Eimi teste tabi tuttum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar esimi test etmek adina tanidigim eski arkadasinin adina yeni mail adresi aldim ve esimi ekledim...esimle konusmaya basladik slm naber nasilsin vs.goruselimmi bir gun vs dedim.esim is yerinden evi aradi askim yurt disindan bir arkadasim gelecek onu bize davet edeyimmi dedi..bende eger arkadasin bayan ise asla.cunku esim bana senin erkek arkadasin asla olmaz evlendikten sonra dedi ben kabul ettim ama ayni sey onun icinde gecerli.bu yuzden bunu bana sorman hata dedim.tlf nu kapattik.o arada esim msndeki benle konusma devam ediyor ama gayet normal sekilde.eve davet etti bende israrla eve gelmem zor pek zamanim yok ama disarda birgun goruselim dedi seninle konusmak dertlesmek istiyorum dedim.tamam ne zaman istersen dedi.bende gunu verdim birkac gun sonraya saatide..neyse esim eve geldi ne oldu dedim sen niye msnde kizlarla konusuyorsun dedim bana yasak koyuyorsun kendine niye koymuyorsun hayatim dedim.gelmesin istemiyorum dedim tamam dedi........oysa esim onunla gorusmeyi kabul etti ben asla dedigim halde beni dinlemedi ve gorusmeye evet goruselim dedi...bana yalan soyledi..hic beklemezdim acikcasi ama daha o gune var bakalim gorusme gunune kadar bekliycem o cok sevdigim esim bana ne diyip gorusmeye gidecek cok merak ediyorum..

Bence yanlış yapmışınız .testi evlenmeden önce yapmalıydın arkadaşım .:kahve:

yaptıgınız bence gereksiz.eşiniz size böyle bişey yapsa ne tepki verirsiniz..ne oldu yani yıne kendi canınızı sıktınız durduk yere bana yalan söyledi diye..bence daha fazla uzatmayın bu işi

hem bence bu şekilde eşinide zor durumda bırakırsın.yarın bır gün eşin o arkadaıyla konuşsa yalan oldugu ortaya cıksa ne gececek eline.

eşiniz arkadaşıyla konuşuyor zannediyor, ve sizede açık açık davet edeyimmi diye soruyor,adam saklama gereği duymamışki
bence hiç gereği yoktu
belkide o zaman kadar sizi ikna edeceğini düşünmüştür

merhaba arkadaslar esimi test etmek adina tanidigim eski arkadasinin adina yeni mail adresi aldim ve esimi ekledim...esimle konusmaya basladik slm naber nasilsin vs.goruselimmi bir gun vs dedim.esim is yerinden evi aradi askim yurt disindan bir arkadasim gelecek onu bize davet edeyimmi dedi..bende eger arkadasin bayan ise asla.cunku esim bana senin erkek arkadasin asla olmaz evlendikten sonra dedi ben kabul ettim ama ayni sey onun icinde gecerli.bu yuzden bunu bana sorman hata dedim.tlf nu kapattik.o arada esim msndeki benle konusma devam ediyor ama gayet normal sekilde.eve davet etti bende israrla eve gelmem zor pek zamanim yok ama disarda birgun goruselim dedi seninle konusmak dertlesmek istiyorum dedim.tamam ne zaman istersen dedi.bende gunu verdim birkac gun sonraya saatide..neyse esim eve geldi ne oldu dedim sen niye msnde kizlarla konusuyorsun dedim bana yasak koyuyorsun kendine niye koymuyorsun hayatim dedim.gelmesin istemiyorum dedim tamam dedi........oysa esim onunla gorusmeyi kabul etti ben asla dedigim halde beni dinlemedi ve gorusmeye evet goruselim dedi...bana yalan soyledi..hic beklemezdim acikcasi ama daha o gune var bakalim gorusme gunune kadar bekliycem o cok sevdigim esim bana ne diyip gorusmeye gidecek cok merak ediyorum..

Öncelikle yasak olayını hiç anlamadım..
İnsanın karşı cinsten arkadaşı olmamalı mı yani?
Eşiniz de gelip dürüstçe anlatmış,hangi açığı arıyorsunuz anlamadım..

Eşin telefon açıp sana sormuş bunu saklamamış sonuçta, ''eve gelsin mi'' diye hayır demişsin.

Bilemem senin tercihin ama gerçek arkadaşıyla arasındaki yakınlığa istinaden yani onu kırmamak adına görüşme istediğini kabul etmiş olabilir ya da o an msn de hayır diyemedi ama sen hayır dediğin için sonradan birşey uyduracak ve gitmeyecek..Olamaz mı? bu işin bir bölümü tabii..

Belki görüşmeye gideceği gün sana yine söyleyecek ''görüşelim dedi ısrar etti ben de hayır diyemedim'' gibi seni ikna edeceğini düşündüğü için msn de kabul etti..

Bilemem ama pek iyi bir iş gibi gelmedi bu bana..
Yani eşinin açığını yakalama çabalarına neden gereksinim duyuyorsun anlamadım..

Dediğim gibi adam belki sonradan sana söyliycek '' ayıp olmasın birlikte görüşelim vs.'' diye seni de götürmek isteyecek ya da gitmeyecek..

Ben eşinin senden gizli birşey yapacağına pek ihtimal veremedim nedense..

