size naz yapıyor bence..yaklaşık 3 aydır evliyim bana bezelye sevmem asla yapma ıyyyyyyyy diyen adam gecen gittiğimiz iftar yemeginde bayıla bayıla yedi.......artık yapıyorum bildiginden şaşma canın ne istiyorsa pişir yemezse aç kalsın mecbur yer ve alışır ben artık böyle yapıyorum bi de canın ne cekiyor diye asla sorma şımartma..
benim eşim tam bir etobur cokacimcoookben hayatımda hiç böyle birşey görmedim ya 9 yıllık evliyim ağzından bir kere sebze pişir lafı çıkmamıştır...ben çözümü buldum ama sebzeleri slata olarak yapıyorum yada kızartarak mesela patlıcanı biberi közleyip salata yapıyorum yada patatesi kızartıp etin yanına garnitür olarak koyuyorum bezelyeyi, havucu,patatesi haşlayıp mayonezle karıştırıp bak sana amerikan salatası yaptım diyip tabağına boca ediyorum falan..sebze yemeğini sadece sulu pişirilen bişey zannettiği için kandırmak daha kolay oluyor eheheh
aaayyy kabusum geri dönüyo, eşim hiç bir kış sebzesini yemez, canım süreklide et türü kuru şeyler yenmez ki, bende sebze seviyorum, çok yemek seçiyor, makarna bile yemez, çorbadan nefret eder, en sonunda mutfağa hiç girmicem o olacak:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?