
esin yoksa ne alip verdigini felan da kontrol ediyormu?

sana hemen git, boşan vs.. demiyorum ama güçlenmeye bak maddi manevi, gitmek gibi seçeneğin olsun, şuan gitmek gibi seçeneğin yok gördüğüm kadarıyla
daha yaşın çok genç, bence ilerde bu yıllarını kayıp yıllar gibi göreceksin, diğer kadınlardan neyim eksikti ki, saygı görmedim eşimden diyeceksin
diyorsun ki eşim hiçbişeyimizi eksik etmiyor tek eksik huzur diyorsun, bence keşke eşin sana saygı duysaydı, değer verseydide, bişeyleriniz eksik olsaydı
bu lafından sonra gerçekten sağlıklı düşünemediğine kanaat getirdim bende
eşinde maşallah bu durumu yemek içmek wc gitmek gibi doğal bişey gibi görmeye başlamış, hiç arkası kesilcek gibi görünmüyor,

kaynanla dertleştinmi hiç, o oğluna nasihat edemez mi bu konuda

canım dayak cok kotu bırsey bılırım.baba-m demeye utandıgım adam da annemı cok dovuyordu.annecım bızı ben 13 kardesım 12 yasındayken ayrıldılae.onun zulmunden bulgarıstandan turkıyeye kactık.ılerde bebegının neler hossedecegını bızzat tecrube etmıs bırıyım.buyuzden babamı hala affetmıs degılım

Canım bana para vermez dedimya hiç eksiğimiz yoktur her şeyi alır bişey isteyeyim kıyafette olsa götürü kendi verir parasını ...

Off ya çok üzüldüm sorması ayıp olmasında canım sen kaç yaşında evlendin ne kadar evli kaldın ve kaç yaşında boşandın...

vallah canim yillari tam olarak hatirlamiyorum 19 yasindaydim galiba evlendigimde 13 sene sonra bosandim
zaten sana simdi hemen kalk git demiyoruz ki zaten gidecek yerin yokmus ama mutlaka oku yada ise gir ayaklarinin üstünde dur kenara para at, seninde pek fazla dayanacagini sanmiyorum:gitme:

Sende iyi dayanmışsın ama haklısında yani.13 SENE EVLı KALMIŞSIN ....

Bunu bende dicektim ama açtığım bi konu yüzünden adım çıkmış dokuza
Güzelim mutlaka kenara bişeyler koy
Kendin için olmasa bile bebeğin için
3 harcadığını 3 buçuk de 5e aldığını 6 de ama artır bişeylerde kısıtla
Çünkü bu adamla yarının garantisi yok
İşim gücümde yok diyorsun dımdızlak ortada kalma sonra

Canım bana para vermez dedimya hiç eksiğimiz yoktur her şeyi alır bişey isteyeyim kıyafette olsa götürü kendi verir parasını ...

oooooo hayatim sen iplerini cok eline vermissin bu adamin.
bu adam seni tamamiyle kontrolu altina almis.
ya ne demek sen gidip kendi kendine birsey alamazmisin.
bence sen ona cok baglanmissin.
yani o da seni kendine bagimli kilmis.
sonucta 5 yasindaki cocuk degilsin sen. icabinda gidip marketten evin alisverisini yapabilirsin.
ne bileyim butungun evdemisin hic mi disari cikmassin.
esin isdeyken aksama kadar evde ne yaparsin.
esinin ki gercekten cok sacmalik. hatta cok zeki seni iyice baglamis ki onsuz hicbir seye yapamayasin diye.
cok dikkatli ol derim ben sana.

ya tabiki koymali her bayan yapmali.
en mutlu evliligi olan bile yapmali.
eslerin herseyden haberi olmasi gerekmiyor.
yani sadece esiyle problemim olurda kosemde param olur dusuncesiyle degil her ihtimale karsi bu.
allah korusun esler vefat edebilir kaza gecirebilir yani kotu mu olur kosede 1 kac kurus para.
kaldiki bunu zaman icinde biriktircek bir anda demiyoruz ki.
damlaya damlaya gol olur.

aynen katılıyorumvereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…