ben değişik şeyleri denemeyi severim daha yeni olan bir olayı anlatım:
adını bilmiyorum taze fasülye yi haşladım, tavada tereyağ ve saımsak kavurduktan sonra taze fasülyeyi koydum içine onla bıraz kızartım. yemekte çeşit olsun diye. adamın bana yorumu şuydu: eeee aşkım bu ne hani bunun eti?? evetttt kızlar resmen bunu dedi baana yaaaa. ana yemek değilki o bi dene dedim yemem ben dedi ya :bbo:
Allah sabır versin hepinize..
evlenmekten tırsttım şimdi..
ama bir şeyi merak ettim. sızın bu süreklı et isteyen, patates kızartması ısteyen eşlerinizin hiç mi kilo problemi olmuyor kızlar..
ben öyle yesem 100kg olurum valla...
eğer kilo sorunları varsa, ordan vurun bence.. komplekse sokun beyleri.... kaydirigubbakcemile3
hayır şekerim olmuyor yaaaaa adam benden zayıf :dilcikar: yedikleri neresine gidiyor bi anlasam :mymeka:
tatlim senin isin daha da zormus...allah kolaylik versin hepimize....:Saruboceq:eşinin yemek yeme tarzı aynen benimkiymiş.
ah ahh yaşamayan bilemez çok can sıkıcı bir durum zaten yediği üç beş çeşit yemek var ama bir gün yediğini öbür gün yemez tabi birde o üç beş yemeğin de güzel yapılması lazım yoksa onlarıda yemez. yemezlaelaelaelaelae kafayı yemek için tüm şartlar sağlanmış olur. benim tek ama tek avantajım eğer yaptığım yemeği yemez beğenmezse peynir ekmek yiyip karnını bi şekilde doyurur banada bişi demez çünkü o suçunu biliyoo... ha ayrıca birde ne birinin evinde yemek yer nede birinden gelen yemeği yer. bu yüzden uzun süreli hiç misafirliğe gidemeyiz ya annemlere gidiyoruz yatılı kalınca aç kalıyor resmen. çekiniyorum onunla bir yere gitmeye.
bence yapabileceğimiz onun yaptığının doğru olduğunu asla kabul etmemek ve hiç bir zaman doğalmış gibi davranmamak.
açıkçası ben biraz agresif bir insanımdır, yani senin yerinde ben olsam madem o kadar uğraşıp yaptıklarından bir kaşık bile almıyor bu huyundan vazgeçene kadar buyur sen yap yemekleri derdim. sen güzel güzel yemekleri kendine yap, her gün ver kocana patates köfte kızartmasını, kendine dert etme. yemezse yemesin, hayret bişiklava:
canım benim yaaaaaaa bende sendenim:teselli: eşime yemek beğendiremiyorum ilk zamanlar bizde çok problem yaşadık bu konudan dolayı. şimdide 10 günde bir yine gündeme gelir huzursuzluk çıkar bu mevzudanmafoldumben herkes yemeklerimi beğenip yerken eşimin yememesi hep bişey bulması benimde çok zoruma gidiyor.hep etli yemekler istiyor yapıncada beğenmiyorsenağlama yemem ben onu çöpe at diyor bideklava: bende sinirimden atıyorum çöpe hep telef oluyor yemeklermafoldumben o kadar zahmet veriyorum zaman harcıyorum insan sevdiğinin elinden zehir olsa yer ,yemeye çalışır eline sağlık der mafoldumbenmafoldumben bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bi şey yapmamı istediği zaman bende kafasına kakıyorum ben yapamıyorum ya güzel olmuyor ya, yada beceriksizim hiç bişeyi beceremiyorum ya diyorum yapmıyorum.kendisi giriyor mutfağa yapıyor yemekleri ama insanın zoruna gidiyor beğenmemesi senağlama[/QUOTEa
ay taltlim hakketende cok benzer durumlarimiz....ama hic uzulme o bizim beceriksizligimizden kaynaklanmiyor..sahsen ben de kim yemeklerimi yerse cok guzel diyor begeniyorlar....ama iste bu kocalar yok muklava:....senin ki yine kendisi yapabiliyor....benim ki resti cekiyorum yok yapmicam diyorumnaniknanikyok illaki onun istedigini ben yapacam oyle bir huyumuzda var kukla etti kizz beni klava:
Neden üstüne düşüyorsunuz k...Beğenmezse beğenmesin.
Ne bulduysa onu yesin.
Siz üstüne düştükçe nazlanacak da nazlanacak.
canım benim yaaaaaaa bende sendenim:teselli: eşime yemek beğendiremiyorum ilk zamanlar bizde çok problem yaşadık bu konudan dolayı. şimdide 10 günde bir yine gündeme gelir huzursuzluk çıkar bu mevzudanmafoldumben herkes yemeklerimi beğenip yerken eşimin yememesi hep bişey bulması benimde çok zoruma gidiyor.hep etli yemekler istiyor yapıncada beğenmiyorsenağlama yemem ben onu çöpe at diyor bideklava: bende sinirimden atıyorum çöpe hep telef oluyor yemeklermafoldumben o kadar zahmet veriyorum zaman harcıyorum insan sevdiğinin elinden zehir olsa yer ,yemeye çalışır eline sağlık der mafoldumbenmafoldumben bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bi şey yapmamı istediği zaman bende kafasına kakıyorum ben yapamıyorum ya güzel olmuyor ya, yada beceriksizim hiç bişeyi beceremiyorum ya diyorum yapmıyorum.kendisi giriyor mutfağa yapıyor yemekleri ama insanın zoruna gidiyor beğenmemesi senağlama[/QUOTEa
ay taltlim hakketende cok benzer durumlarimiz....ama hic uzulme o bizim beceriksizligimizden kaynaklanmiyor..sahsen ben de kim yemeklerimi yerse cok guzel diyor begeniyorlar....ama iste bu kocalar yok muklava:....senin ki yine kendisi yapabiliyor....benim ki resti cekiyorum yok yapmicam diyorumnaniknanikyok illaki onun istedigini ben yapacam oyle bir huyumuzda var kukla etti kizz beni klava:
valla öyle yaptılar hepimizi kukla ettilerklava: yapsan bi türlü, resti çekip yapmasan bin türlü. ne yapcağımızı şaştık valla-tatlicadiarzu- benimkisi ewde olduğunda yapıyor allahtan.ben mutfakta hazırlarken geliyor yanıma çorbayı ben yapabilirmiyim,salatayı ben yapabilir miyim diye soruyoryerimseniben ooo bende büyük bir zevkle bırakıyorum herşeyi ona kaydirigubbakcemile3 hiç de kasmıyorum kendimi valla yapsınşakkıdı
burdan çıkan sonuç ve artı benim de gözlemim erkekler etobur.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?