Eime kar ok soudum...

butterfly83

KÜBRANURUM PAMUK KIZIM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
333
3
641
42
İstanbul
eşimle 2.5 senedir evliyiz..9 aylık bir bebeğim var..bundan 3 hafta önce çok kötü bir şekilde tartıştık..mafoldumben şuanda ise ona karşı buz gibiyim..bi türlü kendimi toparlıyamıyorum..yatağa bile girmek istemiyorum...öylesine soğuğum işte..eskiden göz göze gelmek elini tutmak çok hoşuma giderdi..ama malesef artık ona karşı eski duygularımı hissedemiyorum..şimdi benim ne yapmam gerekiyor?eski duygularımı tekrar kazanabilmem için ne yapmam gerek sizce? bu konuda çok yardıma ihtiyacım var..:gitme:

sanırım biraz zamana ihtiyacınız var, tartıştığınız konuyu atamamışsınız üzerinizden, ama sürekli onu düşünüpte iyice soğumayın eşinizden, herkesin bi boş zamanı vardır onunda öle bi gününe denk gelmiştir veya işyerinde vs. problemleri vardır onu eve yansıtmıştır bilemiyorum artık

geçici bir durum bence
ara sıra insan soğuduğunu hissediyor gerçekten de
arada çok kırıcı unutulmayacak sözler sarf edilmediyse
uzun sürmez diye düşünüyorum
kendi kendini telkin edebilirsin bu konuda.

Her evlilikte tartisma kavga oluyor, böyle kavgalardan sonra kisa vaadeli duygusal uzaklasmalarda gayet normal bence...

Lakin suda var tabiki: Esinin tutumu nasil? Gönlünü kazanmaya calisiyormu?

daha cok esının destegıyle atabılırsın canım
onun bu tartısmayı unutabılmen ıcın bırseyler yapması lazım
tartısmanın sebebı de bunda cok etkılı tabıı

Evlilikte tartışmalarda olur, kavgalarda olur. çok kırıcı ve ağır olmadığı sürece belli bir zaman sonra herşey eski haline döner.Senin biraz zamana ihtiyacın var.
Bide ettiğiniz kavgayı sürekli aklına getirirsen git gide soğursun eşinden.önemsiz bişe ise o tartışma anını aklından çıkar canım ufak tefek tartışmalar her zaman olur.Başka şeylerle ilgilen dağıt kafanı biraz :teselli:

malesef pek bişey yapmıyor eşim..ondan güzel sözler duymak istiyorum..eskisi gibi..malesef eskisi gibi olamıyoruz..heyecan bitti..sanki aşkta bittii..

esınde bırseyler yapmıyorsa tartısmanızın uzerınden sadece zaman gecmıs ama sorun cozulmemıs ıkınız ıcınde
oturun karsılıklı olarak konusun
haklı haksız yanlarınızı paylasın ve eskısı gıbı olabılme kararı alın
ama yapamıyorsanız esınızle konusun ve aıle terapısıne baslayın cok etkısı olacaktır ılıskınıze

belki sen ondan bekliyorsun o da senden
aşk, sevgi öyle kolay kolay bitmez
sadece bir kıvılcım yeterlidir yeniden alevlenmesine
ben ikili ilişkilerde çok gurur yapılmasından yana değilim
dizilerdeki gibi değil hayat
ne kadar çok gururluysan o kadar sevilirsin mantığı sadece abuk dizilerde var ne yazık ki
sürekli alttan almaktan bahsetmiyorum ama
gerektiğinde de ilk adımı atan olunmalı bence
ya da önce uzak kalmak mı canını daha çok acıtıyor
yoksa ilk adımı atan olmak mı
onun hesabı yapılmalı

sürekli tartışmayan biriyseniz ve bu tartışmanın büyük olması sizi yaralamıstır.çok etkilenmiş olabilirsiniz..bence eger tartışmanın sonunu iyi şekilde sonlandırmışsanız fazla büyütmeyin..geçmişte bırakın artık..atın arkanıza ailenie sarılın..bu devirde 4 4 lük elilikler yok arada tartısmalar olur.yeterki cok fala büyütmeyin derim...

malesef pek bişey yapmıyor eşim..ondan güzel sözler duymak istiyorum..eskisi gibi..malesef eskisi gibi olamıyoruz..heyecan bitti..sanki aşkta bittii..

Ask öyle her tartismadan kavgadan sonra bitecek birsey degilki güzelim!

Esinle otur konus, icindekileri anlat ona...ondan güzel sözler duymak istedigni söyle....

ilk adım meselesi değil bu cnm..ikimizde eskisi gibi olmak istiyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz;fakat olmuyor...olamıyoruz eskisi gibi..

aile terapisine eşimle mi katılmam gerekiyor cnm? sen gittin mi? ama eşimin kabul edeceğini sanmıyorum..

ben hıc gıtmedım ama bır arkadasım bosanmanın esıgınden bu yolla kurtuldu ıkıncı bebegıne hamıle

esınle gıtmen gerekıyor
evlılıgınızın canlı kalmasını eskısı gıbı paylasımda bulunmayı senın kadar ıstıyorsa ıkna olur
ama once karsılıklı konusun belkı kendı aranızda yapacagınız samımı bır konusma eskıye donmenıze yetecektır

ilk adım meselesi değil bu cnm..ikimizde eskisi gibi olmak istiyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz;fakat olmuyor...olamıyoruz eskisi gibi..

Evlilikte tartışmalar olur, ama sizin tartışmanız nasıl bir şeydir ki birbirinizden bu kadar soğudunuz anlamadım. Tartışmanın ne olduğunu bilmediğim için pek yorum yapamıyorum ama bir an önce tartışmayı unutmanız lazım.

Kavganızın içeriği neydi ki bu derece soğuttu ikinizi de birbirinizden diye düşünmeden edemiyorumCADIARZU
3 hafta olmuş kavga yaşanalı , süre uzun geldi bana .. Sanırım konu ciddiydi ve ikiniz de birbirinizi kırdınız..
Kavganız yaşandı ve üzerine sünger çekildiyse , ondan da soğukluk devam ediyor olabilir.. Konuyu tekrar açıp uzlaşmaya baksanız .. Konuyu da bilmiyorum , böyle konuşmak zor o yüzden.. Ama ikinizin de özür dilemesi ve o konuyu temelli kapaması gerek ...

evet kavganın sebebi ciddiydi ve birbirimizi çok kötü bir şekilde kırdık..dediğiniz gibide üstüüne sünger çekildi..yani ikimizde örf bas etmeye o tartışmayı unutmaya gündeme getirmemeye çalıştık..malesef ben beceremiyorum..sürekli o sözler aklıma geliyor..

birbirinizden özür dilediniz mi, gerçi kim haklı kim haksız bilemiyorum, tartışmanın konusunuda bilmiyorum ama belkide bir birinizden özür dileseniz bu soğukluk çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…