Eime sz geiremiyorumm :(

ohh ohh bu daha da ii aynen böyle yaz.(bu tavsiye de aklım da kalsın.lazım olur belki)

aynen soledıklerını yazdım sanırım bıraz alkollu
ben senden asla vazgecmem yanına gelıyrm yazdı

iii ii geldiğinde de gülkurusunun dediği gibi sessız kal sakın aglama. dımdık dur ve ssesız kal. bakalım nolcak.ay ben yatıyom kızlar eşim kızıyo napıyon sen daha diekaydirigubbakcemile3cnm inş herşey yoluna girer.ii geceler herkese

bende eglenmene gıtmeden once yaptıklarının hakkını ver gelmene hoc gerek yok senı bekleyen bı karında yok zaten yazdım

tamam canm sen uyu bende brazdan yatarım yakın bı arkadasım var o gelıcek onu beklıyrm

okkk kapana kıstı desene. şimdı yapacagın tek bırşey var. bırak cevap yazma. gelsın. geldıgınde sınırlı olma, kavga etme, vazgeçmiş ve bıkmış ol. ona deger vermeyen sevmeyen ıncınmeyen gözlerle bak. sakın aglama acayıp guçlu ve taş gıbı dur. normal davran. bırkaç gun duşunecegım falan de. ıyıce tırssın. sana sarılırsa falan bunlar anlık barışmalar ve ben bunu ıstemıyorum duşunmem ve gelecegımı rıske atmamam lazım falan de. guclu ol domuz gıbı tepkısız ol :))) göreyım senı

gedgnde kapıyı kılıtlı bulucak zaten anahtarıda yok gıderken benı dusundumu bende onu dusunmıcem kalsın sokakta aklı basına gelsın

çok laf ıyı degıldır unutma, kavga sadece sevıyeyı duşurur, sessız guçlu ve kararlı duran bır kadın hep kazanır. sakın kavga etme olur mu, çırkınleşmesıne ızın verme. haddını bıl. sevıyelı ol. karşında ben varım sevdıgın kadın var sakın ol gıbı uyarılarda bulun. ama laf dalaşına hıçbır zaman gırme tatlım. bu ıyı bırşey degıl. sonu hep cırkın bıter laf yarışlarının ne yazık kı

gedgnde kapıyı kılıtlı bulucak zaten anahtarıda yok gıderken benı dusundumu bende onu dusunmıcem kalsın sokakta aklı basına gelsın

yok oyle yapma, gırsın eve sen sakın ol. kapıyı aç o esnada mutfaga gır kendıne meyve tabagı falan yap, şaşırt onu. o ağlayan sınırlı bır kadın beklıyor şimdı seni görunce kafası karışsın bence bunu yap.

evet canm ona çok koymus olmalı cnku ben nekadar tartısırsak tartısalım onu hemen affederım kıyamyrm çok uzulur enufacık tartsmamıza bıle ama bukez affetmıcem attgm 2msjda ona soğuk duş etkısı yapmıstır yatakta hıc sırtımda donmezdım bukez onuda yapıcaz sozumuz vardı evlenmeden once ole konusmustuk neolursa olsun sarılıp uycaz dıe ama madem sozler tutulmuo :)

ay kızlar cok saolun ya aglamaktan perişan olmuştum

tavsıyelerını dınlıcem çok ıyı geldın gulkurusu yoksa bu duvarlara bakıp aglaya aglaya arardım heralde

bak şimdı o duşundu içinden dedı kı ; ya karıma tokat atmaya degermıydı geldım hiç te zevklı geçmio falan kafasında duşunuyo suan. ama sana da tavsıyem bırak arada gıtsın. zaten sen boyle sıkmazsan bır sure sonra gıtmek ıstemeyecektır. yasak olan herşey cazıp gelır. bundan sonra ıstedın yere gıt özgursun de. bak goreceksın gıtmeyecek.

bundan sonra ağlamak yok şekerim yerimseniben tamammı herzaman güçlü ve kararlı ol

sorun gıtmesı degıldı zaten sabah gıdıp akşam gelıcem dese tamam derdım ama buakşam gttı yarın akşam gelıcek ben evdeyken eşım olmıcak gece tek uyucam
zoruma gttı açıkcası sorması bıle hoşma gtmedı inş bunu çok kez tekrarlamak ıstemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…