bana vurdun ve gıttın ,umarım eglenıyorsundur ve buna degmıştır canım. lutfen ıyı eglen çunku bız senın bu gece eglenmen ıçın çok şeyden vazgeçtık. ben artık guven veren ellerınden, omuzlarından , aşkından vazgeçtım, sen sevgımden, eşinden vazgeçtın. lutfen çok eglen, bız kaybettık barı, bu gece kazansın. mutlu ol.... gıbı bırşeyler yaz iyice içine otursun ve telını kapat o evı terk et. burnu surtulmeden de donme. ve az konuş, sessız kal. bagırsın çagırsın kapıları vursun sen sessız kal sakın aglama. dımdık dur ve ssesız kal. erkekler bu tepkıden çok korkar.
bana vurdun ve gıttın ,umarım eglenıyorsundur ve buna degmıştır canım. lutfen ıyı eglen çunku bız senın bu gece eglenmen ıçın çok şeyden vazgeçtık. ben artık guven veren ellerınden, omuzlarından , aşkından vazgeçtım, sen sevgımden, eşinden vazgeçtın. lutfen çok eglen, bız kaybettık barı, bu gece kazansın. mutlu ol.... gıbı bırşeyler yaz iyice içine otursun ve telını kapat o evı terk et. burnu surtulmeden de donme. ve az konuş, sessız kal. bagırsın çagırsın kapıları vursun sen sessız kal sakın aglama. dımdık dur ve ssesız kal. erkekler bu tepkıden çok korkar.
100 erkek uzerınde denenmıştır, başarılııı bır yontem :)
aynen soledıklerını yazdım sanırım bıraz alkollu
ben senden asla vazgecmem yanına gelıyrm yazdı
iii ii geldiğinde de gülkurusunun dediği gibi sessız kal sakın aglama. dımdık dur ve ssesız kal. bakalım nolcak.ay ben yatıyom kızlar eşim kızıyo napıyon sen daha diekaydirigubbakcemile3cnm inş herşey yoluna girer.ii geceler herkese
aynen soledıklerını yazdım sanırım bıraz alkollu
ben senden asla vazgecmem yanına gelıyrm yazdı
okkk kapana kıstı desene. şimdı yapacagın tek bırşey var. bırak cevap yazma. gelsın. geldıgınde sınırlı olma, kavga etme, vazgeçmiş ve bıkmış ol. ona deger vermeyen sevmeyen ıncınmeyen gözlerle bak. sakın aglama acayıp guçlu ve taş gıbı dur. normal davran. bırkaç gun duşunecegım falan de. ıyıce tırssın. sana sarılırsa falan bunlar anlık barışmalar ve ben bunu ıstemıyorum duşunmem ve gelecegımı rıske atmamam lazım falan de. guclu ol domuz gıbı tepkısız ol :))) göreyım senı
gedgnde kapıyı kılıtlı bulucak zaten anahtarıda yok gıderken benı dusundumu bende onu dusunmıcem kalsın sokakta aklı basına gelsın
çok laf ıyı degıldır unutma, kavga sadece sevıyeyı duşurur, sessız guçlu ve kararlı duran bır kadın hep kazanır. sakın kavga etme olur mu, çırkınleşmesıne ızın verme. haddını bıl. sevıyelı ol. karşında ben varım sevdıgın kadın var sakın ol gıbı uyarılarda bulun. ama laf dalaşına hıçbır zaman gırme tatlım. bu ıyı bırşey degıl. sonu hep cırkın bıter laf yarışlarının ne yazık kı
yok oyle yapma, gırsın eve sen sakın ol. kapıyı aç o esnada mutfaga gır kendıne meyve tabagı falan yap, şaşırt onu. o ağlayan sınırlı bır kadın beklıyor şimdı seni görunce kafası karışsın bence bunu yap.
tavsıyelerını dınlıcem çok ıyı geldın gulkurusu yoksa bu duvarlara bakıp aglaya aglaya arardım heralde
bak şimdı o duşundu içinden dedı kı ; ya karıma tokat atmaya degermıydı geldım hiç te zevklı geçmio falan kafasında duşunuyo suan. ama sana da tavsıyem bırak arada gıtsın. zaten sen boyle sıkmazsan bır sure sonra gıtmek ıstemeyecektır. yasak olan herşey cazıp gelır. bundan sonra ıstedın yere gıt özgursun de. bak goreceksın gıtmeyecek.
bundan sonra ağlamak yok şekerim yerimseniben tamammı herzaman güçlü ve kararlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?