Sen de kendine iş çıkarma çabalarından vazgeç bence..

Bazen erkekleri çıkılmaz yollara iten yine biz kadınlar oluyorz..Baksana adamı zor durumda bırakmak istemiş ve bırakmışsın..

bu yaptiginiza zorla aranmak denir ..
esiniz ogrencimi ki teste tabi tutuyorsunuz ayni seyi o size yapsa ne yapardiniz
adam telefon etmis eve davet etmek icin size sormus ne kadar guzel bi davranis
belki esiniz o arkadasiyla cok samimiydi ve derdini dinlemek icin gorusmeye gidecek belkide o gun size yalan soyleyerek gidecek
sonuc ne olacak hem kendiniz husrana ugrayacaksiniz yalan soyledigi icin, hemde esinizi husrana ugratacaksiniz yalan soylediginiz icin ..
aranizda guven baginiz yok gibi gorunuyor sayet varsada esiniz o gorusmeye yalan soyleyerek giderse tamamen kopacak .. merak ediyorum elinize ne gecicek ..
esinizimi evliliginizimi guveninizimi test ediyorsunuz ..
yaptiginiz cok yanlis
size durumu duzeltmeniz icin bi fikir
esinizi arayin biraz sinirli davrandiginizi arkadasini evinize davet edebileceginizi bunun gayet normal oldugunu, senin bana erkek arkadaslarimla gorusme yasagi koymana ragmen ben sana bu cocukca davranisi yapmiyacagim deyin

zaten ortada arkadasi olmayacagi icin gorusmeye gelen olmayacak
o yuzden sorun yok
esinize olan guveninizi gostermis olursunuz boylelikle
hersey gibi guzel bir evlilik icin de hem caba hem zaman gerekiyor ..

Bence çok gereksiz o sizin eşiniz madem aranızda güven sorunu var bir şekılde konuşarakta halledilebilirdi

yanlış bişey yapmışsınız bence.eşiniz zaten eve davet etmek istemiş sizden gizlediği birşey yok yani.siz kabul etmeyerek onu dışarda görüşmeye yöneltmişsiniz.belki de sonra size söyler bu durumu veya buluşmaktan vazgeçer.ama böyle bi deneme yaptığınızı öğrenirse ne düşünür kim bilir...

esinizden bir sebeple süpheniz mi vardi ki böyle birsey yapma geregi duydunuz? cok gereksiz olmus. hadi bir anlik merakiniza ve zaafiniza yenilip yaptiniz. esiniz hemen sizi arayip söylemis. eee daha ne istediniz de devam ettirdiniz???

bazen hic derdi olmayan insanlarin dert cikarmak icin özel caba sarfettigini düsünüzorum. sizin durumunuz da bu. dertsizlikten caniniz SIKILMIS dert aramissiniz. eh artik esiniz bunun üstüne görüsmeye de gider. sonra gitti diye facia cikarirsiniz.

sonuc : ortada birsey yokken esinizle araniz bozuldu. tebrikler artik derdiniz var kaydirigubbakcemile5

Hım...Aslında eşiniz size dürüst olmuş ancak sizin hayır demenizlede kendi bildiğinden şaşmamış..Ne diceğimi bilmiyorum..bekleyelim bakalımşakkıdı

Yaptığınız çok yanlış. Bu neyin testi böyle. Benim eşim bana böyle birşey yapsaydı kolay affedemezdim, gözümde de aciz bir duruma düşerdi :umursamaz:

neden mutluluğumuza mutluluk katmak adına bişeyler yapmak varken huzurumuzu hiç kimse bozamaz demek varken kendi mutluluğumuzun en büyük düşmanı yine kendimiz oluyoruz?

Ne yani buluşunca boşancakmısın eşinden. Bunu mu? istiyosun.

Yada karşılaşınca aaa ben senin oldugunu biliyordum.
Senin bu şekilde beni denemen beni cok incittti.
Hooop mahkemeye yada evde kavgaya:umursamaz:

Bence hiç gerek yoktu.:umursamaz:

himmmmmmmmm aslinda cok haklisiniz arkadaslar.sebepsiz yere boyle birsey yaptim.en iyisi ben oldugumu esime soyliyim.zamaninizi aldigim icin lutfen kusuruma bakmayin.tekrar tesekkurler

bence bu hanımın yaptığı öyle rahatlığın batmasından dolayı değil

merak ediyor
gün gelirde birgün bıkarsa benden
yalan söyleyecekmi bana
aceba buluşacakmı
benden habersizce
başkalrıyla sessizce...

sanırım "ona ne kadar güvenebilirm" testi idi bu,
hiç bir erkeğe güven olmaz mantığı ile yapılmış...
ama bayanlarında dediği gibi
sana eksiden başka birşey kazandırmayacak
mutsuz edecek huzurunuzu kaçıracak ikinizinde..

kusuruma bamayın görmemişşim son iletinizi..
özür dilerim...

Son düzenleme:
çok yanlış yapmışsınız..çok büyük hata..burada eşinin bir yanlışı yok.kaşınmışsınız.

ne saçma ne gereksiz bişee ..
adamın aklına neleri sokmuşsun..
başka derdin yok dert arıosun kendine..
eğer adam o buluşmaya giderse bi iant haline dönuşturmuşsunya test haline ozaman ne yapacaksın..
yedirebilecekmisin bunu kendine...

Back
X