Eime sz geiremiyorumm :(

gülkurusu süpersin bacım... bende ona katılıyorum evlilik dipdibe yaşanmamalı,zaten bir ömür var önünüzde birbirinizden sıkılmanın hiç gereği yok. arada sende ona taviz ver ve bunu kendin içiinde taleep et.yalnız "bu benim hakkım kölenmiyim" tarzında değilde..evliliğimizin sağlıklı olması için kendi özellerimizde olmalı tarzında dile getir.evlilik karşılıklı hayat gaspı değil,ortak yaşam alanı kurulmasıdır.

yuzunu gözunu yıka bakımlı ve guçlu sakın bı şekılde bekle gelsın. duşunecegını söyle kavga etme bak gör nasıl ıyı gelecek sıze. saygı cok onemlı canım, sana ıyı geceler dıyorum yarın okurum artık. sevgıler tatlım

saolun kızlar bende çıkıyorum arkadasım geldı bırazda onla sabah edelım tavsıyelernz ıcın saolun iyi geceler

sen de supersın canım. arttık ayakları yere basan saygın bır kurum olmalı evlılık. bı çocukça hareketlerle bu guzel kurumu ıçınden çıkılmaz bır hale sokuyoruz. bır omur yuzyuze bakçaz zaten azıcık nefes alalım kı, evımızın kıymetını daha bı bılelım degıl mı? herkese sevgıler ve tatlı ruyalar. gözlerım kapanıyor kızlar öpucukler

işte erkekler bundan anlamıyolar
onlara yüz vermicen aşkından ölsende hep geri durcan
biz kadınlarda bunu yapamıyoruz onların kçlarını kaldırıyoruz afedersin

seninde hatan burda aslında bu hata değil ama karşındaki bunu haketmiyorsa yapmıcan tut kendini arama sorma sıkıştırma adamı

biraz rahat bırak bu çok bilmiş erkekler sıkıntıyada gelemiyolar evlenselerde bekarlık gibi olcağını sanıyolar

klava:klava:

yav gülkurusu sende ne akıllar varmış yahu.valla maşallah mmmaaaaşşşalllaahhhh tü tü tü.aklımın bi köşseinde dursun.bu arada neler oldu çok merak ediyorum.umarım senintavsiyelerini dinlemiştir ve eşi eşşekten düşmüş karpuza dönmüştür.

hiç ilgilenme ki kendini bi halt zannetmesin.. umurunda mısın sanki, ne arıyorsun..arama..rahat bırak
boğuyormuşsun hissini verecek seni daha çok itecektir..kendi haline bırak Doktorlar öyle söylüyor:))

profilinde bekar yazıyor

Meslek bölümünde grafiker ama siz ilkokul mezunumusunuz hayret

Bana hiç inandırıcı gelmedi yazdıklarınız

Önce profilinizi dünzenleyip mantık yolu açın insanlara güven gelsin ki anlattıklarınıza inanalım

a.s. sagol canım. bende merak ettım ne oldu acaba?

bence yaptıkları hiçte normal değil.yani sen gitme diye ısrar ediyosun oda tokat atıyo,neye dayanarak anlamadım ben.anası ne dediyse demiş şimdimi aklı başına gelmiş.peki hayatında biri olmadığından nasıl emin oldun yada evlendiğinizden beridir bu böylemi.allah yardımcın olsun.ayrıca alamak yerine mantıklı düşünüp bişeylere karar vermen gerkir yani bu böylemi devam edecek.bence en kısa zamanda al karşına derdi neymiş öğren

cnm erkekler malsefki emırlere gelemıyor emır degılde mesela ben ayakkabınla ıcerı basma desem bile
evde hakımıyet kurmak ıstıyorsun diyor lmaz:
dogası böle onların tokatı tabıkı cok ayrı onun ICIN cok uzgunum
ama bence senın yasaklamalarına karsı ınat yapıyor bıraz sakın bırak onu
inat yapmak işleri kızısttıracak sadecee

kzlar anca sımdı gırebıldım çok kalamıcam eşım ayagnı ıncıtmıs dun hastanedeydık olayımzda olece kaldı ama hala çok kırıgım

kızlar bastan sona okudum yazdıklarınızı........

gulkurusuu:1shok::1shok::1shok:

süpersin yaaaaa,yazdıklarının hepsine katılıyorum ve geneldede öyle bir yapım vardır zaten,,asla bağırmam,çağırmam eşime ve ağlamam

ve saygımızı çok şükür hala koruyoruz....yoksa daha farklı olabilirdi,biraz zıt karakterleriz çünkü........

neyse gulkurusuu bu alkışlar sana,candan destekliyorum seni

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

Bu tarz olaylarda yorumlar yapılıyor..Tabiki yapılacak ama benim fikrim konuyu açan arkadaşa gerçekten yardımcı olabilecek sekilde fikir versinler..

Çünkü burdan fikir alan arkadaşlarımız direkt uygulamaya çalıştığı için yanlış yorumlarda durumlar daha da karışabiliyor

Gülkurusuna
gerçekten teşekkür ediyorum..Bende kendime söylediklerinden çok ders çıkardım..

içine kapan evet tamda bunu yap içine kapan ama onun karşısında..
çok üzgün olduğunu, seni çok mutsuz olduğunu hissetsin
trip yaparsan surat yaparsan ters tepebilir, ilgisiz hepten ilgisizleşir naz niyaz çekemem moduna gelir
normal davran ama içine kapandığını düşünsün mutsuz olduğunu o görsün..
eğerki seni hala seviyorsa hala istiyorsa ve bıkmamışsa bunu farkedicektir, ön yargıyla tepkiyle yaklaşmıcaktır sana belkide hatta ve inşallah kendini sorguluaktır..
dene derim CADIARZU

ay kızlar iyi hoş diyosunuz da ben eşimle tartıştığımız da surat yapamamayı beceremiyorum ki nolmal davranamıyorum yani.siz nası yapıyosunuz.gülkurusuuuu senin bunun için de bi taktiğin vardır kesinkaydirigubbakcemile3.sbll eşine geçmiş olsun.aklı başına gelmiştir inşallah.bu arada bizi habersiz bırakma.

eşine geçmış olsun hayatım ama konunun ustunu örtmek hıç dogru degıl bana göre. tokat geçiştirilecek bır konu degıl cunku. yıne sen bılırsın ama en kısa zamanda sıze toplantı yapmak gözukuyor bence.

arkadaşlar benı şımartıyorsunuz, bu guzel sözlerınız için cok teşekkur ederım. ben yapım geregi eskıden kıskanç ve sınırlıydım ama hepsını yendım. yanı sızın yaptıgınız bu yanlışların bin beterını yaptım. o zaman eşimle nışanlıydık ve ben tedavıye gıttım, kıtaplar okudum cok cabaladım ve başardım. otekı tarafından bakmayı ogrendım olaylara. kavga cıkarmak kolaydır zor olan çıkarmamaktır. umarım kendıme oldugum gıbı sıze de bır faydam dokunur. hayat cok kısa cunkü.

sevgılı bırsam kavga ettıgınız de eşine surat yapmaya devam etmen o konunun kapanmadıgını gösterır. demek kı sınırın geçmemiş. o konuyu tam kapatana kadar ılıman bır sekılde konuşmalısınız. ve halletmelısınız sorunu. ve sonra senın artık sakınleşmen lazım,fazla naz aşık usandırır datlımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…